Şimdi Ara

PHILIPS 8109 tüm görüş ve yorumlar(güncellendi) (135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.068
Cevap
64
Favori
156.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dolphin browser, uc browser (bir ara çalışmıyordu belki sorun giderilmiştir),
    Lightning Web Browser
  • Oreo güncellemesi gelebilir. Kesinleşmesi için IFA 2018'i beklememiz gerek.
    https://www.androidpolice.com/2018/06/28/philips-2014-2018-android-tvs-get-updated-android-8-0-oreo/
  • Dolphin de Videolar da ses geliyor görüntü yok . Uc browser saçma sapan görüntüler çıkıyor bozulmalar var. Başka alternatif önerisi olan var mıdır ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eP_362 kullanıcısına yanıt
    ben 8109 modelini listede göremedim
  • arkadaslar yaklasik 3 yil once bende 55pfs8109 modelini aldim.bir kac ay oncesine kadar pek bir sorun yasamamistim acikcasi.fakat bir kac ay once sistem coktu ve android hata ekrani geldi karsima.servise göturdum ana kart problemi dediler ve ancak 1 ay sonra teslim ettiler tabi 850 tl parada odedim.daha 2 ay olmasina ragmen gecenlerde tv acildiktan 5-10 saniye sonra smart tv güncelleme gibi bi ekran gelmeye basladi ve orda takilip kaldi.tv yi yeniden kurdum duzeldi fakat 2 gun sonrada maus imleci calismadi.simdi yine tvyi kurdum ve duzeldi.sizce ne yapmaliyim.servise gotursem onlarda tvyi yeniden kurup duzeldi diye bana vercek ve kısır bir dongu olacak diye korkuyorum.bu problem sizce yazilimsalmidir tv ye guncellememi yspmam lazim yardimci olursaniz sevinirim.

• Bana yeni güncelleme geldi.

PHILIPS 8109 tüm görüş ve yorumlar(güncellendi)

• anestezist81 A kullanıcısına yanıt
    aynı sorun bende de oldu hemde garanti bittikten 3-4 ay sonra bende tamire verdim yetkili servise değil ama ana kart değişecekmiş bende 800 tl ye yaptırıyorum şimdi.aslında bulursanız ilk yazılıma dönmek en güzeli benim için iyi bir tecrübe oldu stabil çalışıyorsa kesinlike güncelleme yapmamak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtonan

Bana yeni güncelleme geldi.

bu nedir hocam yeni güncelleme midir yoksa kullanım bildirimi midir banada geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkndmr55

Netflix de film yada dizi başlatınca ekran böyle başlıyor. Aynı sorunu yaşayan varmı yada çözümünü bilen.
    Aynı sorun bizdede mevcut. Netflixle alakalı olduğunu düşünüyorum. Cihazla ne alakası olabilirki?

• Cihazlarınıza gereksiz uygulama yüklemesi yapıp yormayın çünkü ciddi anlamda hafıza ve ram sıkıntısı var. Smart tv özellikleri ve donanımı güncel cihazlarla kıyaslanmayacak kadar kötü. Gel gelelim şu aldığım görüntüyü verecek bir cihaz piyasada 6000 den aşağı yok maalesef. Ben cihazı zorlamıyorum. Babalar gibi tv mi izliyorum arada sırada bebeğe youtube dan çizgi film açıyorum o kadar.

3 senedir kullanıyorum. Ara sıra donma dışında sorun yaşamadım.

• Master-Fİ kullanıcısına yanıt
    Philips in üzerinde gelen netflix smart tv uygulamasında sorun olmuyor. Android uygulama ile bir uyumsuzluk var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Master-Fİ kullanıcısına yanıt
    Tv olarak kullanmak en iyisi. Smart ozellikler icinde 300 tl ye mi box almak en mantiklisi. Tv yi yorduk ariza verdi. 450tl odedik. Astari yuzunden pahaliya geldi. Mi box fiyati ortada.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tv den dert yanan tüm arkadaşlara soruyorum, tv ile ne yapmak istiyorsunuz da tv sorun çıkartıyor arkadaşlar. Online dizi ya da film izlemek isterseniz google play store dan indireceğiniz dolphin browser ve Lightning Web Browser ile bu mümkün. forumda daha önce yazanlar olmuştu puffin browser ile de izleyenler varmış ben denemedim. diğer ikisi işimi görüyor zaten. bunun dışında youtube, netflix, blu tv, puhu tv, tivibu, digiturk play uygulamalarını çalıştırıyor. (TV de başka ne yapılabilir diye düşünüyorum) lig tv artık gerçekten pahalı bu sezon için ip tv aldım. Uygulamasını kurdum çalışıyor. oğlum seviyor bazen 3D film istiyor indirdiğim her film sorunsuz açılıyor. tanımadığı format çıkmadı henüz. 3,5 yıl oldu arkadaşlar hiç bir sorun yaşamadım. harici uygulama yükleyemiyorum diye şikayet etmiştim onunda çözümünü forumda buldum sağolsun arkadaşımız yardımcı oldu. Yeri geldi whatsapp bile kurdum.Amacım kimseye kızmak ya da kızdırmak değil ama gerçekten bir TV den başka ne yapmasını bekleyebilir insan diye düşünmüyor değilim.

