Şimdi Ara

PHILIPS 8109 tüm görüş ve yorumlar(güncellendi) (139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.068
Cevap
64
Favori
156.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öncelikle geçmiş olsun. Aynı sorun bende de vardı, aşağıdaki linkte yazılanları uygulayarak çömüştüm sorunu. Umarım işinize yarar.
    XDA Developers
    [GUIDE] Continuous restart / bootloop fix for Philips Android TV with Wipe Data Tool
    https://forum.xda-developers.com/android-tv/philips-sony-tcl-android-tv/guide-continuous-restart-bootloop-fix-t3344272

• _MenemenciogLu kullanıcısına yanıt
    Merhaba TV ye,en az 32 GB flaş bellek takıp kayıt için formatladınızmı usta, yavaşlığın en baştaki sebebi budur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Master-Fİ kullanıcısına yanıt
    Merhaba yedek kumanda bende var almadıysanız siyah sıfır.

• usta pm e cevap yazamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: alpben

tv' ye sonunda nazar değdi. ana kart yandı perte çıktı. aksigortadan ek garantisi vardı para iadesi yapılacak 20 iş günü içinde.
    philips 55pus8503 almayı düşünüyorum ama malum kur farkı fiyatı oldukça şişmiş. anbilight ve android philips e mecbur bırakıyor.
    bu arada önerilerinize de açığım arkadaşlar.
    geçmiş olsun..
    Aman hocam Philips den şaşmayın sakın. Bizim gibi saflar, sizin gibi destekçileri olmazsa philips nasıl ayakta durur. He bu arada en son yazdığımdan sonra netfilix smart tv den uygulamasını çekti. google sesli konuşma özelliğini zaten çekeli çok olmuştu. forumda ararsanız görürsünüz benim anakart geçen yıl değişti garanti bittikden sonra, Android güncellemesini keseli 2 sene oldu galiba.
    Hani olurya televizyonları bedava dağıtırlar buna da şükür dersiniz acaba merak ediyorum siz para vermeden mi aldınız, bu kadar olumsuzluklara karşı tüketici olarak rahatsız olmuyorsunuz saygılar....

• Philips Android tv pişmanlıktır

• gkndmr55 kullanıcısına yanıt
    55pus7503 aldım. 8503 için bütçem yetmedi. zaten 7503 de bütçemi zorladı.
    pfs8109 da burada yazılan o kadar olumsuz herhangi bir şey yaşamadım. bunu zaten geçmiş mesajlarımda da belirtmiştim.
    bence ne android tv ne de philips android tv pişmanlık değil tersine özgürlük, harici apk yükleyerek televizyonunuzu özgürce kullanabiliyorsunuz. en azından ben öyle kullanabildim.
    Şu an 55pus7503 modelini de keyifli bir şekilde kullanıyorum ve tavsiye de ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alpben A kullanıcısına yanıt
    hayırlı Olsun Güle güle kullanın.
  • arkadaşlar YouTube güncelleme geldi ama açılmıyor çözebilen varmı, bilinmeyen kaynakları açtım apk yüklüycem ama kurulu ılan YouTube izşn vermiyor nasıl silebilirim onu.

• ICE_BLUEE I kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende de var çözemedim bir türlü
  • Ben de aynı :((
    YouTube a çözüm lazım :((

• En ufak sorunu olmayan 55 inç 8109 satılıktır...ilgilenen olursa pm den yazabilir

• youtubedeki güncelleme sorununu çözebilen varsa yazsın arkadaşlar
  • Selamlar,

Youtube uygulamasına girdiğinizde güncelleme olduğunu görüyorsanız şunları yapabilirsiniz;

1-) Ekrandaki güncelle butonuna tıklayın, Google Play Store'a girin ve uygulama sayfasına gelin,

2-) Sayfadaki "Aç" butonunun yanındaki "Güncellemeyi Kaldır" a tıklayın ve işlemi tamamlayın.

3-) Artık youtube uygulamasına sorunsuz girebilirsiniz, taa ki açılışta aynı uyarıyı görene kadar. Aynı işlemleri tekrar yaparak izlemeye devam edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mct2002 -- 6 Ekim 2019; 19:40:22 >
  • volie82 kullanıcısına yanıt
    ben eski sürüm youtube vanced yükleyerek çözüm buldum. hem reklamlardan da kurtulmuş oldum. kullanması diğerine göre biraz zor ama alışıyor insan.
  • eyvallah hocam güncellemeleri kaldırınca düzeldi...

tv ye dışarıdan apk ile kurmak biraz meşakkatli sanırım....o yüzden vanced vs kurmak ile uğraşmak da istemiyorum...eyvallah.
  • benim smarttv appstore dan netfilix kayboldu, android uygulamasıda sıkıntılı olduğu için smartdan izliyorduk,şimdi uygulama yok, bunu smart tv e tekrar kurmanın bir yolu varmı acaba.??
  • mct2002 kullanıcısına yanıt
    Her gün tekrarlıyorum YouTube girmek için bu işlemi.mi box s aldım kurtuldum.tavsiye ederim sorun yaşayanlara.android şimdi çok daha stabil

• quote:

Orijinalden alıntı: erkostu

Her gün tekrarlıyorum YouTube girmek için bu işlemi.mi box s aldım kurtuldum.tavsiye ederim sorun yaşayanlara.android şimdi çok daha stabil
    Hocam andrid boxlarda uydu bağlantısı da oluyor mu? yoksa uydu kanallarını izlemek için tv kumandasından mı açıyoruz?
  • byiron kullanıcısına yanıt
    IPTV kuranlar var ben kırmadım kurarsaniz bir çok TV kanalını izleyebilirsiniz.ben TV nin uydusunu kullanıyorum

• 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.