Şimdi Ara

philips 7695 led tv hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
4.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.kullanmakta olduğum philips 106 ekran 7403 lcd tv min yerine 106 ekran 7695 philips led tv alacağım.7695 led tv güzel bir tv midir?7403 ten sonra ses görüntü açısından tatmin edici olurmu?cevaplarınız ve önerileriniz önemli.teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derge -- 18 Şubat 2011; 13:21:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: derge

merhaba arkadaşlar.kullanmakta olduğum philips 106 ekran 7403 lcd tv min yerine 106 ekran 7695 philips led tv alacağım.7695 led tv güzel bir tv midir?7403 ten sonra ses görüntü açısından tatmin edici olurmu?cevaplarınız ve önerileriniz önemli.teşekkür ederim...

-Philps televizyonda pixel price hd yani Pixel Precise HD görüntü işlemeyle mükemmel görüntü netliğinin ve yumuşak, doğal hareketlerin keyfini çıkarın.
    -ambi light dediği bir mevzuat var bu da televizyon arakasından filmdeki renklere göre led ışık verip biraz daha filmle bütünleşmemize yardımcı oluyor
    -100hz gibi bir değer var hızlı hareketli sahnelerde net bir görüntü adına iyi bir değer gibi duruyor tabi bunların 9000 serilerinde 400hz e kadar çıkan modelleride mevcut.
    - sanırsam Sharp'ın panelini kullanıyor bu da iyi panellerden birtanesi

sonuç olarak zevk renk meselesi tabi de bende araştırma sonuçlarımı philps üzerinde yoğunlaştırıdım kısmetse bende 9000 serisinden bir televizyona bayılcam mangırları :)

her ne alacaksan gidip yerinde görmeninde faydası vardır . şimdiden hayırlı olsun ....

• bilmiyorum eğer bozulmadı ise niye lcd almak istediğini ama görüntü kalitesi olarak aralarında çok fark yok diyebilirim çünkü işlemci aynı ve bende de 8404 var ve aynı panel 2010 model bir 7000 serisi ile aralarında öyle bir fark görmüyorum yani çok fark yoktur ama 2. bir lcd ye ihtiyacım var dersen bence donanım ve ambilight seni memnun eder.bide 40" olanlarına bakarsan bence onlar 42" olanlarına göre hem daha iyi hemde daha az ışık sızması yaratıyor.
  • sayın fbm333 7403 ü kardeşime vereceğim.kendime yeni bir tv ihtiyacı olduğu için 7695 e yöneldim.bugün birkaç mağazada inceledim 7695 i.7403 te ekolayzer özelliği varken 7695 te olmadığını gördüm.7403 te ses 15x2 iken 7695 te bu değer 12x2...bunlar bende biraz soru işareti oluşturdu...birde harici harddiscten hd film izlenmediğini söylediler.bu ne derece doğru?yardımlarınızı bekliyorum.teşekkürler...
  • sayın gencay53 verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim...
  • eğer elinde media player varsa zaten sorun olmaz ama harici hardisk te ise mkv tanıyor ama altyazı formatları desteklemediği için sadece görüntüyü oynatır.aslında sony ve philips lerin altyazı tanımamasının nedeni usb yi bu firmaların media player olarak görmemeleri sadece usb yi kameraya çektiğin veya fotoğraf makinasında ki görüntüleri kolay izlemen için yapılan usb ler mantıkları bu.ama bence usb için tv alınmamalı önemli olan görüntüsü ondan sen görüntüsünü beğendiğini al aldığında lg veya samsung sa zaten açacak ve istediğini almış olacaksın ama görüntü ön planda olmalı çünkü hdmı ile notebook a bağlarsan hepsi gösterir ve daha performanslı olur örneğin.
  • evet arkadaşlar bu tv hakkında bilgi..e azından bu tv ye sahip olanların görüşleri???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Philips TV Tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ilginçtir 182 defa konu okunmasına karşılık fikir beyanı yok.hiçmi yok bu tv yi kullanan arkadaşlar???veya bilgi sahibi olan?
  • Ben tvyi aldığımda 7695 ve 8404 yan yana duruyordu.İkisinde de görüntü,renk aynı fakat 7695 de görüntüdeki köşeler daha yuvarlak,8404 te biraz karelenmeli.Ayrıca 8404 te usbden mkv desteği yok sanırsam.Gerçi laptopun varsa tvye bağladığında hiç sorun olmaz.

Tvnin özellikleri genel olarak iyi.Bildiğim kadarıyla lg panel kullanıyor.Benim için en büyük artıları doğal görüntü+ambilight+açık internet özellikleriydi.Tvyi almadan önce SD yayınlarda ne olur sorusu vardı içimde fakat tvyi kurunca gerçekden baklediğimden iyi çıktı.Kanal kalitesine görede değişiyor görüntü normal olarak.Alanlar kullananlar şu ana kadar memnun tavsiye ederim.Hele bide ambilight var ki of
  • sayın HyperXCrossfire bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.yokmu arkadaşlar başka bu televizyonu kullanan?lütfen fikir paylaşımı...
  • quote:

sayın HyperXCrossfire bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.yokmu arkadaşlar başka bu televizyonu kullanan?lütfen fikir paylaşımı...

Sayın derge, 7695 kendi grubundaki tv'lerden ambilight ve açık internet özelliği sayesinde ön plana çıkıyor...Ses konusuna birşey diyemem, zira benim için o kadar önemli değil...ps3 ve laptop kullandığım için harici disk konusunu bilmiyorum...Bunların dışında başka merak ettiğiniz sorular varsa cevaplandırmaya çalışırım
  • bende 7695 kullanıyorum arkadaşım sd yayınlarda çok iyi ambilight patentli bir özellik duyduğuma göre kimse taklit edemiyor usbden filmleri sorunsuz olarak oynatabiliyorum dts sesi çözemiyor yalnız bu diğer markalardada aynı şekil mkv merge işimi görüyor bu konuda ileride bir medya oynatıcı alacağım altyazı desteği yok samsung ve lg serilerinde olacaktı ama bunlara aldanarak seçiminizi değiştirmeyin dlna olayını denemedim askı aparatı ethernet girişini kapatıyor kablosuz yönlendirici lazım genel olarak çok memnunum kampanya dahilinde denk geldim stokta kalan son üründü 32" 1.600 TL kapattım olayı doğal renkleri war bunu mağazada daha iyi görürsün sonuçta profesyonel değiliz ürünü iyilemek gibide bir niyetim yok baya araştırdım çünkü son bişe daha sölicem ne alırsan al bir adet ups şart TR de elektrik kesintileri akım,dalgalanma çok oluyor oturduğum bölge öyle bu şekilde arızaları önlüyorum şimdi evde hiç bir şey bozulmuyor artık..

• cevaplarınız için çok teşekkür ederim.peki tv de ışık sızması oluyormu?rastladınızmı?teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 69 boss

son bişe daha sölicem ne alırsan al bir adet ups şart TR de elektrik kesintileri akım,dalgalanma çok oluyor oturduğum bölge öyle bu şekilde arızaları önlüyorum şimdi evde hiç bir şey bozulmuyor artık..

İşte bunda çok haklısın, genelde hep ihmal edilen bir durum...Hatırlattığın için teşekkürler

quote:

cevaplarınız için çok teşekkür ederim.peki tv de ışık sızması oluyormu?rastladınızmı?teşekkürler...

