Şimdi Ara

PHILIPS 8109 tüm görüş ve yorumlar(güncellendi) (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.068
Cevap
64
Favori
156.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar benim tvde kanalları göstermiyor. sinyal %100 fakat ulusal kanallar acılmıyor.tvyi yeniden kurdum.sadece trt ve avrupa kanallarını yukledi. usb den kanalları atmak için kanal listesi elinde olan siteye yükleyebilir mi lütfen acaba.

çoçuk evde ömrümüzü yedi televizyon yok diye
  • erdem_61500 E kullanıcısına yanıt
    Hallettinizmi hocam, halledemediyseniz pm atın göndereyim.

Arkadaşlar nasıl lanet bir televizyonmuş anlamadım, daha önceki mesajlarda aksini iddia etmiştim ama arkadaşlar çok haklıymış. Tv ile internetten film vs izlemek işkence mouse bağlıyorum imleç gitmiyor ekranda sürünüyor resmen, uygulama yüklüyorum uygulamada filmi ileri sarmak işkence donuyor reset atıyor para çöp oldu desem yeridir diyebilirim. Dün şikayet yazdım bu tv olmamış android ile, ha android tv yi hangi akla hizmet aldım o da muamma, ileride tv kısmını bile açacağından şüpheliyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seeder

Hallettinizmi hocam, halledemediyseniz pm atın göndereyim.

Arkadaşlar nasıl lanet bir televizyonmuş anlamadım, daha önceki mesajlarda aksini iddia etmiştim ama arkadaşlar çok haklıymış. Tv ile internetten film vs izlemek işkence mouse bağlıyorum imleç gitmiyor ekranda sürünüyor resmen, uygulama yüklüyorum uygulamada filmi ileri sarmak işkence donuyor reset atıyor para çöp oldu desem yeridir diyebilirim. Dün şikayet yazdım bu tv olmamış android ile, ha android tv yi hangi akla hizmet aldım o da muamma, ileride tv kısmını bile açacağından şüpheliyim.
    Forumun ilgili her tarafına yazmıştım. Android + Philips = Çöp.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Sonun kadar haklısınız, şekli için almıştım multimedya kullanmıyordum zaten kullanılmıyormuş. 250 Liraya aldığım çin malı media player kadar olamıyor inanın, geçen bir filmi bir türlü açamadım dondu, ses problemleri verdi vs taktım beelink r89u canavar gibi açtı. Sadece Tv'yi açarsa razıyım gerisini beklemiyorum.

• seeder kullanıcısına yanıt
    Anten kablosu lnb nin içinde kırılıp kalmış. Hallettim sagol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Va panelin görüntüsü çok iyi bu TV sadece ekran olarak kullanılır interneti unutun .Film müzik için Mx player neredeyse kusursuz .

• quote:

Orijinalden alıntı: ZamanSal

Va panelin görüntüsü çok iyi bu TV sadece ekran olarak kullanılır interneti unutun .Film müzik için Mx player neredeyse kusursuz .
    aynen hocam size katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZamanSal

Va panelin görüntüsü çok iyi bu TV sadece ekran olarak kullanılır interneti unutun .Film müzik için Mx player neredeyse kusursuz .

Aynen hocam panel gerçekten çok güzel ancak tv yi açtığımızda 3-4 dk beklemezsek o da çileye dönüyor, keşke farklı bir yazılımla bu TV android olayından çıksa sadece TV olarak kalsa daha önceki mesajımda belirttiğim gibi 200-300 lük bir çin malı media player çok daha iyi iş görüyor.

Evlendiğim günden beri bu TV yi kullanıyorum.Yaklaşık 2 yıldır gayet memnunum.

Size bir kaç önerim var.

Tv yi sıfırlayın kullanmadiginiz tüm uygulamalar i devre dışı bırakın , Google Play'de ki güncelleme leri yapın

İnternet i kesinlikle unutun kullanmayın Mx player dışında neredeyse hiçbir uygulama yuklemeyin çok lazım değilse.

Mx player için özel bir codek paleti var zip formatında onu indirin mx_aio adında diske atın TV nin kendi hafızasına kopyalayin Mx player den codek sekmesinden özel codek yükle deyip zip dosyasını bulup seçin ve bu codek :DTS master audio HD ses, Dolby digital true HD

,24 bit flac ,PCM HD tüm ses formatlarını açar.1080 p ye kadar 40 mbit bitrate ye kadar tüm formatları sorunsuz açıyor (h264).bu konuda TV çok iyi. müzik için de mx player i kullanın kesinlikle .Ayarlar ,Ses ,ses çıkışı, kısmından Native yi seçin.

