HepsiBurada ve Trendyol Güncel COMBOLAR
Televizyon ihtiyacım olduğu için combo araştırması yaparken sizlerin de faydalanması için konu açayım dedim.
Genel Hatırlatma:
Vakıfbank Karta;
Eticaret 500tl alışverişine 40tl puan
Beyaz Eşya 3000tl alışverişe 75tl puan
%50 iade edu maili veya 25yaş altına özel. Max 100tl iade yapar.
Turkcell hattı olana paycell den kamp. Katılıp 200tl hb ye yükleyince 50tl hediye para veriyor.
Nays kart trendyolda sepet indirşmini silip %10 indirim yapıyor.
N Kolay;
N kolay sanal kart trendyol 250/50 sepet indirimi var. İndirim kart bilgisi girince yansıyor
Trendyol;
1-Alışverişlerinizde avantajix kullanmayı unutmayın.
2- avantajix'te trendyol'da elektronik kategorisinde %1.3 ücret iadesi var
3- Trendyolda 5000tl üstü tv'lerde 4taksit var. vakıfbank'ta da elektronikte 100TL üzeri 3 taksit kampanyası var / kuveyttürk'te de 100TL üzeri taksit kampanyası var
4- Trendyol yeni hesap cüzdana 10tl yuklemeye 10tl veriyor ve alışverişinin %2sini cüzdana geri yüklüyor.
Hepsiburada;
1-Avantajix elektronikte %0,4 iade veriyor.
2-Efsane gençlik kampanyası var SANA ÖZEL kısmında sanırım 26 yaş altı edu.tr mailinizle hesap acıtıgınzda 200/100 indirim veriyor diye anladım. (Bilgi veren olursa ana konuya net bilgiyi ekleyeceğim.)
Efsane Gençlik, Hepsiburada'nın 15 yaşını doldurmuş ve 26 yaşından gün almamış 15-25 yaş arasındaki kullanıcıları veya edu.tr e-posta uzantılı hesapları ile üye olan ve e-posta doğrulama işlemini gerçekleştiren kullanıcıları kapsamaktadır.
3-Yeni hesap açıp sepete girdiğinizde Merhaba50 koduyla 50tl indirim alırsınız elektronikte geçmez/mobil uygulamada ilk alışverişte geçerlidir. (Clone hesap acıp 50TL indirim alsak,daha önce hepsiburada da kullanılmış cep no kullanarak sipariş vermemize izin verir mi ? Bilgi veren olursa ana konuya net bilgiyi ekleyeceğim)
4- Hepsiburada Premium'a aylık 9,90Tlye üye olarak sağlayacağınız faydalar; (İlk alışverişe %50 papel iadesi olduğu söyleniyor. Yeni hesap açıp ,preium üyelik alırsam %50papel iadesi alabilir miyim tv alışverişimde? Bilgi veren olursa ana konuya net bilgiyi ekleyeceğim)
FAYDALARI
Altlimitsiz Tüm Alışverişlerinizde Kargo Bedava
23₺ Değerindeki 1 Aylık BluTV Üyeliği Ücretsiz
Her Alışverişte %3 HepsiPapel Kazanma
Mobilyalarda Ücretsiz Montaj
Çağrı Merkezine Öncelikli Bağlanma
5-Haftasonu Visa kart'la 18.00'dan sonra yapılan alışverişlerde 100/20 indirim yapıyor. İndirim kuponunu sepette kullanıp visa kart'ı da ödeme ekranında kullanabilirsiniz.
6-Paycell ödemelerinde 100/30Tl iade ediyor.
7-Geceleri %10 papel iadesi oluyormuş.14 gün sonra hesabınıza yükleneceği söyleniyor. Yeni hesaplarda ilk alışverişlerde mi geçerli oluyor ,hangi saatler arasında oluyor , elektronik üründe de geçerli mi? (Bilgi veren olursa ana konuya net bilgiyi ekleyeceğim)
------------ ------------ -------------- -----------
Arkadaşlar altta linklerini paylaştığım 2 televizyondan birini alacağım. En iyi combo yöntemi ne olabilir yardımcı olmanızı rica ederim?
https://www.epey.com/televizyon/techwood-55tec9001.html
https://www.epey.com/televizyon/techwood-55tec9000.html
Altta yer alan bu 2 farklı indirim nasıl oluyor arkadaşlar lütfen bilgi verirseniz TV alacağım, pc başında bekliyorum.
