Şimdi Ara

philips 7695 led tv hakkında yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
4.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adanamersin eğer almaya kararlıysan en uygununu boşver tv yi bulmaya bak..stoklar bitiyor çünkü..elekroword,media markt hangisinde bulabilirsen artık
  • ilk başta 40c6000 modelini düşünmüştüm ama 7695 ile kıyaslayınca philips almaya karar verdim.
    7695'te +olarak şunlar var .
    ekran 42" , yani 5cm daha büyük
    ambilight var
    net tv var , hemde sörf yapabiliyorsun
    mat ekran , daha doğal renkler ve parlama yapmıyor .
    c6000 mediaplayer olarak ön plana çıkıyor , c6000 'inin ekranını büyütemem , ambilight ilave edemem ,
    internet özelliği ekleyemem , ama philips için bir mediaplayer alırsam o konuda da sıkıntım olmaz.
    dövizin yükselmesi kötü oldu , fiyatlar şu an yüksek seyrediyor , ama en kısa zamanda alacam .
  • arkadaslar bende 32" 81 cm almayı düşünüyorum bir arkadaş en az 42" olması gerekiyor diyor bu konuyu bira açabilir misiniz ??
  • ben 37 led7605 modelini aldım.pc ile hdmi bağlantı kurabilirmiyim,usb kablosuz adaptörü illaki philipsmi olacak.tv güzel ama uydu anteninden alınan görüntü kaliesi biraz arttırılırsa daha iyi olur.
  • fiyatlar yine uçtu 7685,7695 2.400,lere çıktı çok yakında yeni 7 serisi geliyor (7606) 200 hz olacak ve 3D var ama 42 değil 40 inç olacak ozaman şuanki 7 serileri 2.000 tl,nin altına inecektir.
  • bir mağazada 42pfl7695'i inceledim , avatar filmi oynuyordu . görüntüde çok hafif de olsa bir takılma olayı vardı, ufak titreme gibi .
    bu filmden midir yoksa ayarlardan mıdır . bu modeli kullanan arkadaşlar , siz bir mkv film izlediğinizde böyle bir durum oluyor mu ?
  • Bende birşey sorsam araya girmek gibi oluyor ama en kısa zamanda tv alıcam acaba bu bahsettiğiniz 7695,7685 de SD görüntü alanlar varmı görüntü nasıl???? Kaç gündür dolanıyorum kimsecikler bu konuda bişe demedi:D Bana SD yayını iyi bir şekilde izleticek tv lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeSuBa -- 3 Mart 2011; 23:44:00 >
  • arkadaşlar inşallah yarın tv geliyor.burada sizinle izlenimlerimi ve başarabilirsem fotoları paylaşırım.ayrıca sarbar kardeşim verdiğin bilgiler için teşekkür ederim...
  • sağol derge kardeşim..hayırlı olsun paylaşımlarını bekliyoruz..batuhanc05 tv kadar kullanacağın kaynak da önemli..analog izliyeceksen hiçbir tv den yeterli performans alamazsın..bu tv nin dahili tuneri çok iyi kullanacağın dijital bir kaynakla gayet güzel görüntü alabilirsin..
  • sarbar arkadaşım , sd yayınları nasıl gösteriyor normal uydu alıcı ile , birde görüntüde bir derinlik hissi
    oluyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhanc05

Bende birşey sorsam araya girmek gibi oluyor ama en kısa zamanda tv alıcam acaba bu bahsettiğiniz 7695,7685 de SD görüntü alanlar varmı görüntü nasıl???? Kaç gündür dolanıyorum kimsecikler bu konuda bişe demedi:D Bana SD yayını iyi bir şekilde izleticek tv lazım

SD görüntü kalitesi güzel.Kanaldan kanalada değişiyor tabi,hatta programdan programa.2,5-3m den fazla uzaklıktan izlencekse görüntü gerçekten güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhanc05

Bende birşey sorsam araya girmek gibi oluyor ama en kısa zamanda tv alıcam acaba bu bahsettiğiniz 7695,7685 de SD görüntü alanlar varmı görüntü nasıl???? Kaç gündür dolanıyorum kimsecikler bu konuda bişe demedi:D Bana SD yayını iyi bir şekilde izleticek tv lazım

aşağıda verdiğim linkteki konuda kemal nickli arkadaşın yazdıklarını oku burdaki arkadaşında dediği gibi tv kadar kaynakta önemli görüntüyü kaliteli bir şeklde tv,ye getirebilirsen 3 metre civarından gayet güzel görüntü alırsın

http://forum.donanimhaber.com/m_47204039/tm.htm

• Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Taşınacağım yerde Kablo TV - Uydu var .Ben reciverdan scard out ile bağlıyacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeSuBa -- 5 Mart 2011; 13:47:38 >
  • lordsamuel bende kablo tv var..görüntü kanaldan kanala değişiyor..trt,kanal d,atv gibi kanallar gayet güzel..ben bu kadarını beklemiyordum doğrusu..ben teledünyaya geçip conax modül alacağım..şu ara vakit olmadı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarbar

lordsamuel bende kablo tv var..görüntü kanaldan kanala değişiyor..trt,kanal d,atv gibi kanallar gayet güzel..ben bu kadarını beklemiyordum doğrusu..ben teledünyaya geçip conax modül alacağım..şu ara vakit olmadı..

reciver varmı yoksa direk mi bağlıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aefo11

ben 37 led7605 modelini aldım.pc ile hdmi bağlantı kurabilirmiyim,usb kablosuz adaptörü illaki philipsmi olacak.tv güzel ama uydu anteninden alınan görüntü kaliesi biraz arttırılırsa daha iyi olur.

