Şimdi Ara

Philips 55PUS8602 (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.048
Cevap
25
Favori
84.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim tvde 2 tane var

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hmm.. Bir bakayım kabloların arasına acaba gerçekten ondan mı? Yine de teki takılı olduğunda da ses gelir sanki. Gelmiyor mu?

• usta tv nin menüdeki ayarlara bakın orda ses kapalı da olabilir üsttte resimli mesaj atmıştım,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki kablo var ama teoride L/R olduğu için, teki takılı olsa da ses verir diye düşünüyorum.

Bu arada, duvara askı durumunda, soundbar'ı tv'ye sabitleyen parçadan bulamamıştım ben de.

L şeklinde, şeffaf, sert plastik, küçük bir parça. Tek tarafta var, diğerini bulamadım.

Servis zamanında saçma bir para istemişti.

Kullanmayan varsa, saçma fiyat istemezse, parasıyla satın alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savatager -- 11 Nisan 2022; 12:28:36 >
  • Bende varsa kutuya bakayım size veririm hocam. Ya bütün ayarların hepsini denedim her kombinasyonu yok hiç bir şekilde olmuyor. Sadece türkçe değil bütün yabancı videolar forumlar, ilgili siteler vs bakmadığım yer kalmadı. Fişi takıp çıkarın, factory reset atından öte bir şey bulamadım. Servis çağıracağım mecbur =(

• Servise gerek yok.

2 kablodan birini çıkarttım, ses gelmiyor o zaman. İkisinin de takılı olması lazımmış.

Basit bir 2 tarafı 3,5mm kulaklık kablosu işinizi çözecektir 👍

• Maalesef ben bunu okumadan önce philips yetkili servisi geldi ve anakart değişimi dedi. 2600 tl sıkışmış içerisine.

Fakat aynı soruları yönelttim tek kablo ile de ses gelir mi dedim evet gelir ama mono gelir dedi.

Bu soundbar bağlı olmasa da ses gelir bu arada ama az gelir dedi. Öyle ses geliyor mu sizin tv de?

Bir de hocam benimkinde hep tek kablo vardı ya eminim nasıl olabilir anlamıyorum.

• Video mu çekeyim bilmiyorum ama tek kabloyu çıkarttığımda ses tamamen kesiliyor.

İkisini de takmadan ses çıkmıyor tv den.

Sakın inanmayın anakart değişimi mevzusuna(sorun sadece ses çıkışı ise!). Çocuklar var, video çekemem şimdi ama gece çekebilirim dilerseniz, ispat lazımsa.

• Yok tamamdır teşekkür ederim tekrar arayacağım servisi.

• YouTube uygulaması sapıttı beyler, sol menü gelmiyor. Sizde sorun var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu şekilde, tek kablo çıkarttığımda sesin gittiğini görebilirsiniz:

@ceyhunturkes

Youtube çalışıyor, bir sorun yok @programmer_onur

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

Muhtemelen app update yaparken bozdu birşeyi. Uygulamayı yükleyip tekrar kurun düzelir.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

herşeyi yaptım düzelmedi sonra kendi kendine düzeldi. Genel bir sorunmuş sanırım.

• saameet_06 S kullanıcısına yanıt
    Aynen, dün gece kendisi düzeldi hocam. Google resmi açıklama yapmış destek forumlarında.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • savatager S kullanıcısına yanıt

Son bilgilendirmeyi geçip konuyu kapatayım. Servisteki arkadaşa (ki kendisine az çok da güvendim) diğer aux bağlayıp bir video atmasını rica ettim. Biz zaten o testleri yapıyoruz tabi abi dedi.

Gerçekten de ses gelmiyor bir üçkağıt yoksa sanmıyorum ama. Bir de ekledi ilk kurulum yapılırken bize de diyorlar ki iki aux bağlamadan fişe takmayın. O sebeple voltaj yüklemesi olmuş öyle yakmış olabilirsin dedi.

Yani genel olarak çok saçma durduk yere 3bin liralık olduk. Aman siz siz olun 2 ses kablosunu takmadan prize takmayın taşınırsanız.

Bir de hala 2. kablonun nerde olduğu olup olmadığı muammasını çözemedim. =)

Öyle şeyleri kaybeden bir adam değilim. Kendim söktüm paketledim tvlyi. Bütün evdeki kablolar da bir kutuda geldi.

• ceyhunturkes kullanıcısına yanıt

Konu kapanmışken uzatmak gibi olmasın ama benim videoda yaptığım deneme esnasında da "voltaj yüklemesi" yaşanmış ve bu deneme bana da 3.000 liralık masrafa yol açmış olabilir bu durumda, değil mi :)

Bana pek inandırıcı gelmedi ama servise güvenmekten başka şansınız yok sanırım.

Ben de soundbar tutucu plastik parçayı kaybetmem sanırdım ama daha önce bahsettiğim gibi, birini kaybetmişim.

Siz bu parçayı bulabildiniz mi? Kullanmayacaksanız alıcı ödemeli kargo yapabilir misiniz?

• ceyhunturkes kullanıcısına yanıt
    “Ses ileten kablolarda voltaj yüklemesi”? sanmam

Ben de şuan oturduğum eve taşındığım zaman soundbarı takmadan tvyi çalıştırmıştım, sorun yaşamadım.

Yalnız bende hiç ses gelmedi. Tvnin arkasındaki hoparlör işe yaramıyor galiba 😅

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akasha_Ether -- 14 Nisan 2022; 18:52:0 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • selamlar herkese,

benim oğlan bir cisim ile televizyona birkaç kere vurmuş ve televizyon ekranı gitti tabii ki..

philips ekran paneli değişimi için önerebileceğiniz bir yer var mıdır? 55 inç tv.

• sulozanger S kullanıcısına yanıt

Link verdim ama site yönetimi kaldırmış özelden yolladım.

• Son güncelleme versiyonu ne arkadaşlar sorduğumda sürekli güncel diyor, Tv'den genel itibariyle memnunum ama alt kenar boyunca, özellikle de köşelerde extra parlaklıktan görüntü beyazlıyor. Maç izlerken geniş açı ana kamera çekiminde kameranın hareketinde(mesela kaleci degajında) dikey gölgeli yeşil kuşaklar oluşuyor, arka aydınlatması daha iyi olabilirmiş:(

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.