Şimdi Ara

PHILIPS 8109 tüm görüş ve yorumlar(güncellendi) (145. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.068
Cevap
64
Favori
156.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benimde korkum o.tamir istedim ben kart değişimi istemedim o bile çok pahali kart tamiri 960 TL olurmu insanı yolunacak kaz görüyorlar.tv nin görüntü kalitesi iyi ondan tamir etttirdim.

Bir daha Philips almayacağım.garanti sonrası sahip çıkmıyor ürünlerine,birde sorunlu demmekki philipsler tvler.

Yerli almak lazım ama onların da görüntü kaliteleri kötü.samsung alacağım bir dahakine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • moza80 M kullanıcısına yanıt
    Kaça değiştirdiniz siz kartı.sadece panel olarak kullansak nasıl olur acaba.bir uydu alıcı bağlayıp kullansak.ben mi box aldım android olarak kötü zaten

• erkostu E kullanıcısına yanıt
    anakartı 600 tlye değiştirdim 1 yıl önce.2 yıl önce de güç ünitesi değişti 150 tl civarı idi.tv nin sadece görüntü kalitesi iyi gerisi çöp.zaten bozulmasın diye internete bile bağlamıyordum.philips akım korumalı priz ile kullandım yine de arızalardan başımızı kaldıramıyoruz.

paneli başka işlemci anakart kombinasyonu ile kullanma imkanı olsa ne güzel olur .ama vallaha bıktım 5 yıl oldu 3 kere sevise gitti 1 kere yazılım atıldı 1 kere anakart bi kere power değişti yetti artık ve yine bozuldu.

1-2 ayda bir donma vs problemleri bile saymıyorum.daha artık yaptırmayacağım yazık günah gidip ucuz bi tv alacağım bozulursa bi tane daha alırım philips mi asla!
    Geçen sene yine iyiymiş 600 TL.bu sene 1620 TL istiyorlar.tamiri 960 TL.yuh diyorum.kart tamiri ne demek 2 tane entegre değiştirecek 960 TL.servisler resmen kazikliyorlar.Philips benim içinde bitmistir.Hic vicdan kalmamış bunlarda.kart tamirini Bursa'da yapamiyorlarmis bunun için bile İstanbul'a gidiyor kart.servisler kestirip atıyor.960 TL'den 900 TL'ye bile düşmedi.İnsallah 5 sene daha gider büyük konuşmayalım ama bir kez daha 960 TL tamire veremem.samsung,Sony LG Arçelik,Vestel .Philips listemde bile yok.musteri hizmetlerine diyorum ki servis yönlendirin hayır diyor siz arayın garantiniz bitmiş biz yönlendirmiyoruz diyo.5 yıl önce garantisi biten ECA müşteri hizmetleri servis yönlendiriyor ardından arayıp servisten memnunmusunuz efendim sorununuz çözüldü mü diye soruyor.

Güle güle Philips.

valla ben artık bir tamir parası veremem yeni tv bakıyorum .5 sene evvel 2500 tl vermiştim.aptallık etmişim.şimdi40-50 inç arası philips olmayan bir tv alıp geçeceğim bozulursa da acımam çok para vermeyeceğim için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moza80 -- 14 Nisan 2020; 20:37:14 >
  • Bu TV'nin android sürümünü yükseltmenin bir yolu yok mu? Android 4 ü desteklemeyen uygulamaları çalıştırmak istiyorum mesela blutv gibi. Arattığımda play storeda bile bulmuyor.

• kalybron kullanıcısına yanıt
    Android box al.tv nin Android'i yetersiz fazla kurcalamaya gelmez TV den de olursun.ana kartlarında sorun var.tamiri çok tutuyor

• Tv bugün gelsi.920 TL verdim.menuler hızlı TV iyi çalışıyor.eskiden kaynaklarda kaynaklarin ismini degistirebiliyordum şimdi yazıyorum değişmiyor.ama menüler hızlı.tv yi internete baglamadim.3 d yi kapattım
    Servise ömrünün uzun olması için ne yapayım dedim.Geceleri TV yi kapatmadan prizden çek dedi.

