Şimdi Ara

PHILIPS 8109 tüm görüş ve yorumlar(güncellendi) (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.068
Cevap
64
Favori
156.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kumandadan ıkı tusa birden basmak gerekiyordu ama hangileri hatırlamıyorum yeşille kırmızımıydı neydi?
  • yavuzazgin kullanıcısına yanıt
    Yeşil ve mavi tuşa aynı anda basmak gerekiyormuş. Teşekkürler.
  • Herkese merhaba arkadaslar
    Araniza yeni katildim. 55PUS6551 philips android tv aldim. Tv den cok memnunum lakin bir sorunum su android kisitlamasini nasil kaldiririm. Yardimci olursaniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lakes kullanıcısına yanıt
    İlk sayfada anlatılmış.

• Apk nasıl kuruluyor lütfen biri anlatsin.ilk sayfadaki anlatım olmuyor.

• TV de donma sorunu yaşıyorum. Fişi çekip 10sn bekledikten sonra açınca düzeliyor. Servis çağırmam gerekiyormu yoksa bir çözümü varmı

• ZamanSal kullanıcısına yanıt
    merhaba
    maalesef ilk sayfadaki anlatım olmuyor. Başka nasıl yapabılırım

Saygılar
  • Yeni yazilimi indiriyorum su an...degisiklik var mi bakalim

• Yeni yazilimi yukledim fark edebildigim bir fark su an icin yok...

• this SW update contains improvements in below area’s:
    • Video playback Maxdome
    • Solution recovery mode
    • Solution for AL in 7909
    • Improved start-up HDMi 4k (non 7909-sets)

güncelleme bunları içeriyor sanırım ben de indiryorum ama bir fak görmememiz normal:)
    1,5 yıldır kullanıyorum tvyi ufak tefek sıkıntılar harici bence f/p oranı gayet iyi
  • Kumanda kendiliğinden çalışmamaya başladı garanti ücretsiz değişim tamir yapıyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: meyyup

Kumanda kendiliğinden çalışmamaya başladı garanti ücretsiz değişim tamir yapıyor mu

Kumandanın kırmızı ve mavi tuşlarına aynı anda basmayı denedin mi? Yanılmıyorsam bu işlemi kumandayı tv'nin arkasına götürüp yapıyorduk.
  • meyyup M kullanıcısına yanıt
    Bu bir tesadüf mü bilemedim Bugün bizim 8109un kumandası da belirli tuşlara basmadı bir türlü. Normal kapatma fayda etmedi, fişten çekip tekrar takınca düzeldi ilk defa oldu.
  • EVO64 E kullanıcısına yanıt
    Servise vermistim kumandayi, servis dusurmussunuz muhtemelen acip bakacagiz dedi. Ben de dusmedi ucretli ise bir islem yapmayin dedim.Servis bir gün sonra geldi kumandayi TV ye yakın tuttu tuşlarına biraz uzun bastı hangi tuşa bastı görmedim.TV bağlantı kuruldu dedi ve çalıştı.Neyi varmış dedim sistemsel felan yaptık dedi gitti.

• İyi cebinize dokunmamışlar.
  • Tv kesinlikle seri üretim hatalı.
    Philips ile mahkemelik oldum. Tv sapıttığı zamanlarda telefonum ile videoya kaydettim. Sonra bu videoları açıklamaları ile birlikte bir dvdye kaydedip dava dosyasına ekledim. Ayrıca daha öncesinde Philips e bu videolar ile birlikte tv nin yaptığı sıkıntıları içeren ayrıntılı bir e mail attim. Bu e mailin çıktısını da dosyaya ekledim. Daha öncesinde Gebze Philips teknik servisi ile yaptığım e mail görüşmelerinin çıktılarını da ekledim. Ayrıntılı bir dilekçe yazarak İzmit'teki tüketici hakları il hakem heyetine başvurumu yaptım. 2 ay sonra mahkeme benim lehime karar verdi ve tv yi iade ettim.
    Bu arada Philips in yapmadığı çamurluk kalmadı. Defalarca müşteri hizmetlerini aramama rağmen hiç aranmadık dediler. Allahtan e mail çıktısını eklemişim dava dosyasına. Servisinin eve geldiğini ispat etmemi istediler. Arkadaşlar eve her servis çağırdığınızda mutlaka servis formunu alın. Yoksa sizi suçlu çıkartmaya çalışıyorlar. Allahtan dosyama servisle yaptığım e mail alışverişlerinin çıktılarını eklemişim. Hatta servis tvyi duvara takmıştı ben sonradan ünite alıp tvyi üzerine kendim duvardan indirip koymuştum. Onu bile önüme getirdiler bundan dolayı hatalısın diye. En son olarak Philips'in mahkemede savunma olarak söylediği ise "tv sağlamdır. Eğer eksper incelerse anlaşılır. " Bu noktada benim dvdye koyduğum videolar devreye girmiş ve mahkeme tvnin hatalı olduğuna karar vermiş.

Aldığım paraya biraz daha katıp Samsung UE60JU6470 aldım. 7 ay oldu Mutluyum, mesudum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: meyyup

Servise vermistim kumandayi, servis dusurmussunuz muhtemelen acip bakacagiz dedi. Ben de dusmedi ucretli ise bir islem yapmayin dedim.Servis bir gün sonra geldi kumandayi TV ye yakın tuttu tuşlarına biraz uzun bastı hangi tuşa bastı görmedim.TV bağlantı kuruldu dedi ve çalıştı.Neyi varmış dedim sistemsel felan yaptık dedi gitti.

Kırmızı ve mavi tuşlara aynı anda basınca kumanda düzeliyor.
  • chizyo kullanıcısına yanıt
    sylarandsylar-d528efba84e58fae7639d522c4347214718

kardeşim tv de digiturk play kullanıyorum ve bu senin sayende ancak şu an tv ye format atmaya korkuyorum. bu zaman içind eyapılan güncellemerden dolayı acaba tekrar kuramayabilir miyim diye.
    Böyle bir şey mümkün mü? yani yapılan güncellemeler bu işleme izin vermeyebilir mi?
  • Herkese selam

Geçenhafta vatanda çalışan arkadaşım hemen haber verdi saolsun gitim aldım 55" hanım ambilight istiyor diye. TV'den her yönüyle memnununm. Bu konudan aldığım testleri hem mağazada hemde evde gecede dahil olmak üzere yaptım.

1. sorum

Developer toolsu'u yükledim ayarlarını yaptım. TV yeniden başladı

QuickShortcutMaker'ı play stordan buldum yükledim. Ayarlara giriyorumoradan güvenlik ayarlarını buldum ama güvenlik ayarlarının içine girmiyor.

2. Sorum

Kamera kapattığım halde sabaha kalktığımızda açık buluyorum. Yabancı forumlarda araştırdım kronik bir sorunmuş ama herkeste yok bu sorun. Türkiyede bu yüzden TV'yi iade aden bile var. Neden iade eder insan kamera açık kaldığından onuda anlamış değilim.

3. sorun

Benim için en önemlisi bu aslında çünkü bebeğe ve yeğenlerime telefondan izlerken hemen görüntüsü ekrana atardık eski TV'imizde LG LB670

Youtube eşleme youtube ayarlarda gözükmüyor. Telefonda video izlerken telefonun köşesinden çıkan küçük tv şimgesine bastığımızda hemen tv'deki youtube çalışırdı ve ordan izlemeye başlar, ileri geri sarabilirdik.

İnşallah konu aktifdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cilekci -- 2 Ekim 2016; 13:23:41 >

• 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.