Zaten TV nin kanal geçişleri iyi , uydu kanalları HD olanları çok iyi yani panel bence çok iyi iyiki Ips panel değil , parlaklık ve Siyah seviyesi bir çok TV ye göre iyi sadece yazılım kötü onu yukarıda belirttiğim gibi yaparsanız TV günlük kullanım için gayet uygun oluyor. Açma kapama vs hiç takılma neredeyse görmedim.

Bu arada TV sakın ola İnternete bağlı olmasın.Wifi vs bağlı oldumu bayağı ağırlaşmaya başlıyor.

İnternet Çok lazım olursa telefon un görüntüsünü TV ye aktarin .

Sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olurum.

• ZamanSal kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkürler verdiğiniz bilgiler için. Zaten mesele internetle alakalı yıl olmuş 2018 ben neden filmi indirip Mx Playerla seyredeyim? Mesele tam olarak orada başlıyor, internetten dizi film izleme noktasında zaten problem. Yoksa TV gerçekten güzel multimedya tarafına girmezsek çok başarılı sadece açılırken 2 dk televizyonu rahat bırakmak gerekiyor. Görüntü kanal geçişleri iyi. Ama iş internete gelince tıkanıyor. 250 Liralık medya player kadar iş göremiyor. Ben aldığım zaman piyasadaki en iyi Televizyondu, yukarıdaki mesajda da bahsettim o gün ki kura göre 1000 dolardan fazla verdim bundaki sorunları çözememiş olmaları gerçekten hayal kırıklığı.

• 55PFS8109 model televizyonu 3 sene önce çok beğenerek aldım ama şimdiki aklım olsa almazdım. Görünüşü ve görüntüsü çok güzel ama yazılım konusunda Philips tam anlamıyla batırmış.

2 ay önce bir anda restart döngüsüne başladı, Philips logosu geliyor, sonra tekrar kapanıp açılıyor, görüntü gelmiyor. Nette bulduğum bir android sitesinde yazılanları yaptım, düzeldi, 1 ay öyle devam etti, sonra yine takılmalar, durduk yere restartlar, dün yine format attım. TV dediğin açılır, seyredersin, bununla bilgisayara windows kurar gibi devamlı uğraşıyorum. Bir haftadır internete bağlamıyorum, fena gitmiyor şu anda.

Bir de 3 - 4 ay önce bilgisayarı bağlamak istedim, devamlı yaptığım şey, HDMI portlarının hiçbirisi çalışmıyor. "No signal" yazıp duruyor. Başka kablo ve bilgisayarla denedim, olmadı. Nette araştırınca dünya kadar HDMI hatası konulu farklı farklı ülkelerden Philips kullanıcı şikayeti çıktı. Sırf bu modelde değil, neredeyse son 6 - 7 senedir çıkan tüm serilerinde bu problem var gibi gözüküyor. Philips gibi bir firmanın bu konuda hiçbir şey yapmadığını anladım. Sırf Türkiye'de değil, hiçbir ülkede bu yazılım ve HDMI problemlerini çözmemiş. Şu anda TV'deki 4 HDMI portu da çalışmıyor.

Sonuç ne oldu, geçen hafta babam TV almaya gitti, satıcı 55" Philips ve Samsung modellerini gösterdi. Kesinlikle Philips alma dedim, Samsung aldırdım.

Hocam eleştirilerinizde haklısınız,ama söyle düşünün bu TV çıktığında yıl 2014 o zamanlar en güçlü telefonlar bile androidin henüz tam akıcı çalışmamasından dolayı verimli olamıyordu.
    Bide mediatek in alt sınıf dört çekirdekli bir işlemcisi olunca veee Philips adam akıllı androidi tv ye uyarlamayınca sonuc hüsran .

Bana sorarsanız qualcomm 820 ve en az 3 gb ram ve adam akıllı uyarlanmış bir android olmazsa Android Tvler tutamaz piyasada.İleride bence 3-5 yıl içinde ancak android tvler tam verimle çalışır yani bu günkü cep telefonlarımız gibi çünkü bir Philips birde Sony var onlarda ağırdan alıyor işi.

