snowrunner'ı bitirmiştim. sonra oyunu sildim. dün yeniden başladım ve sürekli hatalar verip beni oyundan atıyor. oyunda son kaldığım yeri kayıt etmiyor. save dosyalarında sorun var. lütfen AMUR - Russia haritasını oynayan arkadaşlar bana Snowrunner save klasörünü gönderebilir mi? herhangi bir siteye tüm oyun datasını yüklerseniz sevinirim. %USERPROFILE%\Documents\My Games\SnowRunner\base\storage\ yada x :\Users\Public\Documents\Steam\CODEX\1465360 yada klasördeki en güncel tarihli klasördür. |
Snowrunner Save Dosyasını Bulma
Snowrunner save dosyası nerede:
Snowrunner save dosyasını bulmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsin:
- Windows:
C:\Kullanıcılar\%username%\Appdata\Local\Saber Interactive\SnowRunner\save
- macOS:
/Kullanıcılar/%Kullanıcı Adı%/Kütüphane/Uygulama Desteği/Saber Interactive/SnowRunner/save
Snowrunner save dosyası yok:
Save dosyanı bulamıyorsan, aşağıdaki nedenlerden kaynaklanıyor olabilir:
- Gizli Dosyalar: Gizli dosyalar görünmeyebilir, bu nedenle "Gizli Öğeleri Göster" seçeneğini etkinleştirmelisin.
- Korunmuş Dosyalar: Save dosyası korunmuş olabilir, bu nedenle önce bu özelliği devre dışı bırakman gerekir.
- Yedekleme: Save dosyan silinmiş olabilir. Yedek bir kopyan varsa, onu kullanabilirsin.
- Çökme: Oyun çökmesi, save dosyasının bozulmasına neden olabilir.
Steam Snowrunner save location:
Steam'de Snowrunner oynuyorsan, save dosyası aşağıdaki konumda bulunur:
;Steam\userdata\%steam_id%\1466950\remote
Snowrunner save:
Save dosyanı paylaşmak istiyorsan veya başkasının save dosyasını kullanmak istiyorsan, bu dosyayı yukarıda belirtilen konumdan kopyalayıp yeni bir konuma yapıştırabilirsin.
Snowrunner save dosyası 2023:
En son Snowrunner save dosyasını almak için oyununu güncel tuttuğundan emin olmalısın. En son sürüm her zaman güncel save dosyalarını içerir.