Şimdi Ara

PHILIPS 8109 tüm görüş ve yorumlar(güncellendi) (143. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.068
Cevap
64
Favori
156.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    çöpe gitsin istiyorsan paran al hocam
  • Tam 1 sene geçti anakart probleminin tamirinden bu yana.

Şimdide televizyonda ses var, kanallar değişiyor, sesi kısıp açabiliyorsun ama açıldıktan 2 saniye sonra görüntü gidiyor, simsiyah ekran kalıyor. Işık tutup dikkatli bakarsan arkada gölge gibi görüntünün oynadığını görüyorsun. Google led bar problemi vardır dedi, doğru mu acaba? Bir tamirciyi aradım, televizyonu görmeden bir fiyat veremem ama tamiri 500 - 1.000 TL arası olabilir dedi.

Hayatımda alırken en çok özendiğim elektronik alet bu televizyondu, şimdi pencereden kaldırıp atmak istiyorum. Tamir ettirmem herhalde, böyle bozuk cihazları alan bir yer var mı bildiğiniz?
  • Tv tamircileri alıyor arızalı olan tv leri.. Ama komik, absürt bir rakam veriyorlar.. 50-100 verirler herhalde..
    2014 te ekran çatlamıştı.. 40 vereyim dedi.. Oha dedim.. Tamam tamam 50 olsun dedi... Allah bildiği gibi yapsın dedim 50ye verdim gitti.. Sadece ekran.. Ambilight a kadar her şeyi sağlamdı oysa... Neyse işte ::))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar benim 5 yıllık tv sonunda ekrandaki görüntüyü vermeye başladı,menü hiç biçbirşey açılmıyor, bazen kanalları gösteriyor, bazen bu görüntü geliyor, i, servisle konuştum anakart veya panel değişecek dedi 1000 tl den başlar dedi, düşüneyim dedim kapattım, semtimdeki uzman tv hastanesine başvurdum resim attım işlemci hasarlı dedi onarımı mümkün olursa 500 600 tl arası dedi, verdim tv bekliyorum, yani diyceğim iyce araştırmadan tv kimseye trslim etmeyin.! sonucu buraya yazarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ICEBLUEE -- 22 Mart 2020; 11:13:9 >

• ICEBLUEE I kullanıcısına yanıt
    sallamış... sadece 1 fotodan anlaşılmaz... menüye bas menü normal gözüküyor mu? tüm girişlerde görüntü nasıl? bence 1. olsılık panel ki oda ısınmadan kaynaklı bir durum...
  • volie82 kullanıcısına yanıt
    50 lira teklif ederse ya evde tutar radyo gibi kullanırım ya da yoldan geçen eskiciye veririm, o da 50 lira verir herhalde :)
  • detanaoq kullanıcısına yanıt
    yok profesyonel hastane bu 10 kişilik ekip, ayrıca tv arada çalışıyor arada bu görüntü geliyor, ne tam bozuk ne tam arızalı, o yüzden işlemci hasarlı dedi, bunu belirtmeyi unutmuşum, 1000 tl kadar yaptırcam, üstü çıkarsa, 7503 veya 7803 düşünüyorum.

tkon kart yada panelin LCD bağlantı kablolarından o kesin... tv duvara monteliyse tamir için uhraşmak yerine geri dönüşüme ver yenisini al daha mantıklı...
  • detanaoq kullanıcısına yanıt
    tv hep duvarda kullandım usta, geri dönüşüm işi nasıl oluyor acaba, 5 yıllık tv.

https://guvengeridonusum.com/televizyon-hurdasi-alimi-geri-donusumu/
    bu tarz sitelere bak... çöpe atmıyorsun yani...
  • Benim TV de çok ağırlaştı kafasına göre reset atıyor.kanal canı isterse değiştiriyor.yeniden kur dedim onuda yapmadi neden böyle birşey yapar güncelleme de son sürüm

• arkadaşlar benim tvnin 8109 un kumandası bugun bozuldu. nereden temin edebilirim yeni kumandayı
  • tobreakuaro kullanıcısına yanıt
    sahibinde sıfır var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ICEBLUEE -- 28 Mart 2020; 3:26:29 >
  • erkostu E kullanıcısına yanıt
    flaş bellek takılımı usta, en az 32 gb olucak.

Flaş bellekle bağlantısı nedir acaba.2 terabayt disk takılı

o disk deyil hocam onu arşiv film için kullanıyorsunuz, harici flaş bellek takıp kumandadan pause tuşuna basıp formatlayın, kurulurken size flaşa uygulama kurulsunmu diycek onuda seçip kurulumu tamamlayın. tv hem hızlanıcak hemde yayını geri ileri alabilceksin ve kanalı kayıt edebilceksiniz. tv formatlayamıyorum demişsiniz,tv nin fişini çekin arkadaki 4 yönlü düğmeyi aşşağı çekin tutun, fişi takın recovery menü gelicek kumandadan format data seçin tv hard reset olur. bu işlemi yaparken 2tb çıkarın biçimlenebilir, sonra flaşı takın anlattığım gibi biçimleyin, sonra tb takarsınız.

Teşekkür ederim TV nin hard diskini sifirlayinca kanallar falan silinirmi sonra TV nin açılmama gibi bir sorunu olmasın.goruntusinden ve özelliklerinden memnunum

hardiski sıfırlarsan içindekiler silinir 😃 tv sıfırlamak için anlattım o yöntemi, tv yenidrn kurup, flaş belleği tanıtmak daha sağlıklı olur, kanalları kurmak 5 10 dklık iş.

• merhaba arkadaşlar benim tv servisten geldi, cuma günü Mecidiyeköy plihips servisine vermiştim, işlemci hasarlı denildi,kronik görüntü bozukluğu malumunuz, onarıldı, 800 tl yapıldı, 6 ay garanti verdiler, bilginize..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ICEBLUEE -- 31 Mart 2020; 15:33:44 >
    Hocam TV de ne gibi değişiklikler var. servis sonrası

• 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.