• alpben A kullanıcısına yanıt
    Sana katılıyorum...bende de hem 55lik hemde 48lik olmak üzere iki tv var...çok memnunum

• alpben A kullanıcısına yanıt
    sizin yapmak istediklerinizi yapmak istiyordum kendi adıma ama anakart değişimi yapmak zorunda kaldım.kendiliğinden gitti tv ve garantisi bittikten 3-4 ay sonra yaptı bunu. yoksa tvden bende sizin gibi diğer arkadaşlarında görüntüsüne diyecek birşeyleri yoktur. ama mesela kanal ayarlama vb. hususlarında da hiçbir düzeltmeye gitmedi yazılımsal olarak bunları yapabilirdi philips.
  • tasmania kullanıcısına yanıt
    vatan bilgisayardan almıştım tv yi garantisi bittiğinde arayıp 24 aya kadar uzatabileceğimi söylediler. (philips garantisi değilde bir nevi sigorta gibi bir şey, arızalanması halinde vatanı arayacakmışım) herhangi bir arıza halinde çıkacak masrafı tahmin ettiğim için kabul ettim.çok şükür herhangi bir arıza yaşamadım. ama size katılıyorum yazılımsal olarak hem tv hemde android için philips artık destek vermiyor. hatta google play store dan indireceğiniz bir uygulama da cihaz desteklemiyor uyarısı aldığınızda şaşırmıyorsunuz (her uygulama için demiyorum örneğin spotify) harici uygulama ile yükledim. Tivibu nun philips store daki smart uygulaması çok kullanışlı değil mesela google play storedan kurmak istedim mobil uygulama daha kullanışlı ama cihazınız uyumlu değil diyor. harici uygulamayla kurmuştum onada güncelleme geldi ve açılmıyor şu an harici uygulama için apk bulamıyorum mesela. ama smart uygulamasıyla izlenebiliyor. Ama size hak veriyorum 3+ yıllık bir tv ye philips desteğini erken çekmiş. Aldığım için pişman mıyım? Değilim ancak yine philips alır mıyım? Firmanın satış sonrası (yetkili servis kastetmiyorum onu şu an için çok şükür deneyimlemedim) kastettiğiniz gibi yazılımsal olarak müşteriyi çok da umursamaması can sıkıyor.

• Sa.televizyonun önce eifisi çalışmadı.wifiyi aç dediğimde 1 dk.bejleyip açmıyor.neyse aradan 1 ay geçti şimdide başlangıç logosu geliyor sonra gidiyor.sonra tekrar geliyor devamlı bu şekilde şu an açılmıyor.android tool buldum denedim kurdum.oda ise yaramadi.napmak lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greendiablo -- 29 Temmuz 2018; 17:22:57 >
  • Garanti bitti sorun çıkarıyor...4 ay sonra yani dün yine aynı arızayı yaptı. Philips yazısı geliyor kapanıyor tekrar yazı geliyor tv açılmıyor.Bugün yine aynı arıza dolayısıyla Kütahya merkeze aynı servise gönderdim .Bakalım ne olacak..Bu şekilde sorun yaşayan varmı.?
  • pn21 P kullanıcısına yanıt
    Kardeşim aynı sorun bende de var (restart döngüsüne başladı, Philips logosu geliyor, sonra tekrar kapanıp açılıyor, görüntü gelmiyor. Nette bulduğum bir android sitesinde yazılanları yaptım, düzeldi) demişsin ben servise verdim 80 tl yaptırmıştım 4 ay önce ama dün yine bu restart sorunu var.Sen nasıl düzelttin anlatırmısın veya link verirmisin..Çok teşekkürler
  • tv değil baş belası adeta
  • 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.