|
Philips 65pus8505 /2020 model (2. sayfa)
-
-
-
Ambilight tv yi duvara cakarak yazim etmissibiz hocam o ozelligine.ama yerini yok belli ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun,ben de 2011 de 7696 42 inch 2014 te 8908 55 inch aldım o gün bu gündür hiç sorun çıkmadı.Ben sırf 4k film merakımdan sizin gibi 65PUS9435 i bekliyorum acelem yok özellikleri çok iyi umarım yakın zamanda gelir. -
Konsol gelecek oraya indirecegiz ambilight duvarda yazık olur gerçekten. Şimdi de bir hue sistem bakıyorum. Ses sistemi ile çok iyi oldu tv de film izlemek inanılmaz keyifli. Eşim bu işlerden anlamaz merakı da yok o bile iyi ki bu ışıklı tv yi almışsın diyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abramchee -- 5 Eylül 2020; 12:45:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Medimarkt tan, 8400TL ye, (100Tl puan ile 8300 e gelmiş oldu) bende almış bulunuyorum, tv ünitesine kurdurdum gayet güzel oldu, hayırlısı olsun, param yoktu ama ambilight ve android beni mecbur etti pişman değilim. Çok kullanma fırsatım olmadı ama xiaomi earbuds bluetooth kulaklık sorunsuz çalıştı. şimdilik bukadar, Herkese slm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acur -- 13 Eylül 2020; 13:46:19 >
-
Guzel fiyata almissiniz. Bu isin puf noktasi nedir nasil denk getirdiniz ?
Hayırlı olsun güle güle kullanın,9 yıldır iki ayrı philips kullanıyorum ikisi de tık etmedi ambiliıght'a o kadar alıştım ki başka bir marka almam ben de likteki ürünün türkiye'ye gelmesini bekliyorum. philipsSatın al: Philips 9000 series 4K UHD Android TV - Bowers & Wilkins Ses 65PUS9435/12 4K UHD Android TV - Bowers & Wilkins Seshttps://www.philips.com.tr/c-p/65PUS9435_12/9000-series-4k-uhd-android-tv-3-tarafli-ambilight-ile-bowers-wilkins-ses
-
Merhaba, Vatan bilgisayar ve Medimarkt ta indirimler oluyor. Kısayol oluşturdum ve neredeyse her akşam kontrol ettim.
Yukarıda birisi fiyat yazmış, Medimarkt tada ürünün indirime girdiğini buradan öğrendim, yoksa sadece vatan da bekliyor ve kontrol ediyordum. Birde değişik indirimler oluyor. Bir önceki baykuş indiriminde 8700 gibi bir fiyata düşmüştü. O zaman limit yetmemişti şansa.
Benim de 3. Philips tv im, bu defa ambilight nasip oldu.
Buradaki deneyimler çok yol gösterici oluyor, o yüzden herkese teşekkürler
-
Umarım yakında gelir, ses konusunda çok seçici değilim ne yazık ki, 1500$ lık pc nin yanına 20 tl lik hoparlör almış birisiyim. Ama linkteki tv yi geldiğinde mağazada deneyimleyecegim
Bence 9435 modeline verilecek fiyat farkı ile çok güzel ses sistemleri sound bar lar alınabilir. Ve tv değiştirseniz bile kullanabilir veya istediğiniz zaman satıp farklı bir ses sistemi ile tvnizi kombinleyebilirsiniz.
Arkadaşlar Merhaba, Bende 1 Haftalık 65pus8505 sahibiyim.
Yanlız şöyle bir problemim var. Çok fazlada teknik bilgiye sahip değilim. Tvyi %90 netflix, prime vs yayınlar için kullanıyorum. Ancak görüntü fazla akıcı. Yani rahatsız edecek kadar akıcı. Normalde laptopla izlediğim dizi film ve benzeri medyaları şimdi tvden izlediğimde, görüntü fazlaca kaygan, akıcı gibi. Doğallıktan uzak gibi. Bir iki internetten ve forumlardan araştırdım ve ''Natural Motion'' ozlelliğini kapattım. bir tık iyileşme oldu gibi ama hala pcden izlerken gibi değil. Sizlerde de durum böylemi, yoksa uzun yıllardır pc'den medya izlemiş biri olarak 4k goruntuye hala gozum alışmadı mı ? :) ? -
Benim yorumum göz alışması, ben prime da the expanse izliyorum, başka birşey izlemedi. Çocuk kanalları falan izleniyor, böyle birşey hissetmedim, hissetmedik. Uzun zamandır pc den de birşey izlemiyorum yalnız.
