Şimdi Ara

Snowrunner Oynayanlar Save Dosyasını Bana Atabilir Misiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • snowrunner'ı bitirmiştim. sonra oyunu sildim. dün yeniden başladım ve sürekli hatalar verip beni oyundan atıyor. oyunda son kaldığım yeri kayıt etmiyor. save dosyalarında sorun var. lütfen AMUR - Russia haritasını oynayan arkadaşlar bana Snowrunner save klasörünü gönderebilir mi? herhangi bir siteye tüm oyun datasını yüklerseniz sevinirim.

%USERPROFILE%\Documents\My Games\SnowRunner\base\storage\

yada

x :\Users\Public\Documents\Steam\CODEX\1465360 yada klasördeki en güncel tarihli klasördür.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Snowrunner Save Dosyasını Bulma

Snowrunner save dosyası nerede:

Snowrunner save dosyasını bulmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsin:

• Windows: C:\Kullanıcılar\%username%\Appdata\Local\Saber Interactive\SnowRunner\save
    • macOS: /Kullanıcılar/%Kullanıcı Adı%/Kütüphane/Uygulama Desteği/Saber Interactive/SnowRunner/save

Snowrunner save dosyası yok:

Save dosyanı bulamıyorsan, aşağıdaki nedenlerden kaynaklanıyor olabilir:

• Gizli Dosyalar: Gizli dosyalar görünmeyebilir, bu nedenle "Gizli Öğeleri Göster" seçeneğini etkinleştirmelisin.
    • Korunmuş Dosyalar: Save dosyası korunmuş olabilir, bu nedenle önce bu özelliği devre dışı bırakman gerekir.
    • Yedekleme: Save dosyan silinmiş olabilir. Yedek bir kopyan varsa, onu kullanabilirsin.
    • Çökme: Oyun çökmesi, save dosyasının bozulmasına neden olabilir.

Steam Snowrunner save location:

Steam'de Snowrunner oynuyorsan, save dosyası aşağıdaki konumda bulunur:

• ;Steam\userdata\%steam_id%\1466950\remote

Snowrunner save:

Save dosyanı paylaşmak istiyorsan veya başkasının save dosyasını kullanmak istiyorsan, bu dosyayı yukarıda belirtilen konumdan kopyalayıp yeni bir konuma yapıştırabilirsin.

Snowrunner save dosyası 2023:

En son Snowrunner save dosyasını almak için oyununu güncel tuttuğundan emin olmalısın. En son sürüm her zaman güncel save dosyalarını içerir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • snowrunner 'da v13.1 güncellenmiş oyunda save dosyalarını bana atabilir misin ? revo uninstaller ile oyunu silerken elimdeki save dosyaları hasar gördü. oyuna sıfırdan başlamak istemiyorum. v12.1de tüm oyunu bitirdim. Amur - rusya son haritayı oynamak istiyorum.

Save konumu ;

x :\Users\Public\Documents\Steam\CODEX\1465360

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.