Şimdi Ara

Philips 55PUS8602 (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.048
Cevap
25
Favori
85.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ps4 pro bağladım , 4k hdr çıkış alamıyorum.
    hdmi 1 ve 2 hdcp 2.2 destekli
    ps4 safe moddan hdcp 1.4 seçersem görüntü alabiliyorum,
    bunun dışında sinyal alamıyorum hiçbir şekilde
  • 8503 ips panel mi va panel mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reppu kullanıcısına yanıt
    Arada bir receiver var mı ?

Direk mi bağlıyorsunuz tvye?

Kablo hdcp2.2 4K 60 fps destekli mi ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar merhabalar philips 55 pus 8602 modelindeki televizyona play storeden tiwibunun eklentisini indirmeye çalıştım indirmeye çalıştığınız programı televizyon desteklemiyor diye uyarı veriyor televizyon modeli gözüküyor ama aktif değil pasif gözüküyor böyle bir şey başına gelen oldumu androit televiyonda bu eklenti nasıl desteklemiyor anlayamadım yada ben bir yerde hatamı yapıyorum teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbmehmet

arkadaşlar merhabalar philips 55 pus 8602 modelindeki televizyona play storeden tiwibunun eklentisini indirmeye çalıştım indirmeye çalıştığınız programı televizyon desteklemiyor diye uyarı veriyor televizyon modeli gözüküyor ama aktif değil pasif gözüküyor böyle bir şey başına gelen oldumu androit televiyonda bu eklenti nasıl desteklemiyor anlayamadım yada ben bir yerde hatamı yapıyorum teşekkür ederim
    Bende de Tivibu uygulaması çalışmadı.

TV+ uygulaması da güç bela çalışıyor.

Ayrıca kanalların sıralamasının otomatik olarak güncellenmesini iptal etmeme rağmen (TKGS ile sırası güzel oluyordu) bazı kanalların kanal numarası kendiliğinden değişebiliyor.

Bu eksilerin yanında, iptv ile süper kalite TV izleyebiliyorum.
    Tivibu üyeliğimi (kutusunu) kullanmaz oldum.

• Bazı kanallar bende de 4000lere gitti

• frostburn F kullanıcısına yanıt
    Direk bağlı,
    ps4 pro kutusundan çıkan hdmi kablo ile bağlıyorum.
    tv'nin uhd ayarlarından 4.2.0 , 4.4.4 ayarlarını seçtiğimde görüntü gelmiyor.
    uhd kapalı diyince 1080p'de görüntü alıyorum.

ps4 safe mod'dan hdcp'yi 1.4 olarak seçtiğimde uhd görüntü geliyor ama 2.2 seçili ise hiçbir şekilde sinyal gelmiyor tv'ye
    Ne olur ne olmaz diye bir tv ayarlarına reset atın daha sonra ps4 pro'nun kendi kablosu ile Hdmi 1 girişine kabloyu tekrar takın veya 2. olanına.

Ps4 ise bunlar olmadan önce varsayılan ayarlarına geri yükleyin ve tv'yi ps4 pro ile açmadan önce tv'den tüm ayarlar-hdmı ultra hd-uhd 4:4:4/4:2:2 seçimini seçin ve görüntü tarzını ise ps4 açıldığında ''oyun moduna'' alın ve 4k hdr tekrar kontrol edin.

Zaten önceden bunların çoğunu yapmışsınız ama yeniden deneyin olmaz ise kablo bazlı bir sıkıntı vardır.
    Ps4 pro içinde de sanki 4K hdr için bazı seçenekleri aktive ediyorduk tam hatırlayamadım ama kurcaladınız mı hdmi giriş ayarlarını ?

Hocam ps4'teki ayar için şu linke bir bakarmısınız.https://www.youtube.com/watch?v=jI7FONQv9UE

Bende ps4 1080p'de hdr aktif oluyor. Pro olmadığından net birşey diyemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reppu

ps4 pro bağladım , 4k hdr çıkış alamıyorum.
    hdmi 1 ve 2 hdcp 2.2 destekli
    ps4 safe moddan hdcp 1.4 seçersem görüntü alabiliyorum,
    bunun dışında sinyal alamıyorum hiçbir şekilde
    hocam bu meseleyi benim kadar kurcalayan olmamıştır. 3 ay Ps4 ve Xbox One X den 4K HDR almak için uğraştım. Sana direk ayarları söylüyorum. Xbox için 4.2.0 seç ve konsolda HDR açık olsun. Ps4 de ise 4K açık olsun ama HDR yi konsolda deaktif et. başka türlü olmuyor. bu HDR denen şey ölü teknoloji ve tam randıman için DP girişi şart. 4K 60 Hz HDR yi HDMI kaldırmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saameet_06 -- 6 Eylül 2018; 0:30:36 >
  • saameet_06 S kullanıcısına yanıt
    Ps4 1080p hdr icin konusmam gerekirse, hdr olayi grafiklerde bence siyahlari ve goruntudeki genel kalite hissini arttiriyor. Renkler daha dogal görünuyor kesinlikle. Bu tv ve ps4 ikilisiyle oyun oynayacaksaniz ve oyun hdr ise kesinlikle Isf gunduz veya gece ayarinda oynayin. Diger hdr ayarlari gerçektende çöpmüş dersiniz. Hele hdr oyun ayarinda derinlik cok kayboluyor kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Samet hocam, 4k hdr icin yazdiginiz bu olumsuz yorum ileride ps4 pro dusunen biri olarak kafamda deli sorulara neden oldu. Ps4 proya gectigimiz takdirde 4k'da hdr oyunu bu tv'de oynayamayacakmiyiz. (1080p'de hdr gayet akiyor ps4'te) Ya da bu sorun tv kaynakli degil ps4 un donanim yetersizligiyle mi ilgilidir?

