Bildirim
Philips 55PUS8602 (31. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Merhaba.
Kablosuz klavye-mouse önerisi olan var mı?
Yoksa herhangi birini al geç mi diyorsunuz -
En pratik olanı bu. Klavye ve touchpad li. Ben zamanında almıştım önceki tv den beri sorunsuz kullanıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: desiya
Merhaba.
Kablosuz klavye-mouse önerisi olan var mı?
Yoksa herhangi birini al geç mi diyorsunuz
Pil olayıda manyak tasarruflu.www.logitech.comLogitech Kablosuz Dokunmatik Klavye K400 Plus - Bilgisayardan televizyona denetimihttps://www.logitech.com/tr-tr/product/wireless-touch-keyboard-k400-plus?crid=1607
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 5 Aralık 2018; 11:18:31 >
-
İlk bu ürünü inceledim ancak web'de baktığım ürünler Türkçe karakter içermiyor. Yada ben bulamadım.quote:
Orijinalden alıntı: cryptdlg
En pratik olanı bu. Klavye ve touchpad li. Ben zamanında almıştım önceki tv den beri sorunsuz kullanıyorum.
Pil olayıda manyak tasarruflu.
https://www.logitech.com/tr-tr/product/wireless-touch-keyboard-k400-plus?crid=1607
Alıntıları Göster
Videoda ki gibi bulursan link lütfen :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiya -- 6 Aralık 2018; 11:15:26 >
-
Resimleri standart birbirinden kopyala yapıştır yapmışlar. Ama türkçe Q diye yazıyor açıklamalarında en azından yukko da öyle yazmışlar. N11 deki satıcılara mesajla sorabilirsin. Bendeki türkçe klavye misal. Alırkenden de hiç resimlerine dikkat etmemiştim bu şekilde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 6 Aralık 2018; 16:28:16 > -
Akşam media marktta inceledim.quote:
Orijinalden alıntı: cryptdlg
Resimleri standart birbirinden kopyala yapıştır yapmışlar. Ama türkçe Q diye yazıyor açıklamalarında en azından yukko da öyle yazmışlar. N11 deki satıcılara mesajla sorabilirsin. Bendeki türkçe klavye misal. Alırkenden de hiç resimlerine dikkat etmemiştim bu şekilde.
Türkçe Q klavye mevcuttu hepsinde.
Ama fikir değiştirip harici mouselu ve standart büyüklükte klavyeli farklı bir logitech ürün aldım. mk235 serisi.
Bakalım beğenmezsem gider değiştiririm :) -
Laptop un varsa Maç filan izlemek istediğin zaman Chrome u açıp laptoptan sağ üstten yayınla de izle netten filmini maçını. Ben öyle yapıyorum maç izleyeceğim zaman.
Diğer türlü tv nin browserinda internet kullanırken reklam engelleyici olmadığı için çarşı pazar karışıyor.
Çoğu zaman klavye mouse a ihtiyac olmuyor benim için. -
Favoriye aldigim uydu kanallari siliniyor. 4. Kez oldu bu. Nedendir acaba bilen var mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
TKGS muhabbeti var otomatik uydu kanal güncelleme muhabbeti. Onu kapat büyük olasılıkla onun yüzünden oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 11 Aralık 2018; 11:48:55 > -
Bu hafta içinde Philips Android 8 Oreo yu verecekmiş.
Google çeviriden anladığım kadarıyla USB ile yüklenmesi gerekecekmiş güncellemenin.
Kaynak:https://toengel.net/philipsblog/2018/12/10/philips-offizielles-rollout-von-android-tv-8-oreo-in-den-naechsten-tagen/
Güncelleme gelince ilk mesaja yazarim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 12 Aralık 2018; 12:13:33 >
-
hocam merhaba mause kullanıp denermisiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
TV den web gezintisi yapıyorsanız kurmanız gereken bir uygulama.
Şimdilik ücretsiz versiyonu gayet iş görür halde.
Google Play den TV ye bağlı google hesabınızla girip yükleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
Link:play.google.comESET Smart TV Security - Apps on Google Playhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.eset.etvs.gp
Ayrıca PC nizde ESET Mobile Security veya ESET Multi Device Security varsa, Tv de ki eset için aynı lisansı kullanıp Premium özelliklerinden yararlanabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 18 Aralık 2018; 13:41:7 >
-
Merhaba;
Bu ürün 4.800'e buldum.
Annemler için alacağız standart uydunet üstünden yayın izleyecekler.
Öyle film oynatmayacaklar.Belki IP TV üyeliği alıp onu izleyebiliriz.IP Tv izleyebiliyor muyuz?
