Şimdi Ara

PHILIPS 8109 tüm görüş ve yorumlar(güncellendi) (146. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.068
Cevap
64
Favori
156.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba newpipe açıldıkdan sonra, video açarken kodlama yapılamadı diyor, açılmıyor usta.? Smart youtu.be da sıkıntılı, youtu.bu red çalışıyor 720p üstüne çıkmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim YouTube, hiç bir şekilde açılmıyor
    Dışarıdan vanced apk mı kurmalıyız..

• volie82 kullanıcısına yanıt
    Playstorede 2. Youtu.be var o açılması gerekir usta.

• O biraz meşakkatli :)) evet o açılıyor, eyvallah usta

• Arkadaşlar merakımdan soruyorum, anakart işlemci tamir ettirip hala bozulmadan bakan varmı?, ben yeni yaptırdım, 2. Ayında, satıcamda, yeni modeller de baya pahalı ikilemdeyim.

• nekadara mal oldu yaptırma işi ustat.
  • KAZUYA MISHIMA kullanıcısına yanıt
    Mecidiyeköy plihips servisinde 800 tl oldu, 6 ay garanti verdiler , teknisyen ergin bey var, çok ilgili işininde ehli, watsapdan takip ettik süreci aşama aşama bilgi verdi 3 günde yapıp getirdiler. Onada sordum aynı şeyleri, sağlam oldu gönül rahaylıyla kullanın diyor ama işte bi 800 daha vermek😂 bozulsa zaten Hurdaya çıkar 100 tl eder.

• amasyadayım bende bizdedebir amca var philips servis miş kendisi.1300 dedi anakarta kitmiş el işciliğide 100 tl alırım diyor bakalım ALLAHTAN HAYIRLISI
  • Yeni anakartsa kumanda değişiyorsa, hemen ver, çünki sistem komple değişiyor o zaman, tv bambaşka oluyor, ama tamirse 1400 çok.

• yok tamir değil kit halde dedi kumandalıymıs.valla pazartesi alayım dedi tv yi Allah tan hayırlısı adam yaslı bir adam pek güvenemedim.
  • İyi akşamlar herkese
    Televizyonunu değiştirmiş ya da artık kumandasını kullanmayan biri varsa 8109 modeli için yardımcı olmak isteyen kumanda konusunda bana ulaşabilir mi acaba.

• Evet arkadaslar tv yi aldılar ve bugün siyah kumandalı olan anakart kitini sipariş verdirdim.fiyat olarak 1300 tl dedi.
    Ben geldiğinde tv nin kullanım deneyimini paylasmak istiyorum.çünki bu tv artık değişiyor farklı bir modele dönüşüyor,mutasyon geçiriyor.
    Tv nin görüntüsüne kimsenin laf etmediğini biliyorum.bu anakartla görüntü değişecek mi ve hızı artacak mı neler değişecek göreceğiz.
  • Evet hocam, genel olarak bir yorum yaparsın.. Bakalım ne fark var..

• quote:

Orijinalden alıntı: KAZUYA MISHIMA

Evet arkadaslar tv yi aldılar ve bugün siyah kumandalı olan anakart kitini sipariş verdirdim.fiyat olarak 1300 tl dedi.
    Ben geldiğinde tv nin kullanım deneyimini paylasmak istiyorum.çünki bu tv artık değişiyor farklı bir modele dönüşüyor,mutasyon geçiriyor.
    Tv nin görüntüsüne kimsenin laf etmediğini biliyorum.bu anakartla görüntü değişecek mi ve hızı artacak mı neler değişecek göreceğiz.
    doğrudur tv değişiyor, benim bulabildiğim kadarıyla 2016 model 5501 serisiyle uyumlu anakart takılıyor. anakart değişikliğine paralel olarak cihazda 8109 değil 5501 yazılımını kullanılıyor. işletim sistemi android 8.0 oreo oluyor. avantajı pek çok android uygulamasını çeşitli yollarla yüklenebiliyor. işlemcisi kağıt üzerinde 8109'a göre %60 kadar fazla performans verebiliyor. dahili hafızası da yaklaşık 1.5gb'dan 8gb'a çıkıyor. h265 codec oynatabiliyor. uydu alıcısı tkgs destekliyor. dezavantaj olarak 8109'daki bazı görüntü yardımcılarının, multiview, 3d, ambilight, kamera ve subwooferın çalışmama ihtimali var. bir de tuner ve ci modül sayısı teke düşüyor. ses-hareket ile kontrol desteği yok ama 8109 son yazılımında ses kontrol desteği zaten kalkmıştı. her ne kadar 5501 modeli daha düşük pmi ve kontrasta sahip olsa da, panel farklılığı nedeniyle görüntü kalitesinin 5501'den iyi olacağını tahmin ediyorum.

acaba size hangi modelin anakartını takacaklar?