USB kablosuz adaptörü philips olmalı..ben airties taktım tanımadı
  • Arakadaşlar , uzun süreli bir araştırma sonucunda 42pfl7695 'i aldım . İyi bir scart kablo ile next uydu alıcıma bağladım . Televizyon çok şık , çerceve çok güzel duruyor , iyiki 40 değil 42" almışım . 4-4,5 m izleme mesafesi için bile yeterli . Sd görüntüler beklediğimden çok çok daha iyi çıktı , bu kadarını beklemiyordum , daha çok fazla ayar da yapmadım . Büyük kanallardaki görüntü güzel , diğer daha küçük kanallarda ise
    biraz daha düşük kalitede , bu yayınla alakalı . Her formatı oynatmadığını biliyorsunuzdur , bunu bile bile aldım . mkv , avi , wmv filmler denedim oynattı , altyazı olayı yok , denemedim ama öyle , pek altyazılı film izlemiyorum , benim için problem yok . avi filmlerim var , bu ekranda çamur gibi gösterir diyordum fakat çok güzel bir görüntü aldım . İyiki mat ekran almışım , çok şükür gidipte parlak ekran bir lcd almadım , gündüz bile parlama yok denecek kadar az . parlak ekran olsaydı çok kötü olurdu , herşey ayna gibi ortada olurdu . gece ise çok görüntü çok canlı , renkler çok güzel , parlaklığı düşürmek gerekiyor , gözü
    yoksa yoruyor . dün alman kanalında transformers vardı , onlar geniş ekran yayın yapıyor , çok iyi bir görüntü vardı , ambilight'i açıp ışıkları kapattım , muhteşem oldu . ambilight olayı iyi güzel de bu kadar abartmaya gerek yok diyordum , fakat öyle değil . Gerçekten çok farklı bir olay , oğlumla nemo'yu izledik , biliyorsunuz çok renkli bir film , bayıldı , renkler duvara vurunca inanılmaz hoş bir ortam yaratıyor , iyi ki ambilight olan bir model almışım diyorum . Ben çok memnun kaldım , görüntü kalitesi çok iyi o nedenle hd uydu alıcı almaktan şimdilik vazgeçtim , şu an gerek yok , daha ileride bakarım . bir tane wd player alacam en kısa zamanda . Dün ekranı kontrol ettim , clouding ve ışık sızması çıkmadı , sol alt köşede belli belirsiz çok dikkatli bakınca belki bir ışık sızması var ama dediğim gibi o kadar az ki . İnternet olayını denemedim henüz ama sörf yapılabiliyor bildiğim kadarıyla . Ben tavsiye ederim bu televizyonu . Biraz uzun oldu ama belki araştırma içinde olanlar için faydalı olur . Dediğim gibi bunlar benim düşüncelerim , biri çıkıpta ben beğenmedim de diyebilir , fakat artısı bence çok fazla bir model .

• Sony ledler için ne söyleyebilirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeSuBa -- 7 Mart 2011; 15:04:23 >
  • evet arkadaşlar tv geldi kuruldu servis tarafından...kasa ekran çok şık.menü 7403 e göre kısıtlı diyebilirim.ses özellikleri oldukça kısıtlı..7403 te mesela ekolayzer özelliği ve delta ses özelliği vardı.bu yönü eksi diyebilirim.ambilight özelliği muhteşem.görsel şölen adeta.net tv de istediğiniz siteye girebilip sörf yapabiliyorsunuz..şimdilik tespitlerim bunlar.görüntü konusunda açıkçası birkaç memnuniyetsizliğim var.birincisi siyah görüntülerde mesela adamın üzerinde siyah çeket varsa kumlama yapıyor çeketin üzerinde.veya krem renk duvar fonlarında siyaha yakın kumlama yapıyor.birde ekranda büyük boyutta bir insan yüzü varsa ve aniden başını sağa sola sallarsa insan yüzündede böyle kumlamaya benzer peşinden gider bir görüntü var.ayarlardamı bir yanlışlık yaptım bilmiyorum.bu tv ler için en iyi ayar nedir bilmiyorum.ama ben kontrast 60 parlaklık 50 renk 59 değerlerini kullandım.diğer pixel precise HD nin içindeki perfect natural motion gelişmiş netlik gibi ayarlar nasıl olmalı bunlar hep muamma ama açıkçası 7403 ten sonra görüntü konusunda biraz hayal kırıklığına uğradım.acaba insan yüzünde yaşanan olay ghosting olabilirmi?yoksa ayar yanlışlığımı?bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim..sarbar kardeşim sende bahsetmişsin gözlemlerinden teşekkür ederim.bu görüntü olayı sende nasıl?bu arada digitürk altın uçlu scart ve next 2000 cıs uydu ile görüntü alıyorum. sormak istedikleriniz varsa cevaplarım.teşekkürler... bir kaç resim eklemeye çalıştım.daha fazla eklemeye çalışırım... http://img694.imageshack.us/img694/7043/080320111052.jpg
    http://img825.imageshack.us/img825/9971/080320111058.jpg
    http://img3.imageshack.us/img3/4527/080320111055.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derge -- 8 Mart 2011; 4:42:07 >

• derge ve sarbar arkadaşım , bir sorum olacak . dün dublajlı bir mkv film oynattım usb üstünden , çok güzel
    oynatıyor fakat ileri sarmadı . ayrıca film de çift ses vardı , ses değiştirme durumu oluyor mu . mesela harici hdd'te iso dvd filmlerimi oynattı fakat orda da dil seçimi yapamadım . Var mı bir çözümü .
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.