Şimdi Ara

PHILIPS 8109 tüm görüş ve yorumlar(güncellendi) (138. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.068
Cevap
64
Favori
156.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Android 4.2.2 (Jelly Bean)
  • pn21 P kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, bu durumda android TV box gibi birşey almak gerekecek...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • detanaoq kullanıcısına yanıt
    Tp vision zaten Çinli değil mi?

• kosopt K kullanıcısına yanıt
    Avrupalı olması lazım Hollanda olacak...
  • detanaoq kullanıcısına yanıt
    Philips TV kısmını TPV ye satmış, TP Vision ın %70 i TPV ye %30 u philipse aitmiş. TPV de Çinli panel üreticisi. Yani philipsleri Çinliler üretiyor.

• 2014 yılından beri kullanan birisi olarak
    ÇOK PİŞMANIM nedenlerim ise:
    1- Tv acayip yavaş öyle böyle değil
    2- Android den akıllı tv felan olmaz en azından bundan olmamış
    3- YouTube sürekli donup takılıyor. Özellikle bir kaç video sonra her yeni videoda rahat 15 20 saniye dona dona ilerliyor.
    4- Google Chrome dan video felan izlenmiyor. Eskiden filmleri açardı internetten şimdi ise ya ses var ya görüntü yok ya da tam tersi. Ya da her şey tamam diyorsunuz ama 10 dakika sonra donuyor ve ilerletmiyor.
    5- Kumandada ki sesli komuş tuşu işlevsiz kaldı. Özelliği kaldırdılar.
    6- Spotify Uygulamasını sadece aldığında 3 ay kullanabildim desteği çektiler. Ben nasıl deliye döndüm anlatamam.
    7- Ekran yansıtma olayı tamamen fiyasko donuk donuk alıyor telefondan.
    8- Bir tek panel iyi çıktı. 1 yerinde çok ufak bir pixel parlaması dışında sorunsuz.
    9- Önceden harici hdd mi okurdu şimdi ise okumuyor. Görmüyor. Formatını değiştirdim bu sefer de video formatını görmedi. Bilmiyorum iyice içine ettiler.
    10- Sesi kesinlikle berbat. Ayarlardan sürekli tv ünitesi üzerinde diyorum ama kendini duvara konumlandırıyor. Ayarları çok değişken.
    11- 3D dönüştürücüsü youtube de çalışırdı şimdi çalışmıyor.

Yani anlayacağınız smart tv diye aldık dümdüz tv oldu. Apple TV takarsanız o zaman akıllanır. NET.

• tv' ye sonunda nazar değdi. ana kart yandı perte çıktı. aksigortadan ek garantisi vardı para iadesi yapılacak 20 iş günü içinde.
    philips 55pus8503 almayı düşünüyorum ama malum kur farkı fiyatı oldukça şişmiş. anbilight ve android philips e mecbur bırakıyor.
    bu arada önerilerinize de açığım arkadaşlar.
  • 2014 den beri kullandigim tv m suan kanal gecisleri veya menu girisleri cok gec tepki veriyor öyleki 2 3 dk sonra fazla basincada tv kendiliğinden kapaniyor acaba içindeki uydu alicimi yandi basina gelen varmi?yandi ise direk hd uydu alicimi alsam ise yararmi android tv boxlarda ayni isi görürmü?cevabinizi bekliyorum arkadaslar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAZUYA MISHIMA

2014 den beri kullandigim tv m suan kanal gecisleri veya menu girisleri cok gec tepki veriyor öyleki 2 3 dk sonra fazla basincada tv kendiliğinden kapaniyor acaba içindeki uydu alicimi yandi basina gelen varmi?yandi ise direk hd uydu alicimi alsam ise yararmi android tv boxlarda ayni isi görürmü?cevabinizi bekliyorum arkadaslar.
    hocam sorununuzun çözümünü bilmiyorum... umarım yüksek meblağlar ile çözülecek bir şey değildir...

bence de philips ambilight alıp , android box almak daha mantıklı gibi.. çünkü philips android tv konusunda çok da iyi değil....çevremde de hiç başka android tv si olan yok.. o yüzden kıyas da yapamıyorum...ama android tv=android telefon değil maalesef :(:(
  • Alalı 4,5 seneden fazla olmuş nazar değmesin en küçük sıkıntı yok.tv geçişleri ve android ilk günkü gibi.paneldede sorun yok.bugün formatladım keyfe keder boş zamanım vardı.temiz oldu.zaman zaman sorun yaşadım evet ama beni genel olarak çok memnun etti bu cihaz.eşdeğer bir ürün şu an 6k.civarı.