Çoğu insan estetiği (ki hala Tasarım olarak Bir çok tv den iyi) ve panel kalitesinden dolayı aldı.Ha bu saatten sonra Philips kafa yorar mı ?Asla çünkü Neredeyse tüm tvleri Android ve çoğu böyle sadece son bir yılda çıkan üst seviye tvlerde iyileşme var deniliyor.

Ben filmciyim 360 üzerinde orijinal DVD ve Bluray filmim var yani anlayacağınız internetle işim olmuyor Panel kalitesi yetiyor.

• 48pfs8109 tv kendi kendine açılıp kapanıyordu kumanda geç almaya başladı artık hiç çalışmıyor arkasından da kumanda edilmiyor.

fişten çekip takıyorum değişen bir şey yok.servis yolları gozuktu sanırım.hard reset atabileceğim arkasında bir düğme falan var mı ya da paneli açıp arkasından bir düğme ile çözebilir miyiz.
    servise götüreceğim hiç birşeyi yoksa bile 250 tl kilitleseler gıkımız çıkmayacak.
    3-4 senedir kullanıyorum bu tv' yi. bende benzer sorunları yaşayıp tv den nefret etmiştim. mesela digiturk play yuklemeye izin vermezdi tv harici uygulama yuklemeyi öğretti forumdaki arkadaşlar bu sorunu öyle çözmüştük. chrome browserden film izlemek isterken ya açmazdı ya da tam ekran sorunu yaşardık. forumdaki arkadaşlar uc browser' a yönlendirdiler sağolsunlar o sorunda çözülmüş oldu. ben hala dolphin browser dan ya da Lightning Web Browser' dan sorun yaşamadan online dizi ve film izleyebiliyorum. whatsapp bile yükledim tv ye sorun yaşamadım. popcorntime yükledim film izledim. gerçi reklam vs uğraşmamak için dizi ve film için netflix kullanıyorum artık ama orada bulamadığım dizi ve filmler için dolphin ve light browserdan sorunsuz izleyebiliyorum. yaşadığınız veya yaşayacağınız problemler için formu geçmişe dönük okursanız sorunlarınızın cevabını yüksek ihtimalle bulabilirsiniz diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpben -- 14 Mayıs 2018; 14:31:50 >

• alpben A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler tabiki bu browser tecrübe işi epey bir uygulama yüklemiştim ama bunları yüklememiştim bunları deneyeyim.

• Bu ekranda kaldım beyler güncelleme yapmıyor hata veriyor çıkamıyorumda tv nin arayuzu çöp birdaha philips sokmam evimede

Rootmu atmalıyım nasıl yaparim bilen bi yardım ederse sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: alpben

3-4 senedir kullanıyorum bu tv' yi. bende benzer sorunları yaşayıp tv den nefret etmiştim. mesela digiturk play yuklemeye izin vermezdi tv harici uygulama yuklemeyi öğretti forumdaki arkadaşlar bu sorunu öyle çözmüştük. chrome browserden film izlemek isterken ya açmazdı ya da tam ekran sorunu yaşardık. forumdaki arkadaşlar uc browser' a yönlendirdiler sağolsunlar o sorunda çözülmüş oldu. ben hala dolphin browser dan ya da Lightning Web Browser' dan sorun yaşamadan online dizi ve film izleyebiliyorum. whatsapp bile yükledim tv ye sorun yaşamadım. popcorntime yükledim film izledim. gerçi reklam vs uğraşmamak için dizi ve film için netflix kullanıyorum artık ama orada bulamadığım dizi ve filmler için dolphin ve light browserdan sorunsuz izleyebiliyorum. yaşadığınız veya yaşayacağınız problemler için formu geçmişe dönük okursanız sorunlarınızın cevabını yüksek ihtimalle bulabilirsiniz diye düşünüyorum.
    Puffin Browser denediniz mi. Play Store ve Tv uyumlu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

bahsettiğim browserlar ile sorun yaşamadığım için arayışım olmadı ama ilk fırsatta Puffin Browser da denerim.Ama anlatmak istediğim de buydu aslında tv ile yaşanılan sorunlar forumda dile getirildiğinde çoğunlukla forumdaki tecrübeli arkadaşlar tarafından çözüm yolu gösteriliyor.
  • yetkili servise gittim tv yi formatlayıp yeni yazılım atınca yağ gibi akıyor.
    panel çok iyi goruntu kalitesi mükemmel onun dışında smart ıvır zıvır internet falan pek kurcalamamak lazım
    kardeş ne yaptın sorununu çözebildin mi bari?
  • 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.