• frostburn F kullanıcısına yanıt
    Sadece Woofer yeter bana aslında genel olarak ses yeterli geliyo ama sadece basslar pat pat diye...
  • Merhaba arkadaşlar. Bu ürünü almayı planlıyorum, 2. el alacağım kısmet olursa. Pazartesi günü alışverişi yapacağız.

Forumu baştan sona kadar okudum. Genelde ısınma probleminden bahsedilmiş.
    Günlük öğlen 2 saat, akşamda 3 saat seyredildiği vakit ısınma problemini çok yaşar mıyım?

Daha önceki televizyonum 47PFL6108 idi. Garantisi bittiği gibi anakart problemi, led problemi gibi sıkıntılar çıktı ve 2 defa ücretli tamir ettirmiştim. Bu işler biraz şans işi gibi ama 2 arkadaşıma daha aldırmıştım o zaman ve iki arkadaşımda aynı problemi yaşamıştı.
    Philips ürünlerinde hala anakart problemi yaşanıyor mu?

Ben eski televizyonumda sesi 30'lar da tutuyordum :) 20w hoparlörü vardı ürünün, burada hoparlör konusunda tartışmalar görünce benim aslında çok detaya kapılmadan mutlu şekilde ürünü kullanacağımı düşünüyorum.

Tek korkum yan taraftan bakış açısı. TV duvara monte edeceğim ve 3-4 metre ileriden televizyonun tam karşısı değil de 1.5 metre sağ ve solundan izlendiği takdirde görüntüde kayıp olur mu? Yoksa bu görüntü kaybı televizyona 1 metre uzaklıkta olup 100 derece ve üstü şekilde yandan bakılmasında mı kaynaklanıyor?

• GtoOnizuka kullanıcısına yanıt
    ambilight olmaması lazım. açmasanızda ısınıyor. istiyorsanız bi deneyin.

• mpolat35 kullanıcısına yanıt
    Bu tv de kesinlikle açı değişince görüntü kaybı yaşanıyor ve azda değil

• Ben 65” olanını aldım kullanıyorum 15 gün oldu, oyun, Netflix, full hd ve üstü çözünürlükte sorun yok hatta süper ama Türksat üzerinden normal tv izlerken görüntüyü düzeltemiyorum. Önceki televizyonum 55 inç fullhd lg lm660S idi ve yanında hd yazan kanalları izlerken çok memnundum ama 8602 de görüntüyü bir türlü beğenemiyorum mesela Cartoon Network, TRT belgesel hd, kesmiyor yani,

Ayarları ne yapmalıyım acaba? en iyi ayar şimdiye bulunmuştur zannedersem. Bir ton para verdim memnun değilim bu durumdan %80 tv %20 diğer şeklinde kullanım olduğundan hakkını veremiyor...

• Herkese iyi günler diliyorum. Yakın bir zamanda 65pus 8602 Philips TV aldım. Ayaklı standiyla birlikte kurulumunu yaptilar. Daha sonra kendim duvara monte etmek istedim. Normalde soundbar miknatislarla ayak standına oturuyor ancak duvara asmak için soundbarin plastik aparatlarla TV ye monte edilmesi gerekiyor ancak hoparlör un arkasında bulunan mevcut vidalar çok kısa kalıyor. Saatlerce uğraştım beceremedim. Bu sorun tek yaşayan ben miyim diye internet te kurcslamadigim yer kalmadı ama herhangi bir paylaşım da göremedim. Bu konuyla ilgili bilgisi olan kimse varsa paylaşırsa çok sevinirim

• Guraybatmaz G kullanıcısına yanıt
    Servis ile görüşüp bilgi alabilirsiniz

• Guraybatmaz G kullanıcısına yanıt
    bende duvara astım ama öyle bir problem yaşamadım. tv nin atında mıknatıslanmayı sağlayan metal plakaları çıkardınız değil mi. onlar çıkıp yerine plastik parçaları takıyorsunuz tam oturuyor vida problemde olmuyor. saygılar

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.