You tube ve mx player dışında aktif uygulama kullanmadım. Stok uygulamalarıda ya sildim yada devre dışı bıraktım hep.

Yedek bir kumanda almak istiyorum. Servis dışında temin edebileceğim bir yer varsa lütfen link atın.ben bulamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: alpben

philips ile digitürkün anlaşması yok malesef ve philips store da uygulaması yok o yüzden uygulamayı harici olarak yüklemek gerekli. bu konuda daha önce chizyo arkadaşımız yardımcı olmuştu. Onun mesajını alıntıladım umarım yardımcı olur.

Alıntıları Göster
    Üstad Allah ne muradın varsa versin.spotify yükleyebildim cihaza sayende.sorunsuz kullanıyorum şu an.

• daha öncede pek çok kez yazdım çok eleştiren var forumda ama gerçekten çok iyi bir cihazdır. mesajımda da bahsetmiştim chizyo kardeş çok yardımcı olmuştu mesajıyla. sizinde faydalanmanıza sevindim.
  • Master-Fİ kullanıcısına yanıt
    Denildiği şekilde her şeyi yaptım. Şimdi es dosya yöneticisi kurmak istiyorum onu nasıl yapacağım? FAT 32 usb ye apk yı yükledim, usb yi tv ye takınca diğer dosyaları görüyor, ancak apk yı görmüyor? Siz nasıl yaptınız?
  • Arkadaşlar philipsin 2019 serisi the one 55pus 7304 almayı düşünüyorum tek düşündüğüm tv nin 50 hz olması geri kalan özellikleri iyi gibi. Philipsin 4k performansı nasıl bide sormak istediğim bein connect gibi uygulamalara erişim yapabiliyor muyuz bu tv üzerinden

• quote:

Orijinalden alıntı: kosopt

Denildiği şekilde her şeyi yaptım. Şimdi es dosya yöneticisi kurmak istiyorum onu nasıl yapacağım? FAT 32 usb ye apk yı yükledim, usb yi tv ye takınca diğer dosyaları görüyor, ancak apk yı görmüyor? Siz nasıl yaptınız?
    Marketten önce uygun bir dosya yöneticisi yüklemen lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aydın elektronikten Ferhat beyden bende Focal rse130 ve rse 165 siparişi geçtim.sağolsun baya ilgili davrandı.rse130 elinde olmadığı halde sipariş geçip getirtme nezaketini gösterdi.bakalım ürünler elime ulaştığında burayı editlerim.

• Yanlış yere mesaj attık :X

• selam arkadaşlar
    8109 model tv son 15 gündür kendi kendine açılıp kapanıyordu ya da düzeliyor 3 gün normal çalışıp 4. gün yine sorun başlıyordu
    yetkili servise gönderdik bugün aradılar mainboard değişmesi lazım 1670 tl diyorlar benim kartı tamir ederlerse 400 tl ama garamti vermiyorlar kapıdan çıkınca da bozulabilirmiş.
    philips in onayladığı yenibir kart ve yeni kumanda vereceklermiş karar veremedim ne dersiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SERSERİ6935 -- 12 Eylül 2019; 14:0:32 >
  • hocam , geçmiş olsun öncelikle...üzücü bir durum... hele de yeni tv (pc ve telefon da dahil olmaz üzere) fiyatlar böylesine uçmuşken hem de...
    benim de philips ten hariç 26" başka bir tv daha vardı... bozuldu. anakart dediler... yaptırmadım.. (biraz da benim huyum böyle ama) elektronik bir şeyin içi açıldığı zaman iflah olmuyor genelde...karar senin tabi ki...ama bütçe de uygunsa -bence- yeni bir tv al....anakart değişiminde bana da öyle demişlerdi...dedim bu iş yalan...:(:( biraz da şans işi belki de...arızalanmamak üzere yapılabilir belki de...
  • SERSERİ6935 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba , eğer anakart la beraber işlemci ram vs de değişiyor ise hemen kabul et.

• 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.