Bu oyunun hastasıyım ve yıllardır oynuyorum. Lütfen yardım edin. En son 6. sezon'da harita cok zor ve 2 tane önemli mod buldum ama bunları single player haritada nasıl kullanacagım ve modun içerisindeki hangi klasörlere atıp , oyun içerisinde modları nasıl aktif edeceğim lütfen biri açıklayabilir mi ? benimde size faydam olsun, oyunda cheats kullanmak için link ekliyorum(ön cheats engine kurun , sonra oyunu açın , oyunu oynarken download ettiğiniz linki açın , sonra sağ üstte bilgisayar resmine tıklayıp snowrrunner.exe yi seçin. sonra da altta ispanyolca yazan ilk 4 modu işaretleyin, yakıt bitmez , hasar almaz , sürekli öglen modda sürersin v.s); https://fearlessrevolution.com/download/file.php?id=37973&sid=1c2c8da5dfec748fd2d3d4ede58b9a89 devrildiğinizde motor çalışmasa da Better winch adlı modu indirip oyun dosyalarında initial.pak dosyasının içerisindeki klasöre dosyaları atın. hem uzaktaki ağaçlara bağlanırsınız hemde devrilsenizde vinç çalışır halede olur. |
SnowRunner Mod Kurulumu Yardımı
SnowRunner'a mod yükleyerek oyun deneyimini özelleştirebilir ve genişletebilirsin. İşte adım adım bir mod kurulumu kılavuzu:
1. Mod Tarayıcı Kullanma
- Oyuna gir ve ana menüden "Modlar" sekmesine tıkla.
- İstediğin modları ara ve "Abone Ol" düğmesine tıkla.
- Abone olduğun modlar otomatik olarak yüklenecektir.
2. Manuel Mod Yükleme
- İndirmek istediğin modları Nexus Mods veya Mod.io gibi güvenilir mod depolarından bul.
- Modların .pak veya .zip dosyalarını indir ve bunları "/SnowRunner/en_us/preload/paks/client/" klasörüne kopyala.
- Oyunu yeniden başlat.
Mod Tarayıcının Çalışmaması Durumunda
- Mod tarayıcısının internet bağlantısının olduğundan emin ol.
- Antivirüs yazılımını devre dışı bırakmayı dene.
- Oyun önbelleğini temizle veya oyunu yeniden yükle.
İpuçları
- Sadece güvenilir kaynaklardan mod indir.
- Çok fazla mod kurmaktan kaçın, çünkü bu oyun performansını etkileyebilir.
- Modları kurmadan önce yedek oluşturmayı unutma.
- Modların uyumluluğunu düzenli olarak kontrol et.
SnowRunner'a mod kurarak oyununu benzersiz ve heyecan verici bir deneyime dönüştürebilirsin. Yukarıdaki talimatları izleyerek modları kolayca yüklemen ve kullanman mümkün.