Sonunda konsolu alıp 65pus8505 imi konsol uzerine koydum. Duvardan soktugume cok memnunum, 3mm kalınlığında ekran koruyucu aldım gayet güzel ekrana oturdu. Fiyatı 400tl. Lg sl9y ile simdi daha keyifli. Bu arada 2 adet logitech f710 aldim. Tv ye android marketten indirdigim oyunlari kurdum oynuyorum. Inanilmaz keyifli. Tv alirken bu ozelligini hic arastirmamistim. Asphalt 8 i kurdum goruntu kalitesini full yaptim, takilmadan oynuyorum. Ayrıca 2 oyun daha kurdum onlarda takılmadan oynanıyor. Fakat 4. Oyuna yer kalmadı 3gb hafıza var doldu diyor. Asphalt 8 2.5gb yer tutuyor. Usb üzerinden de ps1 ve ps2 oyunlarını oynadığını duydum bir usb dolusu oyun yuklettim onları da deneyeceğim. O konuyla alakalı deneyimlerimi de paylaşacağım. Iyi forumlar dilerim. Becerebilirsem oyun oynarken çektiğim videoyu da yükleyeceğim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mngmami
Sonunda konsolu alıp 65pus8505 imi konsol uzerine koydum. Duvardan soktugume cok memnunum, 3mm kalınlığında ekran koruyucu aldım gayet güzel ekrana oturdu. Fiyatı 400tl. Lg sl9y ile simdi daha keyifli. Bu arada 2 adet logitech f710 aldim. Tv ye android marketten indirdigim oyunlari kurdum oynuyorum. Inanilmaz keyifli. Tv alirken bu ozelligini hic arastirmamistim. Asphalt 8 i kurdum goruntu kalitesini full yaptim, takilmadan oynuyorum. Ayrıca 2 oyun daha kurdum onlarda takılmadan oynanıyor. Fakat 4. Oyuna yer kalmadı 3gb hafıza var doldu diyor. Asphalt 8 2.5gb yer tutuyor. Usb üzerinden de ps1 ve ps2 oyunlarını oynadığını duydum bir usb dolusu oyun yuklettim onları da deneyeceğim. O konuyla alakalı deneyimlerimi de paylaşacağım. Iyi forumlar dilerim. Becerebilirsem oyun oynarken çektiğim videoyu da yükleyeceğim.
ps 1 ps 2 oyunları demissiniz futbol oyunu varmı acaba oyun konsolu bağlayıp veya klavye ile oynayabileceğimiz pes fifa tarzı
-
Henüz usb içerisindeki oyunlara bakamadım. Crash var bildiğim. Ama futbol oyunu var mı bilmiyorum. Baktigimda yazacağım.
Bugün itibari ile 65pus9435 modelini media marktta inceleme fırsatı buldum. 65pus8505 modelinden farklı olarak bowers wilkins 50w ses sistemi eklenmiş çerçeve kalınlığı sıfırlanmış ve 2100ppi yerine 2400ppi başka bir fark yok. He tabi fiyat farkı var 13000tl den satışa sunulmuş. 8300tl kampanyalı 8505 alınırken bu farklar için yaklaşık 4700tl fazladan verilir mi bilemedim. Ben harici ses sistemi ile o işi fazlasıyla (500w) gördüğümü düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: mngmamiBugün itibari ile 65pus9435 modelini media marktta inceleme fırsatı buldum. 65pus8505 modelinden farklı olarak bowers wilkins 50w ses sistemi eklenmiş çerçeve kalınlığı sıfırlanmış ve 2100ppi yerine 2400ppi başka bir fark yok. He tabi fiyat farkı var 13000tl den satışa sunulmuş. 8300tl kampanyalı 8505 alınırken bu farklar için yaklaşık 4700tl fazladan verilir mi bilemedim. Ben harici ses sistemi ile o işi fazlasıyla (500w) gördüğümü düşünüyorum.
Merhaba. Ben de bu modelden almayı düşünüyorum. Size birkaç sorum olacak.
6 yıldır 55pfs8109 android tv kullanıyorum. Görüntü kalitesini beğensem de android sebepli olduğunu düşündüğüm takılmalar, donmalar hatta kitlenmeler yüzünden malesef hiç memnun kalmadım. Amblight yüzünden almıştım. Ve şimdi philips e bir şans daha vermeli miyim bilmiyorum.
Aslında lg sn11 soundbar aldım ve tv yi de değiştirmek istiyorum. Siz de sk9y ile kullanıyorsunuz sanırım. Merak ettiğim şey tv netflix ve başka programlar üzerindem atmos sesleri çözüp soundbara gönderebiliyor mu? Yani soundbarın üzerinde atmos yazısı beliriyor mu?
-
Yaklaşık 15 gün önce bende ps5 için aldım. Şuan ps4 ve netflix için kullanıyorum hiç bir problem yaşamadım. Amblight ın aydınatlmasını sokakdan eve bakınca bile bariz odanın içi özellikel mavi renkte süper gözükmekte. Hiç bir ek ayar yapmadım tavsiyeniz varsa değiştireyim.
-
Şuan Media Markt, vatan ve hepsiburada da fiyatlar 8700TL
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X