A101 Günü İndirimleri
100-200 lira indirim var. Çok ta yanan bişey yok yani.
Direk Link :
Migros HEMEN 75/25 İndirim
Migros HEMEN 75/25 İndirim
Bazı hesaplarda 75/30 var.
Diğer kampanyalarla birleşiyor.
24.02.2022 son kullanma. Erkenden bitebilir.
Sevgililer Günü Tasarım Haribo %10 Indirim+ Kargo Ücretsiz Kod : 5TL
Aqua Di Polo %50+%20 indirim kodu: 5TL
TİKTAK 100TL ÜZERİ ILK KİRALAMAYA 50TL İNDİRİM : 5TL
HUAWEİ TELEFON VE QCY KULAKLIKTA SES ARTTIRMA
Huawei P SMART 2018 telefon kullanıyorum.
QCY T1C blutooth kulaklık kullanıyorum.
Kulaklığın sesi çok az geliyor. Kulaklığı 2-3 kez kullandım. Sesin yüksek çıkması için neler yapmalıyım?
xiaomi telefonlarda arama menüsüne gelip *#*# ile başlayan kodu yazdıgında sistem menüsünde kulaklık sesi arttırılıyormuş, huawei 'de bunu nasıl yapabilirim?
youtube dan bakıp telefondan geliştirici modunda bahsedilenleri yaptım ama degişiklik olmadı.
QCY kulaklığı tel. bağladıgım hisen ses menüsü de şeffaf , ses ayarlarını degiştiremiyorum.
Lütfen yardım edin ya telefonu kıracağım , ya kulaklığı
Snowrunner Mod Kurulumu Yardım!
Bu oyunun hastasıyım ve yıllardır oynuyorum. Lütfen yardım edin.
En son 6. sezon'da harita cok zor ve 2 tane önemli mod buldum ama bunları single player haritada nasıl kullanacagım ve modun içerisindeki hangi klasörlere atıp , oyun içerisinde modları nasıl aktif edeceğim lütfen biri açıklayabilir mi ?
benimde size faydam olsun, oyunda cheats kullanmak için link ekliyorum(ön cheats engine kurun , sonra oyunu açın , oyunu oynarken download ettiğiniz linki açın , sonra sağ üstte bilgisayar resmine tıklayıp snowrrunner.exe yi seçin. sonra da altta ispanyolca yazan ilk 4 modu işaretleyin, yakıt bitmez , hasar almaz , sürekli öglen modda sürersin v.s);
https://fearlessrevolution.com/download/file.php?id=37973&sid=1c2c8da5dfec748fd2d3d4ede58b9a89
devrildiğinizde motor çalışmasa da Better winch adlı modu indirip oyun dosyalarında initial.pak dosyasının içerisindeki klasöre dosyaları atın. hem uzaktaki ağaçlara bağlanırsınız hemde devrilsenizde vinç çalışır halede olur.
Anakart Yazısı Gelince Pc Kapanıyor.
Eski ddr2 anakarta;
Ddr2 2gb ram
Ddr ekran kartı aldım.
kasaya taktım anakart yazısının resmi geldi ve kapandı.
2.el aldıgım ddr2 rami taktıgımda dıt-dıtdıt ses verip görüntü gelmeden kapanıyor.
eski 2gb ramini takınca anakart ekranını geçmeden kapanıyor.
tüm kabloları çektim sadece vga takılı, anakart ekranı gelip kapanıyor.
dvd ve harddiskin kablolarını söktüm. durum aynı.
bios pilini cıkarıp taktım sorun aynı.
sizce sorunu nedir?
snowrunner'ı bitirmiştim. sonra oyunu sildim. dün yeniden başladım ve sürekli hatalar verip beni oyundan atıyor. oyunda son kaldığım yeri kayıt etmiyor. save dosyalarında sorun var. lütfen AMUR - Russia haritasını oynayan arkadaşlar bana Snowrunner save klasörünü gönderebilir mi? herhangi bir siteye tüm oyun datasını yüklerseniz sevinirim.
%USERPROFILE%\Documents\My Games\SnowRunner\base\storage\
yada
x :\Users\Public\Documents\Steam\CODEX\1465360 yada klasördeki en güncel tarihli klasördür.
