Şimdi Ara

Philips 65pus8505 /2020 model (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
4
Favori
12.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 7000 e hiç düşmedi yanlışınız var. Bende takip ediyorum. 6300 - 6400 arası 58 inçleri satılıyor. Bunun 7000 olması imkansız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filexxx -- 1 Aralık 2020; 23:49:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • filexxx F kullanıcısına yanıt

7800TL Vatanda, 7500 TL dahası 150TL WorldPuan lı web üzerinde MediaMarkt ta fiyat gördüm ben, Yıl sonu stok bitirmeye çalışılıyor heralde, almayı düşünenler birden stoklar bitiverir, aklınızda bulunsun. Ben birde gidip mağazadan fiyat durumunu öğrenmenizi, düştüğünde tlf edip edemeyeceklerini sormanızı tavsiye ederim.

• Vatanda şu internette 8500 diyor, teknosada 8074TL. Haziran başında vatanda 7304 6200TL iken mağazada 8204 modelini 6700TL'ye görüntü farkından dolayı arkadaşa aldırdım. Çok memnun. Ben biraz daha düşüneyim derken kaçtı tren. 8505i hiç görmedim, 9435 ile de görüntüsü baya farklı mıdır?

• Sahanne21 S kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Bahsettiğiniz ürün için VA panel yazmaktadır, 12-62 numaralar içinde 12 olanlar yurt dışı üretim olanlar 62 olanlar da ülkemizde arçelikte montaj yapılanlardır.

• ergin967 kullanıcısına yanıt

Aldiniz mi yoksa halen bekliyor musunuz ? Merakimdan soruyorum. Tesekkurler

• Tamarak kullanıcısına yanıt

Aldiniz mi yoksa halen arayişlarda misiniz ? Tesekkurler.

• Not Today! kullanıcısına yanıt

Bulabildiniz mi herhangi bir ayar ? Tesekkurler

• Neformat77 N kullanıcısına yanıt

Arkadaş almıştı bu tvyi ayar için herhangi birşey bulamadık. Yabancı forumlarda da çıkmadı pek tercih edilen bir TV değil sanırım yurtdışında.

• Tercih konusunu bilmiyorum ama ben aldim ve kullaniyorum 2 aydir.. dunya kadar arastirma yaptum, hicbir bilgi edinemedim.. senden ricam, denk gelirsen veya senin arkadas, beni de bilgilendirir misin ? Kafayi yemek uzereyim cunku.. tesekkurler

• Neformat77 N kullanıcısına yanıt

Merhaba, 9435'i almadım 8505'den daha iyi ve sorunsuz bir tv 9435 ama 9.serisi bir tv olmasına rağmen 50.hz olması hdmı.2.1 olmaması fikrimi değiştirdi.

Yine de 9435 8505 ten daha iyi bir tv alacaksanız,En azından avrupa montajlı ışık sızması vb gibi sorunlar daha az.

• 2 aydir kullaniyorum. Sizin alip almadiginizi merak ettim cunku yardima ihtiyacim var, goruntuyu bir turlu ayarlayamiyorum :(

• 65pus8505 Media Markt dan 6850 tL ye aldım(kupon+avantajix+bonus) . Borusan lojistik 1 haftadır getirmedi. Bakalım inşallah memnun kalırız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayfam -- 8 Mart 2021; 0:16:26 >
  • arkadaşlar bende bu tv modelini aldım epey sitesinden karşılaştırarak almıştım orda pvr özelliği olduğu yazıyor ama bir türlü PVR timeshift yayını durdurma ve kayıt etme özelliğini çalıştıramadım eski tv imde vardı çok kullanıyordum bu özelliği aranızda bunu kullanan var mı nasıl çalıştığı konusunda bi yardımcı olsanız şimdiden çok teşekkür ederim. Konuyla iligili hiç bir kaynak bulamadım kumandada tuş var bastığımda desteklenmiyor benzeri bir yazı çıkıyor. Ülkemizde mi desteklenmiyor yazılımla alakalı mı uzmanlar bir omuz atsada kavuşsak şu özelliğe

• quote:

Orijinalden alıntı: esasli

arkadaşlar bende bu tv modelini aldım epey sitesinden karşılaştırarak almıştım orda pvr özelliği olduğu yazıyor ama bir türlü PVR timeshift yayını durdurma ve kayıt etme özelliğini çalıştıramadım eski tv imde vardı çok kullanıyordum bu özelliği aranızda bunu kullanan var mı nasıl çalıştığı konusunda bi yardımcı olsanız şimdiden çok teşekkür ederim. Konuyla iligili hiç bir kaynak bulamadım kumandada tuş var bastığımda desteklenmiyor benzeri bir yazı çıkıyor. Ülkemizde mi desteklenmiyor yazılımla alakalı mı uzmanlar bir omuz atsada kavuşsak şu özelliğe

Sonu 62 ise çalışmaz. Kaldırdılar o özelliği.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: esasli

arkadaşlar bende bu tv modelini aldım epey sitesinden karşılaştırarak almıştım orda pvr özelliği olduğu yazıyor ama bir türlü PVR timeshift yayını durdurma ve kayıt etme özelliğini çalıştıramadım eski tv imde vardı çok kullanıyordum bu özelliği aranızda bunu kullanan var mı nasıl çalıştığı konusunda bi yardımcı olsanız şimdiden çok teşekkür ederim. Konuyla iligili hiç bir kaynak bulamadım kumandada tuş var bastığımda desteklenmiyor benzeri bir yazı çıkıyor. Ülkemizde mi desteklenmiyor yazılımla alakalı mı uzmanlar bir omuz atsada kavuşsak şu özelliğe

https://forum.donanimhaber.com/philips-e-pus8505-serisine-pvr-usb-kayit-ozelligi-ekletmeye-calisiyoruz--150111686

Bu konuya cevap yazar mısınız.

• Tamarak kullanıcısına yanıt
    Hocam bir süredir foruma girememiştim. Özür dilerim artık almışsınızdır cihaz 10 ay olmuş. Güle güle kullanın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tvyi alalı 2 ay falan oldu. Merak ettigim sey ben bu tvye nasil apk kuracağım. Izin ver ayarina gittim evet yada hayir seçeneği yok. Bu tvye apk kısıtlamasimi yapilmis anlamadım. Birde kurdum diyelim apk dosyasını nerden bulacağım. Yardimci olursanız cok sevinirim.

• MC.CYBER_ kullanıcısına yanıt

PC'den DV çözdüremezsin. Panelin DV'yi çözüyor olabilmesi gerekir. Bildiğim kadarıyla hem yazılımsal hem de donanımsal bir olay. PC'de istediğin yazılımı kur olmaz.

• brumaa kullanıcısına yanıt
    Dosya yöneticisi kurarsanız Apk yükleyebilirsiniz. Es file Manager vs.

• İyi akşamlar bende 65pus8505 modelini aldım her gün kurcalıyorum PlayStation bağladım telefonu bağladım ayarlarını yaptım fakat laptopumu hdmi kablo ile bağlayamadım bu konuda yardımcı olabilecek var mı

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.