Şimdi Ara

philips 7696 kapanma durumu..normal mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
9.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar philips 47pfl7696 model 3dled tv kullanıyorum..
    tv arasıra kendiliğinden kapanıyor.
    bazen hiç olmuyor ama standart olmayan bir sıklıkta bu sorunu yaşıyorum illaki..
    anlam veremedim.böyle bir sorun yaşayan var mı?
    bu sorun mu yoksa normal bir durum mu çözemedim.
    zaman ayarlı kapanma vs kapalı durumda bu arada.

• otomatik kapanma ile uyku zamanlayıcısı kapalı demişsiniz

cihazın yazılım güncelmi? 14.96 şu an güncel olan yazılım
  • maalesef hiç yazılım güncellemesi yapılmadı tvye.
    güncelleme yapacağım en kısa zamanda.
    düzelme olur umarım :)
    teşekkürler
  • uydu cihazın hd ise yazılım güncellemesi yap.bendeki tv siyah ekran oluyordu sonra normale dönüyordu.açılıp kapanıyor gibiydi.sonra atlanta hd box a bi yazılım güncellemesi yaptım sorum çözüldü.şimdilik sıkıntı yok benim durum buydu.seninkiside öyleyse dediğimi yapınız.sonucu yazın bana.
  • Bende de aynı sorun var, benim tv 42PDL7906H. Televizyonu stand-by'da bırakmak istemediğim için kumandadan kapattıktan sonra tv üzerindeki kapatma düğmesinden de kapatıyorum. Daha sonra tv açıldığında bazen açıldıktan 10-15 saniye sonra kendiliğinden tv kapanıyor. Kumandadan açma düğmesine basıp tekrar açmak zorunda kalıyorum. Bu olay her seferinde olmuyor, misal her 3 açma işleminin birinde oluyor. Bu nedenle pek önemsemedim, onun haricinde tv'den çok memnunum.

Edit: Tv'nin yazılımı güncel, D-smart HD kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cekcak -- 10 Haziran 2012; 7:10:28 >
  • tvnin yazılım güncellmesini yaptım bu sorun çözüldü arkadaşlar.
  • bizdede o sorun şekillendi yazılım güncel belirsiz aralıklarda kapanıordu ve kullandığımız priz de bozukluk vardı sorunu biraz araştırdım voltaj düşmesi elektirk aksamında sorun olabilir .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende de philips 47pfl6008k var yeni aldım tvyi.ancak tv arada sırada kapanıp açılıyor galiba elektrikte sorun var.fişleri çıkartıp beklediğimde sorun düzeliyor ama günde 1-2 defa yapıyor. digiturk sd bağlı şu anda.acaba akım korumalı priz alsam sorun düzelir mi sorunun düzelmesi için ne yapmam gerekir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wertgzl

bende de philips 47pfl6008k var yeni aldım tvyi.ancak tv arada sırada kapanıp açılıyor galiba elektrikte sorun var.fişleri çıkartıp beklediğimde sorun düzeliyor ama günde 1-2 defa yapıyor. digiturk sd bağlı şu anda.acaba akım korumalı priz alsam sorun düzelir mi sorunun düzelmesi için ne yapmam gerekir?
    40 pfk 4509/12 var bende de. 1 kez kapanıp açıldığını gördüm. Servise sorduğumda, akıma bağlı olabileceğini söylediler. İade hakkımı kullanmalımıyım sizce?
  • Servisler bu tip konularda hep topu size atıyor malesef. Ancak yazılımla sorun giderilir diye düşünüyorum aynı durum bende de mevcut servisle uğraşıp moral bozmaktansa tuşa bir kere daha basıp açıyor ve güncel yazılım bekliyorum napak aldık bi kere :D
  • Bu sorunla bende karşılaştım. Philips TV kullanıyorum, sorunun kalıcı çözümü var servis ile uğraşmayın. Aşağıdaki blog sayfama ait linkte detayları bulabilirsiniz.

http://bilisimonline-net.blogspot.com.tr/2017/04/philips-led-tv-kendi-kendine-kapanp.html
  •  philips 7696 kapanma durumu..normal mi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.