2016 Haziran'dan beri kullanıyorum sıfır almıştım 140 ekran olanı ve düğmeli anahtar li olan üçlü başlıkları var onlardan almıştım gece yatmaya giderken direkt düğmeden kapatıyoruz yani neredeyse hiç kumanda dan kapatmayız gece demek iyi bir yol mus ve çoğu kişinin aksine hiç sorun yaşamadım daha dum uygulamaları kaldırdım sadece ,Mx player Quick pic. Netflix ,Es dosya var ve taş gibi.

• ZamanSal kullanıcısına yanıt
    Nazar değmesin maşallah.full bir TV.su anda bir çok TV de bu özellikler yok

hayırlı olsun inşallah bir daha sorun yaşamazsınız benim anakart 8 ay falan idare etti sonra yine sapıtmaya başladı en son da rahmetli oldu 1 ay olacak neredeyse gidip servise de vermiyorum 1000 tl de bize fatura çıkacak:)

ben alırken phlips akım korumları anahtar da almıştım 5 yıldır onunla kullanıyorum demek o da bir işe yaramıyormuş ki prizden çekin diyorlar.
    tvnin anakartı değişti ise arkasına yazmışlardır 6 ay garantili bir sorun olursa anakarttan ücretsiz yağmaları lazım.tabi ne hikmetse 7-8. aylarda bozulmaya başlıyor tam bir teşkilat kurmuşbu philips.ben eğer mümkünse sadece panel olarak kullanabileceğil başka bir anakart taktırma imkanı varsa o seçeneği deneyeceğim.zaten bozulur diye internet vs kullanmıyordum sadece film izliyordum
  • Arkadaşlar merhaba. Aynı televizyonun 48 olanı var bende. İlk aldığımda ilk sayfadaki yöntemle bilinmeyen kaynaklar ve play store da olmayan uygulamalar sorununu çözmüştüm. (developer tools) fakat şimdi hiçbir şekilde bu özellikleri kullanamıyorum. TV yi yeniden kurdum, playstore da developer programı da çıkmıyor artık. Dışarıdan yüklemeye kalktığımda bilinmeyen kaynaklar uyarısı geliyor, ayarlar a tıklıyorum ama güvenlik ayarları gelmiyor. Bazı arkadaşlar playstore dan terminal emulator demiş ama playstore da o da görünmüyor. Ne YouTube ne Netflix hiçbiri markette görünmüyor. Ama market çalışıyor, yani işime yaramayan bir sürü program. Ayrıca yine bazı arkadaşların bahsettiği app gallery veya philips store falan gibi şeyler de görünmüyor bende. Bu güvenlik ayarlarına girebilmenin başka bir yolu yok mudur?

Internete baglamadim.anakart tamir edildi.mi box ile kullaniyorum.servis elemani belli olmaz abi dedi bakarsin 5 yil gider dedi.50 tllik parca olsa 900 tl iscilik.

• KaFKa kullanıcısına yanıt
    merhaba, tafsiyem bilinmeyen kaynakları açmayın, tv, sisteme anakarta zarar verir düşüncesindeyim, playstorede 2. youtu.be var onu kurabilirsiniz, reklamı bol sadece, ORJİNAL youtu.bu, Android sürüm eski olduğu için aktif olmuyor,,

• ICEBLUEE I kullanıcısına yanıt
    Hocam sanmıyorum çünkü yaklaşık 3 yıldır bilinmeyen kaynaklar açık kullanıyorum .Pek bir sorun olmadı ,Benim fikrim bu televizyon un anakarti kalitesiz üretilmiş. Çünkü herkes anakart sorunu yaşamış.

• quote:

Orijinalden alıntı: pn21

Tam 1 sene geçti anakart probleminin tamirinden bu yana.