• KaFKa kullanıcısına yanıt
    google play store geçmiş uygulamalarınız altında developer toolsu bulursunuz. yoksa yeniden kurduğunuzda normal aratırken çıkmaz. konuda anlatıldığı gibi deneyin. bir seferde olmazsa diğerlerinde olur illa ki. tabii olduruncaya kadar tv'yi baştan kurmanız gerekecek. netflix android tv'lerde 5.1 altına desteği kesti. kesmese son sürümde otomatik yükleniyordu uygulaması. şimdi yeniden kurmalarınız esnasında yüklense bile login olmayacak. file not found hatası verecek. çare android 4.2 uyumlu eski android uygulamasını kurmak. onun için apk kurabilior olmanız lazım. bu da baştaki developer hikayesine döndürüyor. önce bilinmeyen kaynaklardan uygulama kurulabilecek. ya da direk apk'yı tv'ye indirip kurmayı deneyin. belki kurar. yalnız kurduğunuz telefon-tablet uygulaması olacağı için görüntü-ses problemi yaşanabilir. ileri-geri sarın düzelecektir. yani netflix olmazsa olmaz ise harici bir kaynaktan oynatıp yansıtmayı tercih edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: recruit1

google play store geçmiş uygulamalarınız altında developer toolsu bulursunuz. yoksa yeniden kurduğunuzda normal aratırken çıkmaz. konuda anlatıldığı gibi deneyin. bir seferde olmazsa diğerlerinde olur illa ki. tabii olduruncaya kadar tv'yi baştan kurmanız gerekecek. netflix android tv'lerde 5.1 altına desteği kesti. kesmese son sürümde otomatik yükleniyordu uygulaması. şimdi yeniden kurmalarınız esnasında yüklense bile login olmayacak. file not found hatası verecek. çare android 4.2 uyumlu eski android uygulamasını kurmak. onun için apk kurabilior olmanız lazım. bu da baştaki developer hikayesine döndürüyor. önce bilinmeyen kaynaklardan uygulama kurulabilecek. ya da direk apk'yı tv'ye indirip kurmayı deneyin. belki kurar. yalnız kurduğunuz telefon-tablet uygulaması olacağı için görüntü-ses problemi yaşanabilir. ileri-geri sarın düzelecektir. yani netflix olmazsa olmaz ise harici bir kaynaktan oynatıp yansıtmayı tercih edin.
    Teşekkür ederim cevabınız ve ilginiz için hocam. Mi box alıp kökten çözdüm. Anlaşılıyor ki Android TV'lerin daha çok yolu var.

• TV de yine YouTube göstermez oldu . Aptoide sitesinden
    Apk Smart YouTube TV uygulamasiyla aylardır kullanıyordum...Şuan açmıyor artık...

Youtubeye çözüm bulan var mı,izleyen var mı...Tavsiyesi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum...

• ogretmen-1970 O kullanıcısına yanıt
    Merhaba Red youtu.be çalışması gerek, 2. Tercihde playstoredeki 2. Youtu.be çalışıyor, reklamı bol olan.

• ogretmen-1970 O kullanıcısına yanıt
    Yeni anakar siparişi verdim servise gelince detaylı anlatırım 1600 lira . 5501 modelin anakarti takılıyor işlemci ram gpu herşey değişiyor android 8.0 oluyor şuan en Uygun çözüm bu yada çöpe atıp yeni almak.

• ZamanSal kullanıcısına yanıt
    Elimde fatura olsa tüketici hakem heyetine giderim, ürün kullanım ömrü süresince kullanılmaz olmuş özellikleri sonuçta, hayır ben androidi o kadar eleştirirken neden aldım bu cihazı hiç bilmiyorum, ben bir sorun yaşadım mı yaşamadım ama yine de her an bişey olabilme ihtimali can sıkıcı, bu aleti tv olarak kullanmamak gerekiyor esasen, monitör olarak kullanmak gerek.

Bu arada anakartı değiştiren arkadaşların yorumlasa ne oldu? Subwofer ambilight çalıştı mı ne oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seeder -- 16 Haziran 2020; 9:15:43 >
  • 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.