Bu paraya alınabilecek en iyi ürün bu mudur?
Ne dersiniz bu fiyata değer mi yoksa Sony 55xf8505 mi tavsiye edersiniz? 5.750'buldum Sonyi.
Teknosa internet sitesinde satılan teşhir midir yoksa kapalı kutu mudur?
Teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arizona76 -- 21 Aralık 2018; 23:16:22 > -
Teşhirde iade edersiniz hatta temizse göndermeyin bile geri. Bence riske değer. 100hz, va panel ve quantum dot ekran + ambilight. Bu paraya bu özellikte bir tv bulmanız mümkün değil. Bu tv aile kullanımımda ziyade, konsol oyunları, 4k filmler vb üst seviye uygulamalar için biçilmiş kaftan.quote:
Orijinalden alıntı: Arizona76
Merhaba;
Bu ürün 4.800'e buldum.
Annemler için alacağız standart uydunet üstünden yayın izleyecekler.
Öyle film oynatmayacaklar.Belki IP TV üyeliği alıp onu izleyebiliriz.IP Tv izleyebiliyor muyuz?
Bu paraya alınabilecek en iyi ürün bu mudur?
Ne dersiniz bu fiyata değer mi yoksa Sony 55xf8505 mi tavsiye edersiniz? 5.750'buldum Sonyi.
Teknosa internet sitesinde satılan teşhir midir yoksa kapalı kutu mudur?
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam selamlar;quote:
Orijinalden alıntı: sky__walker
Teşhirde iade edersiniz hatta temizse göndermeyin bile geri. Bence riske değer. 100hz, va panel ve quantum dot ekran + ambilight. Bu paraya bu özellikte bir tv bulmanız mümkün değil. Bu tv aile kullanımımda ziyade, konsol oyunları, 4k filmler vb üst seviye uygulamalar için biçilmiş kaftan.
Alıntıları Göster
Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim.
Ürün kapalı kutu 0 2 yıl garantili bir cihazmış.Yani teşhir değil ve direk Teknosa depodan gönderilecek.
Sence alayım mı ne dersin?
Yada 2.000tl fark verip Sony XF9005 mi alayım?Ya da 1000tl fark verip SonyXF8505 de alabilirim.
Ne dersiniz?
-
Hayatında 4K birşey izlemeyecek aramayacaklar için 4K gereksiz hatta yerine göre kullanışsız. Çünkü tv yayınları FHD onuda 4K da gösterirken bozuyor bir ölçüde.
Annenlere alacaksan FHD paneli güzel bir tv al geç. Bu tv gereksiz bir yatırım olur. -
Xf9005 direct led, bu edge led. Xf9005 te bulutlanma şansı daha düşük olur, microdimming performansı da daha iyidir ama ben yinede fiyat avantajından dolayı philips i alırdım.quote:
Orijinalden alıntı: Arizona76
Hocam selamlar;
Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim.
Ürün kapalı kutu 0 2 yıl garantili bir cihazmış.Yani teşhir değil ve direk Teknosa depodan gönderilecek.
Sence alayım mı ne dersin?
Yada 2.000tl fark verip Sony XF9005 mi alayım?Ya da 1000tl fark verip SonyXF8505 de alabilirim.
Ne dersiniz?
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
hocam sadece kağıt üzerinde iyi görmeden önce bende sizin gibi düşünüyordum ama renkleri parlaklığı upscale performansı işletim sistemi vs pek alınacak tv değil fiyatıda ondan uygun muadillerine göre..özellikle upscale ve siyah performansını ben hiç beğenmedim mağazada normalde tv leri test ederken ışıktan dolayı zifiri karanlık görünür öyle olmasada bile ama bu tv mağazada bile o derin siyahı gösteremedi 720&1080 içeriklerdede ekrandaki görüntünün muadili olan samsung ve sony modellerden gerideydi bana göre gerçi philipsin çoğu modeli upscale konusunda baya kötü bu yıl 7303 7503 6503 gibi modellerinide inceledim onlarda aynıydı.. -
xf90 ile bu tv arasında upscale performansı bölgesel karartma performansı ve parlaklık olarak uçurum var bütçe olarak çok yormayacaksa kesinlikle xf90 alın 2-3 yılda bir tv değişmiyoruz sonuçta xf90 ömürlük tv -
Bende xe9005 te var pus7303 te. Hemen yan odalarda. Xe ve xf serisi kesinlikle daha iyi ama ben 7303 üde beğendim, bununda bu fiyat seviyesinde çok iyi bir tv olduğunu düşünüyorum.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X