Şimdide televizyonda ses var, kanallar değişiyor, sesi kısıp açabiliyorsun ama açıldıktan 2 saniye sonra görüntü gidiyor, simsiyah ekran kalıyor. Işık tutup dikkatli bakarsan arkada gölge gibi görüntünün oynadığını görüyorsun. Google led bar problemi vardır dedi, doğru mu acaba? Bir tamirciyi aradım, televizyonu görmeden bir fiyat veremem ama tamiri 500 - 1.000 TL arası olabilir dedi.

Hayatımda alırken en çok özendiğim elektronik alet bu televizyondu, şimdi pencereden kaldırıp atmak istiyorum. Tamir ettirmem herhalde, böyle bozuk cihazları alan bir yer var mı bildiğiniz?
    15 Mart'tan bu yana artık televizyon diyemeyeceğim bu meret salonda süs eşyası olarak duruyor. Bilerek tamir ettirmiyorum, bu sürede daha çok kitap okudum, akşamları evde ağırlık çalıştım, bir şey seyretmek istediğimde bilgisayardan açtım vs. Sayesinde televizyon seyretme alışkanlığım kalmadı, çocuklarda alıştılar. Size de tavsiye ederim, bırakın bozuk kalsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ICEBLUEE

merhaba, tafsiyem bilinmeyen kaynakları açmayın, tv, sisteme anakarta zarar verir düşüncesindeyim, playstorede 2. youtu.be var onu kurabilirsiniz, reklamı bol sadece, ORJİNAL youtu.bu, Android sürüm eski olduğu için aktif olmuyor,,
    Hocam 5 senedir bilinmeyen kaynaklar açık olarak kullanıyorum, sıkıntı olmadı. Yalnız dün kurcalarken sorunuma büyük oranda çözüm buldum. Playstore'da arama yaptığımda hiçbir sonuç çıkmayan uygulamaları, playstore içinde kategorilerde gezinirken var olduğunu gördüm ve hemen developer tools ile emulator yükleyip yeniden ayarlamaları yaptım. İlk iş Aptiode TV yüklemek oldu. Sonrasında oradan istediğim bütün uygulamaları kurdum (Smart YouTube, Stremio, Smarters IPTV Pro, Puffin TV, Set Orient, Mx Player vs.) Sadece Netflix'e çözüm bulamadım. Çözüm bulan arkadaşlar varsa paylaşırlarsa çok minnettar olurum. Ne Playstore'da ne Aptiode'de ne browserda uygun bir Netflix apk bulamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: KaFKa

Hocam 5 senedir bilinmeyen kaynaklar açık olarak kullanıyorum, sıkıntı olmadı. Yalnız dün kurcalarken sorunuma büyük oranda çözüm buldum. Playstore'da arama yaptığımda hiçbir sonuç çıkmayan uygulamaları, playstore içinde kategorilerde gezinirken var olduğunu gördüm ve hemen developer tools ile emulator yükleyip yeniden ayarlamaları yaptım. İlk iş Aptiode TV yüklemek oldu. Sonrasında oradan istediğim bütün uygulamaları kurdum (Smart YouTube, Stremio, Smarters IPTV Pro, Puffin TV, Set Orient, Mx Player vs.) Sadece Netflix'e çözüm bulamadım. Çözüm bulan arkadaşlar varsa paylaşırlarsa çok minnettar olurum. Ne Playstore'da ne Aptiode'de ne browserda uygun bir Netflix apk bulamadım.

Alıntıları Göster
    Smart YouTube TV nin son versiyonu bu TV de çalışmıyor kasıyor...15 Ocak 2020 versiyonu rahat calisiyor...Ayrıca Newpipe ve YouTube Red çok rahat calisiyor...Netflixe çözüm yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogretmen-1970 -- 8 Mayıs 2020; 0:23:21 >

.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZamanSal -- 12 Temmuz 2020; 16:53:20 >
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZamanSal -- 12 Temmuz 2020; 16:53:0 >
  • 
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.