Benim tv'de yok, şeytan kulağına kurşun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mandarin -- 28 Şubat 2011; 19:05:37 >

• arkadaşım ben bu tv yi yaklaşık 4 aydır kullanıyorum....Biraz araştırmalarım sonucunda 42" 7695 led tv karar kıldım;

1.açık intenet özelliği güzel tabi pc kadar hızlı olmasada tv den facebook girmek güzel bişey
    2.oynatmadığı video formatı yok mkv dahil
    3.alt yazılı filim denemedim henüz ama bi forumda bu konuda çözüm bulan duymuştum
    4.amblight özelliği mükemmel bişey fiyat/performans açısından alabileceğin güzel bi ürün
    5.kablosuz modem üzerinden laptopla kablosuz görüntü aktarımı yapabiliyorsun (tv lan ile,laptop wirless ile BAĞLANTILI)
    6.tv nin kablosus usb aparıtı ile internete bağlanabiliyorsun biraz yavaşlıyor(EKSTRA SATILAN Bİ ÜRÜN 100TL)
    7.görntü kalitesi mükemmel diyebilirim samsung gibi fazla yapay renkler görmüyorsun doğal ve akışkan bir görüntü var
    8.ses çıkışı fena değil çoğu lcd ye göre ileri
    9.alacaksan en az 42" al derşm (bu konuda baya kafa patlattım)
    10.PHİLİPS TV OLAYINDA BENCE ÖN SIRALARDAKİ BİR MARKADIR. TV LERİN İŞLEMCİLERİNİ KENDİLERİ ÜRETİYOR SANIRIM.

HD KANALLARDA VE FİLİMLERDE PÜRÜZSÜZ BİR GÖRÜNTÜ VAR......HAYIRLI OLSUN DERİM

• arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim.şu anda mağazalarda sadece 7685 bulabildim.7685 alırsam 7695 ile farkı varmıdır 7685 in?görünürde sadece kasa rengi farkı var.7685 in kasa rengi nasıl sizce?teşekkürler...
  • derge kardesim bende 7695 bulamadim 7685 aldim..arastirdigim kadariyla tek fark 7695 fircalanmis aluminyum,7685 ise ayni renk aluminyum boyama yapilmis..ben su servis menusune girip televizyonun kacu saat kullanildigina bakma olayini beceremedim yardimci olursaniz sevinirim iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarbar -- 2 Mart 2011; 16:38:36 >
  • sarbar kardeşim sanırım o menüye 123654 ü tuşlayarak giriliyordu öyle hatırlıyorum.ama siz yinede bu menüye girmemeye bakın.zira o menüye müşterinin girdiği anlaşılırsa sanırım tv garantiden çıkıyor.kardeşim tv hakkında biraz bilgi verirsen sevinirim.kasa rengi nasıl?tv izlerken kasa rengi göze batıyormu siyah kasaya göre?ekranda ışık sızması varmı?artılarını eksilerini yazarsan sevinirim.teşekkürler.
  • doğru söylüyosun derge fazla da kurcalamamak lazım..derge kardeşim bana herkes samsung veya lg önerdi..usb den mkv filmleri sorunsuz oynatıyormuş bu tv ler..philips te altyazı problemi var..fakat benim önceliğim multimedya desteği değil..iyi bir yazılım ve görüntü kalitesi benim önceliklerim..bence bilgisayarın başında saatlerce film convert etmekle falan uğraşılmaz artık..böyle bir tv alıyosan medya oynatıcıda alman gerekir..bir kere tv çok şık..7695 ile renkleri hemen hemen aynı..zaten benim aklımı çelen şeylerden biride rengiydi. siyah çok parlıyor dikkat dağıtıyor bence..ambilight süper bir olay..birkaç mkv film izledim görüntüler şahaneydi(gerçekciydi)..benim tv de herhangi bir sorun yok..zaten çok sorunlu tv değiller bildiğim kadarıyla..ama eğer alırsan kurulum aşamasında servis elemanına aklına takılan şeyleri kontrol ettirmelisin mutlaka..son olarak şunları söyliyeyim..araştırmalarım sırasında birkaç kişi dışında kimse philips önermedi..herkes kafasına göre konuştu..herkese kulak verdim fakat sonuçta ben istediğim tv yi aldım pişman da olmadım.iyi forumlar

• arkadaşlar , bende bu modeli almayı düşünüyorum , şu an en uygun nerden bulabilirim .
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.