Şimdi Ara

PHILIPS 55PUS8809 MU YOKSA 55PFS8109 MU? ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kemosape3 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki model arasında kaldım ve bugün bimekste %10 bipara kampanyasından yararlanıp almak istiyorum. Tavsiyeleriniz benim için çok önemli.

8809'da bulunan dahili uydu alıcısının 4k desteklemediğini biliyorum. Ben televizyonuma apple tv ve digiturk bağlı olarak kullanıyorum. yani aslında bir bakıma benim için smart özelliği bile çok önemli değil. önemli olan panel kalitesi. sonuçta televizyonun smartını veya uydu alıcısını zorunda kalmadıkça kullanmicam. Bu durumda sizce hangi televizyonu almalıyım ?

bu arada

55PFS8109 - 3000TL
    55PUS8809 - 4000 TL ' ye geliyorum bipara kampanyasıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemci54 -- 21 Haziran 2015; 12:37:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alemci54

Arkadaşlar bu iki model arasında kaldım ve bugün bimekste %10 bipara kampanyasından yararlanıp almak istiyorum. Tavsiyeleriniz benim için çok önemli.

8809'da bulunan dahili uydu alıcısının 4k desteklemediğini biliyorum. Ben televizyonuma apple tv ve digiturk bağlı olarak kullanıyorum. yani aslında bir bakıma benim için smart özelliği bile çok önemli değil. önemli olan panel kalitesi. sonuçta televizyonun smartını veya uydu alıcısını zorunda kalmadıkça kullanmicam. Bu durumda sizce hangi televizyonu almalıyım ?

bu arada

55PFS8109 - 3000TL
    55PUS8809 - 4000 TL ' ye geliyorum bipara kampanyasıyla.

8109 çok tutulan bi model bi ara bnde almayı düşünmedm değil. renkler panel çok iyi ancak yazılım ve ölü piksel hatası cıkan çok arkadas var.
    Yazılım derken cihazda çok donma ve kendi kendine açılıp kapanmalar mevcut. Bunları göz önünde bulundurarak alıyorsunuz sanırım...

Sizin yerinizde olan birisi olarak, bnde 3500e bugün 55ub850v alıcam. Bakalım hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Le_Penseur -- 21 Haziran 2015; 13:04:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sizin modelde guzel ama 2 kati elektirik tuketiyor resmen. gerci butun uhd televizyonlar oyle. 69kw a 111kw neredeyse 2 kati.

dedigini donma vs sorunlar buyuk ihtimalle kendi alicisini kullanirken yasaniyor ama digiturk falan kullanirken bi sorun olmaz sanirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi modeli aldınız acaba? Ben de 9109 düşünüyorum da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thorondor06 -- 29 Ekim 2015; 19:33:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 55SM8200 ALINIR MI?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.