Laptop ile Mining Yapılabilir Mi? Nasıl Yapılır?
Merhaba arkadaşlar,
Laptopuma ,masaüstü ekran kartı bağlayarak mining performans denemesi yapmak istiyorum.
Yaklaşık 5 yıl kadar önce intel anakartlı laptoplarıma egpu sistemi (egpu.tr.gg) kurup oyunlarda iyi performanslar elde etmiştim. (Teknik konulara ana hatlarıyla sahibim.)
1- Laptopum HP - AMD Ryzen 5 3550H, 2.1 GHz, 512 GB SSD, 12 GB DDR4, Nvidia GeForce GTX 1650 4 GB
2- Türkiye'de mining ekran kartları zor bulunduğu için yada avrupa pazarına göre 3-5-7 kat fiyatlarda satıldığı için amazon yurtdışından rtx 3070 yada 3080 ekran kartı almayı düşünüyorum.
https://forum.donanimhaber.com/nvidia-amd-ekran-karti-stok-takibi-ana-konu--147631216
Şimdi öğrenmek istediğim birkaç bilgi var , yardımcı olursanız sevinirim.
(Laptopun dahili ekran kartlarını kullanmak istemiyorum, ömrünü kısaltır hemde fazla hash kazandırmayacağı için sadece harici bağlayacağım ekran kartından yüksek verimli hash çıkarmak istiyorum.)
1- Laptopum boşta olduğu için ekstra anakart - işlemci - soğutucu -ssd vb. masraflara girmeden laptopla mining yapmak mantıklı mıdır ? riser yada egpu kartı ile ekran kartını dışardan bağlasam darboğaz yapar mı ?
2- Egpu videocard dock cihazları pci-e portundan ekran kartı taktığımızda intel anakartlı laptoplar tanıyordu. Şimdi AMD işlemcili HP laptopumun M2 slotuna riser takıp ekran kartını dışardan bağlasam ekran kartını tanımamazlık yapabilir mi ? rtx kartlarda darboğaz yapma ihtimali olur mu ? yani masaüstü pc yerine laptop kullanmak Hash kazım değerini düşürür mü ? 1-3 hash düşse çok önemli değil benim için.
3- Alttaki videoda eski sistemlerimde kullandığım gibi İntel anakartı pci-e girişinden Egpu video card dock'a Riser kart takıp ekstra 2 amd kartla mining yapmaya çalışıyor ama laptop 1.nesil intel. Darboğaz yaşaması nedeniyle hash kaybı olabilir mi ? ayrıca laptopun dahili ekran kartını kullanmayıp harici ekran kartlarını mining'e açmış. Bende kabataslak bunu yapmak istiyorum.
4- Laptopun kasasından m2 ngff portu bu aparatla dışarı almak istiyorum fakat usb kablo kalın olacaktır. film kablo denilen ince ara kabloyla m2 ngff portu dışarı alıp riser kart takmayı düşünüyorum. Bu aparattan bulan benimle paylaşırsa sevinirim.
Bu parçayı laptopun kasasına taksam ,çıkışına direk ekran kartını bağlayıp 8pinli güc kablosunu bağlasam laptop tanır mı acaba?
5- Laptopum için 5 fanlı ,hızı ayarlanabilir soğutucum var. Power supply olarak 3070 - 3080 tek ekran kartı için kaç watt hangi power'ı önerirsiniz? laptop ve ekran kartı ve power'ın çalıştığı sistem içerisinde enerji tüketimi çok fazla mı olur ? anakart - işlemci - ram -ssd alıp üzerine sistem kurmak elektrik faturası açısından daha mı iyi olur. cok fark olmazsa laptopla devam etmeyi düşünüyorum.
Desteğinizi ,yorumlarınızı ve düşüncelerinizi önemsiyorum. Yorumlarınızı değerlendireceğim.
|
İnternet Kutusu'na 8576066210 abone numarasıyla 1 aylık internet hizmeti hediye. Yapmanız gereken ise çok kolay. 8576066210 abone numarasıyla ile 0850 441 0 140 numaralı çağrı merkezi üzerinden başvuru yapıyorsunuz. 1 aylık hediye internetin tadını çıkarıyorsunuz. |
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 872
İkinci El Bölümü Mesajları: 20
Konularının görüntülenme sayısı: 71.691 (Bu ay: 315)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 289 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar