Şimdi Ara

Philips 7101/12 Digiturk kumanda sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar, bu modelin 49inc olanından satın aldım. Kurulumu dun yapıldı, yine dün akşam üzeri digiturk kurulumu yapıldı.
    Digiturk kurulumundan sonra şöylr bir sıkıntımız oldu. Digiturk reciver kumandası ile 1,4,5,6,7 ve alt yazı tuşlarına bastığımda televizyon hdmi bölümlerı arası geçiş yapıyor. Philips kumanda alıcısıyla çakışma yapıyor.
    Eve internet bugün bağlanacak akşam gittiğimde son güncellemeleri yapacağım fakat philips yetkilileriyle görüştüğümde bana gelecek güncellemeler ile bu sorunun düzeleceğini söyledirler. Bu tip bir olayla karşılaşan var mı, ve nasıl bir çözüm buldunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende geçen hafta aldım iki gündür aynı sıkıntıyı çekiyorum acil yardım

• quote:

Orijinalden alıntı: Dere_1925

Bende geçen hafta aldım iki gündür aynı sıkıntıyı çekiyorum acil yardım

Hocam merhaba, philips ile görüştüm bu durumla ilgili şikayet aldıklarını ve güncelleme ile ortadan kalkacağını söylediler.
    Evde internet arızalıydı dolaysıyla son güncellemeleri yapamadım. Philips yetkilisi güncelleme yapıp tekrar denememi istedi. Siz televizyonunuzu aldıktan sonra güncelleme yaptınız mı ?

• TEKRAR MERHABA
    DÜN GECE SON GÜNCELLEMEYİ YAPTIM DAHA SONRA BİR YARIM SAAT KULLANDIM SIKINTI OLMADI UMARIM OLMAZ ANLAŞILAN GÜNCELLEMEYİ YAPMAK GEREKİR UMARIM BİRDAHA SIKINTI OLMAZ ÇÜNKÜ GENEL OLARAK TVDEN MEMNUNUM

• selamlar. üründen memnunmusunuz acaba. bende bir haftadır araştırıyorum. lg ile bunun arasında kaldım. iyi yorumda var kötü yorumda. siz kullanan birisi olarak tavsiye edermisiniz. özellikle ışık sızması ve banding olayı ne düzeyde.
  • Dere_1925 D kullanıcısına yanıt
    selam bende de çakışıyor

misal 40. kanal a geçerken philips scart diyor

kanald açayım derken hdmi 3 e geçiyor

• güncelleme nasıl yapcaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung LED TV Kumanda Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.