Şimdi Ara

PHILIPS 8109 tüm görüş ve yorumlar(güncellendi) (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.068
Cevap
64
Favori
156.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Youtube uygulaması bu sabah itibarıyla tamamen açılmaz oldu...Çözüm bulan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ogretmen-1970 O kullanıcısına yanıt
    Maalesef bu halde ve henüz bir çözüm bende bulamadım.

• Tv yi yeniden kurdum yine olmadı...Youtube uygulamasına çözüm bulursanız paylaşın lütfen...Diğer youtube yi yükledim fakat film izlerken en az 10 kez reklam giriyor...

dışardan apk kurabiliyorsanız bunu kurun. işinizi görür.
    https://www.apkmirror.com/apk/thescrabi/newpipe/newpipe-0-14-2-release/
  • Android tv box alıp bu eziyetten kurtulun en temizi

• ZamanSal kullanıcısına yanıt
    mi box 3 var bende. Onda da problem var. beklemeye alınca kutuyu kasmalar başlıyor uyandırılınca. Çinden aldığım zamanında 100 liralık kutuda hiçbir problem yok. Bu mi boxlardaki sorun bir tek bende yok. Yazılımda problem. Bence almadan önce iyi araştırın. Güncelleme gelmesini bekliyorum, düzelirse öyle düzelir ancak.
    YouTube vanted apk var usta, çok güzel çalışıyor bende.. bilinmeyen kaynakları açma yoluda anlatılıyor YouTube da.

• Youtube vanced apk yı tv ye nasıl yükleyeceğiz

• ICE_BLUEE I kullanıcısına yanıt
    Bunu tv ye nasıl yükleyeceğiz...play store de yokki

• Forumda bu konuda dışarıdan apk bu TV ye nasıl yüklenir defalarca paylaşıldı

• alpben A kullanıcısına yanıt
    Her sayfasına baktım bulamadım...Zor bir işmi

• quote:

Orijinalden alıntı: alpben

philips ile digitürkün anlaşması yok malesef ve philips store da uygulaması yok o yüzden uygulamayı harici olarak yüklemek gerekli. bu konuda daha önce chizyo arkadaşımız yardımcı olmuştu. Onun mesajını alıntıladım umarım yardımcı olur.

Alıntıları Göster
    En son paylaşım sadece 5 sayfa gerideydi. Buyrun.

• alpben A kullanıcısına yanıt
    Tesekkürler...Biraz uğraşayım...

• Youtube icin apk siz bir cozum bulan olursa ben de beklemedeyim.

bilinmeyen kaynakları tv de açtıktan sonra gogle YouTube vanced apk yazın çıkacaktır.

• ÖNEMLİ:

Yaptığım ufak bir araştırma sonucu Bizim gibi 4.2 sürümde kalan eski cihazlara artık youtube desteği sonlanmış bulunmaktadır ne yazık ki, zaten son 3-4 ay dır güncelleme uyarısı veriyordu güncelliyorduk ama aynı yazı yine çıkıyordu bizde uygulama ayarlarında verileri sil dediğimizde tekrar açılıp kapatana kadar kullanıyorduk artık oda yok. Bir çok telefon için yayınlanmış apk sürümü yükledim ama sorunsuz çalışanı bulamadım, zaten tv sürümleri cihaza yüklemeye çalışınca yüklenmiyor.Bende uzun yıllardır kullanmadığım Asus tabletimin (4.2 sürümde) marketten youtube güncellemesini yaptım YouTube 13.03.60 sürümünü yükledi bu demek oluyor ki 4.2 için google nin önerdiği son sürüm bu yedeğini alıp tv ye kurdum 2 gündür sorunsuz kullanıyorum donma kasma neredeyse yok ,sadece artık mause moduyla kullanabiliyoruz yani kumandanın yön tuşları kullanılamıyor arayüzde tv modu değil normal telefonlar için olanı ama çabuk alışıyor insan size öneri bu sürümü kurmanız.

• ZamanSal kullanıcısına yanıt
    Bunu yani youtubeyi tv ye nasıl yükleyeceğiz...Biraz daha açıklama yapabilir misiniz?
    Hocam öncelikle tv nin Güvenlik ayarları oradan bilinmeyen kaynakları açık olmalı ki usb ye attınız apk dosyasını kurabilesiniz.

1-Marketten Terminal Emulator for Android uygulamasını indirin ve açın,
    2-am start --user 0 -n com.android.settings/.SecuritySettings yazısını uygulamanın için yazın kumandanın arkasında ki OK tuşuna basın yada chrome açın boş bir sayfaya yazıyı yazın imleç ile tümünü seçip kopyala deyin açtığınız uygulamanın içine yapıştırın kumandanın arkasında ki OK tuşuna basın.
    3-Güvenlik ayarları gelecek oradan bilinmeyen kaynaklardan yükle seçeneğini seçin usb ye söylediğim youtube sürümünü atın televizyona takın marketten apk dosyalarını görecek bir dosya uygulamasını indirin oradan usb deki apk yı kurun hepsi bu .
  • Teşekkurler...Uğraşayım yapabilecekmiyim..Youtube bizim aile icin cok önemli...Günluk en az bir film izleniyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: ZamanSal

Hocam öncelikle tv nin Güvenlik ayarları oradan bilinmeyen kaynakları açık olmalı ki usb ye attınız apk dosyasını kurabilesiniz.

1-Marketten Terminal Emulator for Android uygulamasını indirin ve açın,
    2-am start --user 0 -n com.android.settings/.SecuritySettings yazısını uygulamanın için yazın kumandanın arkasında ki OK tuşuna basın yada chrome açın boş bir sayfaya yazıyı yazın imleç ile tümünü seçip kopyala deyin açtığınız uygulamanın içine yapıştırın kumandanın arkasında ki OK tuşuna basın.
    3-Güvenlik ayarları gelecek oradan bilinmeyen kaynaklardan yükle seçeneğini seçin usb ye söylediğim youtube sürümünü atın televizyona takın marketten apk dosyalarını görecek bir dosya uygulamasını indirin oradan usb deki apk yı kurun hepsi bu .
    Bunları yaptım YouTube 13.03.60 sürümünü USB den görüyor ama yükle dediğimde "x yüklenmedi" uyarısı verdi

• 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.