Şimdi Ara

PHILIPS 8109 tüm görüş ve yorumlar(güncellendi) (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.068
Cevap
64
Favori
156.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • moza80 M kullanıcısına yanıt
    En son güncellemeyi TV den yaptım yapamaz olaydım bundan önceki yaptığım güncellemeler sonrası TV yi arkadaki on:off dan kapatıyordum şimdi olmuyor direk satandyby geçiyor.
  • sattım kurtuldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: seeder

Arkadaşlar Trt 1 de maçları seyrederken top bazen takılıyor gibi ayağa gelirken veya havada giderken rahatsızlık veriyor bu durum, ayarlarınımı yapamıyorum TV'nin veya ben bu durumun uydu alıcıdan olduğunu düşünüyorum hızlı sahnelerde görüntüyü işleyemiyor diye, fikri olan varmı?

Görüntü> ayarlar kısmında hareket var ordaki ayarları kapatın.

• KTurk06 K kullanıcısına yanıt
    hayır kendi uydu alıcısını kullanıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xit kullanıcısına yanıt
    Hocam Perfect Naturel Motion ve Clear LCD'mi? Açıkmış onlar kapattım şimdi bu akşamki maçta bakalım nasıl olacak.

• quote:

Hocam Perfect Naturel Motion ve Clear LCD'mi? Açıkmış onlar kapattım şimdi bu akşamki maçta bakalım nasıl olacak.

Perfect naturel motion arkadaşım😉

clear Lcd'yi açayım mı tekrar?

• quote:

clear Lcd'yi açayım mı tekrar?

Dostum hepsini aç maç zamanı tekrar kaparsın perfect naturel motionu. Açık olunca görüntü akışı daha iyi oluyor.

Teşekkürler hocam.

• arkadaşlar son güncellemeden sonra multiview özelliğini kullanabiliyor musunuz?
  • akkaynak kullanıcısına yanıt
    onun çözümünü henüz bulamadık:)
  • ZamanSal kullanıcısına yanıt
    cozemezsin kardesim geçmis olsun ben cok ugrastim. hemen servisi cagir ordan bir cikis yolu bulmaya calis. ayarla vs ile kaybedemiyorsun o bulutlanmalari

• Tek sorunsuz tv bende diyordum tv gayet stabil 48 8109 var 32gb bellek bağlı çok memnunum sadece 1 haziranda ki güncelleme 10.96 sürümünü tv üzerinden kurdum eskiden net üzerinden direk film izlerken sorun yoktu güncellemeden sonra html üzerinden film izlerken atmaya başladı youtube'da felan problem yok dijitürkplayde sorunsuz sadece webden film izlerken sıkıntı yapıyor birde son güncelleme sonrası görüntü kalitesi biraz kumlandı gibi. Çözüm bulan varmı

• arkadaşlar tv güncel.
    Problem şu: Durduk yere kapanıyor ve sağ alttaki ışık yanıp sönüyor. Şöyle ki sanırım 3 kere hızlı yanıp sönme bir süre bekleme ve sonra tekrar...

Sanki şunu farkettim. Aktif bir şekilde kumandayı kullandığımda yapmıyor da kullanmadığımda beklemeye alıyor gibi sanki kendini. Ayarlatına baktım bir ayarsızlık yok.
    Durum gerçekleştiğinde kumandadan veya tv arkasından açamıyorum da. Fişi çıkar tak yaparak tv kendine geliyor.

Var mı çözüm, bilgi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omergex

arkadaşlar tv güncel.
    Problem şu: Durduk yere kapanıyor ve sağ alttaki ışık yanıp sönüyor. Şöyle ki sanırım 3 kere hızlı yanıp sönme bir süre bekleme ve sonra tekrar...

Sanki şunu farkettim. Aktif bir şekilde kumandayı kullandığımda yapmıyor da kullanmadığımda beklemeye alıyor gibi sanki kendini. Ayarlatına baktım bir ayarsızlık yok.
    Durum gerçekleştiğinde kumandadan veya tv arkasından açamıyorum da. Fişi çıkar tak yaparak tv kendine geliyor.

Var mı çözüm, bilgi?

Böyle bi durum mu bendede mevcut...

https://www.youtube.com/watch?v=olDQbhf_FLg

Uydu alıcısını ve hertürlü hdmi aygıtlarını bi kapamayı dene...

• yeni güncelleme gelmiş tvye 103.le başlayan onuda kurduk....

intertenten direk film izleyince gene atma problemi devam ediyor. 32lik flashta bağlı

2sürüm önce yağ gibi kayıyodu tv nerden yükledik son 2 güncellemeyi arkadaş yawss...

downgrade yapılıyormu acaba eski sürüme dönmek için....
  • Arkadaşlar Acil!

Akşama TRT 1'de maçı şifre ile veriyormuş, acaba bizim tv uydu alıcısı şifreyi biss key çözer gibi otomatik çözer mi yoksa bizler izleyemeyecek miyiz

Veya bir çözüm yolu mevcut mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cianni -- 10 Temmuz 2016; 18:30:37 >
  • Tvlerin içinde gelen uydu alıcıları biss key çözemez yani izleyemezsin.

• Arkadaşlar bizim bu 8109 ların modül girişine dsmart modülü oluyor mu deneyen var mı? Geçen dsmart fix için başvurdum gelen eleman modülü tanıtmayı bir türlü beceremedi. Bana kalırsa elemanın beceriksizliğindendi tavırlarından anladığım kadarıyla ama emin değilim. En son bu televizyonla uyumlu değil demek ki deyip gitti. Dsmart modülünün uygun olup olmadığı konusunda bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaFKa -- 12 Temmuz 2016; 23:32:37 >
  • 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.