Şimdi Ara

Philips 55PUS8602 (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.048
Cevap
25
Favori
85.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mağazada inceleme şansım oldu. Görüntü güzeldi bilmiyorum belki videodan kaynaklıdır ama çerçeve aşırı sıcaktı biraz daha zorlasa elini değemeyecek seviyede. İlerde bu soruna neden olmaz mı?
  • Arkadaşlar bu televizyonu kablosuz olarak telefona nasil bağlayabiliriz yardimci olurmusunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam harman kardon hkts16 avr 161 ses sistemi aldım bir türlü hdmi dan ses alamadım ayarlardan ses bölümünden hdmi seçeneğini seçtiğimde tv hoparlörüne geçiliyor hdmi acilmiyor diye hata verdi bilgisi olan varmi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • haylazfredy H kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/133497514
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.akin

Hocam harman kardon hkts16 avr 161 ses sistemi aldım bir türlü hdmi dan ses alamadım ayarlardan ses bölümünden hdmi seçeneğini seçtiğimde tv hoparlörüne geçiliyor hdmi acilmiyor diye hata verdi bilgisi olan varmi
    AVR si 4K üstünden yönlendiremiyor, en fazla FHD. KEşke almışken 4K destekleyen bir avr alsaydın. Ama yinede TV nin MHL yazan HDMI dan AVR nin MHL portuna çıkış yapıp. Tv den SES çıkışı HDMI ses sistemi yap.
  • Vatanda 4000tlye dusmus bulabilirseniz alin derim.

• Nerede gördünüz? Sitesinde 5000 TL

• 4000tl ye fiyat indi diyen arkadaşa çok teşekkür ederim. Uzun zamandır fiyatının düşmesini bekliyordum. Sabah hemen gidip son kapalı ürünü aldım.

• Hayırlı olsun güle güle kullan. Magazayi dolasıyordum calisanlar soyledi.

• Merhaba indirim süresi belli mi acaba ? Bende n11 den aldım üründe ölü pikseller çıktı iade işlemlerini başlattım şimdi tekrar ucuz satan bir yer aramaya başladım :)

• merhaba arkadaşlar
    en iyi kişisel görüntü ayarı için görüntü ayarlarını paylaşabilecek bir yiğit var mıdır ? :)
  • Quarell kullanıcısına yanıt
    O kişiden kişiye değişiyor benim gözüme en güzel gelen görüntü ayarları senin hiç hoşuna gitmeyebiliyor. En iyisi kendi hoşuna giden ayarları keşfetmek.

Görüntü ayarlarında ISF gündüz ve gece yazanlar. Bu işin profesyonelleri tarafından ayarlanmış renk ve ışık ayarları.
  • 55 inci 4000 TL ye alanlar çok iyi fiyattan almışlar. Şimdi sordum tüm Türkiye de yalnızca teşhir ürünler kalmış, onları 4000 TL ye veriyorlar. Peki bu tv nin 65 inç olanını 6000 TL ye almak mantıklı mı? Samsung 55mu9000 sipariş verdim 4850 TL ye geldi yaklaşık ama henüz teslim almadım, acaba onu teslim almadan 65pus8602 yi 6000 TL ye almak dahamı mantıklı olur, yoksa dire 55mu9000 devammı etmeliyim?
  • Arkadaşlar bende 4130 tl'ye 7502 aldım. Sonrasında 8602 dikkatimi çekti 850 tl civarı bir eklemeyle bu tvyi alabilirdim. Hala iptal etme şansım var. Bütçeyi zaten çok zorladım daha da zorlayıp 8602 mi alsaydım acaba...
  • sedatss kullanıcısına yanıt
    Aldığınız tv daha iyi, ben dün inceledim tekrar 8602 beyaz değil sarı gösteriyor. Bence hiç değiştirmeyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kenai kullanıcısına yanıt
    İçime su serptiniz. Kağıt üstünde 8602 tabiki daha üstün olsa da benim için önemli olan 800 küsür tl farka değip değmeyeceğiydi. 7502'yle yola devam tv de bir aksilik çıkmaz ise.. İadelik bir arıza çıkar ise bende sizin gibi mağazada gözlemlerim 8602'yi sonrasında karar veririm.
    Şahsen tv yi kullanıyorum beyazlar beyaz olarak gözüküyor.
  • trkocaer kullanıcısına yanıt
    Evde farketme imkanınız çok zor, en az üç mağazada diğer tvlerle karşılaştırdım. Hatta birinde ben bu durumu söyleyince çalışan arkadaşta abi bizde bu yüzden çok tavsiye edemiyoruz dedi. Diğer mağazada ise ben birşey söylemeden çalışan arkadaş bu beyazların sarımsı olmasını söyledi. Eğer bu durumda olmasıydı bende değerlendirmeyi düşünüyordum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    kenai hocam kesinlikle haklisiniz. Magazada gittim gözümle gördüm. 8602'de beyazlar gercekten de daha sarimsiydi. Yanindaki lg sj800v'de ise beyazlar daha canliydi. 8602 yanindaki alt segment Philips serilere ve Lg sj800v ye göre daha net ve keskin gibiydi. 7502 yi iptal edip 8602 yi aldim. 55mu9000 5400 tlydi gozüm kesseydi kesinlikle onu alirdim ama 3900 tlye 8602 yi tercih ettim. F/p olacağını düşünüyorum.Hayirlisi diyelim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedatss -- 26 Temmuz 2018; 23:10:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenai

Aldığınız tv daha iyi, ben dün inceledim tekrar 8602 beyaz değil sarı gösteriyor. Bence hiç değiştirmeyin.
    Önceki sayfalarda da bir arkadaş beyazları mavi gösteriyor demişti.

Bende özellikle kontrol ettiğimde beyazları beyaz görüyorum yakına girip kontrol etsemde.

Şöyle birsey var bilimsel olarak söylenen herkes her rengi aynı görmüyormuş.

BBC News Türkçe
    DERGİ - Herkes aynı renkleri mi görür?
    https://www.bbc.com/turkce/ozeldosyalar/2015/03/150302_vert_fut_renkleri_farkli_gormek

Bununla ilgili bir belgesel izlemiştim ordaki daha detaylıydı ama üstteki makale de iş görür konu hakkında.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.