Şimdi Ara

Philips 55PUS8602 (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ^muzocat^ Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.048
Cevap
25
Favori
85.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbul Bilişimde satılan 8602 kapalı kutu mu? Bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim (:
  • SpidersLair kullanıcısına yanıt
    8503'te 100 hz ise dusunulebilir. 2018 model philipslerde 55 ekranlarda 300 lira iade kampanyasi devam ediyorsa indirimli bir comboyla alinabilir. Forumdan nir arkadas 8602 den daha canli diyordu ama incelemeden almayin derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gecen haftalarda aramistim kapali kutu philips turkiye garantisinde demislerdi. almaya niyetlenirseniz yine de eve geldiginde kutuyu iyice inceleyin.

• sedatss kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgi için
  • Evet Chrome'u yükledim bir süre kullandım Sonra sildim reklamlardan dolayı Şimdi tekrardan yükleyeceğim flash bellekle yüklemem lazım ama daha yüklemedim hem Chrome'a hem de Firefox yüklemeyi düşünüyorum ikisini bir denemem lazım

Bu arada televizyona sadece 2 terabyte USB 3 hard disk bağladım USB girişinden VLC Player kurdum bu şekilde kullanıyorum fakat Perfect Natural Motion ve Perfect Clear Motion hiçbir zaman kullanılamıyor neden olduğunu bulamadım bilgisayar modu da kapalı konumda bilemiyorum

Tv de 4K film seyrederken kendi Media Player'ı çok kötü ya film çok takılıyor ya da ses çıkmıyor geç geliyor Bu yüzden VLC Player kurdum daha iyi bir şey varsa onu da denemek isterim

• Ahmet Altay A kullanıcısına yanıt
    Marketteki KODİ yi dene film için.
  • Tamam deneyeceğim

Perfect Natural motion kullanabilen varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet Altay

Tamam deneyeceğim

Perfect Natural motion kullanabilen varmı
    görüntü ayarlarından gelişmişe girip hareket tarzlarından kişiseli seçip motion ayarlarını istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.
  • İstanbul Bilişimden siparişimi verdim 2 gün önce kargolanmasını bekliyorum. Sonunda Tüplü TV'den kurtuluyorum onun için mutluyum

• Hayırlı olsun hocam. Güle güle kullanın
  • sedatss kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • Bir sorum var duyduğum kadarıyla servis olmadan kurulum yapsam dahi garantim geçerli sayılıyor. Bu doğru mudur? Bir de bu panelin kutudan sorunlu çıkma ihtimali az mı çok mu? (aşırı değişken bir şey olduğunu biliyorum ama sormak istedim)
  • Ben bu tv'yi dostum ile kendim kurdum tv ünitesi üstüne kurulum kolay ama tek kişi yapılamaz en az 2-3 kişi lazım.... duvara ise servis harici asla bulaşmayın.

Panelin kutudan sorunlu çıkma (çizin veya fiziksel hasar) ihtimali çok ama çok nadir olur eve gelen kutuyu kesinlikle inceleyin göçük, aşırı yıpranmış, yırtık ve önceden açılmış bir kutu vs. çok önemli bunlar belirgin ise ürünü kabul etmeyin. Kendiniz kurulum yapsanız garanti dışı olmaz tabi kurulum anı oluşan kazalar tabi ki garanti dışıdır, kendinize güveniniz yoksa bulaşmayın... yani sonuçta ürün cidden büyük ve narin bunu hesaba katın hayırlı olsun güle güle kullanın...
  • hayırlı olsun üstad bende teknosadan aldım pazar günü. h.içi kuruluma geldiler sonradan inceleme yaptım 7 adet ölü piksel çıktı.2şer tane sağ ve sol köşeye yakın diğer 3 tane orta bölüme yakın sayılır 10'ar cm aralarla.servisi tekrar aradım gelip götürecekler servis rapor tutucakmış vs. inş seninki sağlam çıkar
  • Bende aldım bir buçuk ay önce bende de 12 adet olu piksel çıktı servisi çağırdım kurulum sırasında ölü piksel tespit edildi diye rapor tutturdum. 12 ölü pikselin konumlarını bir a4 kağıdına çizmiştim. Servisten yaklaşık 2 hafta sonra geri dönüş oldu bunda 5 tane ölü piksel var buda yasal sınırların içerisinde dedi eğer 6 olsaydı değişimi sağlanacaktı deyip konuyu kapamaya çalıştılar bende dedim tek tek saydım servise gelen arkadaşlara da gösterdim onlara da sorabilirsiniz ölü piksellere ait cizimimde mevcut elimde dedim o üründe en az 12 piksel var dedim. O zaman bize o çiziminizi gönderin dediler gönderdim yine bir buçuk iki hafta içerisinde döndüler tamam ürün değişim ve iade raporu tutulacak yarın alabilirsiniz al gönder para iadesi al derken yaklaşık 1 buçuk ay sürdü Allah kolaylık versin :). Şimdi tekrar Media marketten aldım dün teslim tarihiydi daha ürün gelmedi diyorlar :) bundada bisiler çıkarsa artık sansima .. diyeceğim :)

• 4500 lira civarına bu ürüne muadil hangi modeller var piyasada?
  • 55pus8602 ürününü magazalarda gittim gördüm kasa inanılmaz ısınıyor. elle dokunulcak gibi değil. yanıyor resmen.

üstündeki hoparlör efsane ekstra sound bar almaya gerek yok.

dikkatimi çeken şeyler bunlar oldu.

mediamarkta 55pus7803 tavsiye etti sizin görüşleriniz nedir?
  • 55mu7400 ü teşhir 3700 almaya gittik başka mağazadan getirilecekti
    philips 55pus8602'ü teşhir 4000'e görünce buraya girip ufak bir inceleme yaptım ve peder bey'e aldım.
    İnşallah pişman etmez
  • bende 13 ağustosta mediamrkt mobil uygulamada tv'lere %15 indirim kampanyasından yararlanarak 5100tl ye 55pus8503 almıs bulunmaktayım şuan kargoda. Umarım sorun çıkmaz.
  • Arkadaşlar bugün Pus8602 bakmak için mediamarkt a gittim eleman bayağı Tv yi yerin dibine soktu, LG sk7900 önerdi ısrarla.

Yalnız bir şey dikkatimi çekti tv nin çerçevesi el değmeyecek kadar fazla ısınmış sizlerde de durum böyle mi?
    Ben 65" tv almak istiyorum satıcı o kadar kötüledi ki alamadan geri döndüm.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.