Şimdi Ara

PHILIPS 8109 tüm görüş ve yorumlar(güncellendi) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.068
Cevap
64
Favori
156.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: skull67

@XnetaS

ben arızadan dolayı 2 TV değiştirdim bu modelde. 3. TV de de aynı görüntüler var, yani sağ tarafta alt ve üst kısımda beyaz renklerde hafif koyulaşma var, tüm ürünler bu şekilde sanırım yani TV ye özel bir durum.

Evet aynı şekilde sağ alt-üst köşelerde hafif koyulaşma bende de var ama bembeyaz ekran dışında hiç belli olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mercankadir

quote:

Orijinalden alıntı: mahzensarap

Arkadaşlar ben de cumartesi günü teslim aldım tvyi. servis kururken 2 adet yeşil pixel hatası gördüm. servis fotoğraf çekip gitti ve o günden sonra ses seda çıkmadı. bugün servisi aradım cihazı alıp kontrol servis ortamında test etmemiz gerekiyor dediler. Ben de sıfır ürünü servise gönderip göndermeme konusunda kararsız kaldım. Sizin kontrolleri servis evde mi yaptı yoksa gelip cihazı evden alıp kendi yerlerine mi götürdüler ?

Teşekkürler

Benimkini evde yaptılar götürmediler

Dün yoğun ısrarlarım ve şikayet var'a lkonu açmam sonucunda servis piksel hataları için geldi bu sefer tvde 2 adet yaklaşık 5 mm boyutunda diğer yerlere göre açık renk olan nokta gördüm. bu noktaları servis personeline de gösterdim. Philips merkezine mail atıp cevabı paylaşacaklarını söylediler. Bakalım ne zaman cevap gelecek? . Bu noktalar özellikle açık renk ve gökyüzü sahnelerinde belli oluyor.

• mahzensarap M kullanıcısına yanıt
    Lcd lerde arka aydinlatma mevcut olduğu için sanirsam aydınlatma duylarında bir tutarsizlik söz konusu. Bu lg de dirty screen olarak daha beter igrenc ve rezalet ötesi bir şekilde ortaya çıkıyor :D pjlipste de puantiye şeklinde :) ups daha dolastiriyor tv yi gelip yarinda kurulum yapildiginda vertical banding ve pixel sorunu yoksa bu tür nesenlerle uğraşmam sanirim :) soeunsuz panel bulunmasi çok zor çünki...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mercankadir kullanıcısına yanıt
    görüntü ayarlarını kurcaladınız mı? başta var sanıyordum ama renk, kontrast, keskinlik biraz uğraşınca en azından gözümün fark edemeyeceği seviyelere indi.
  • XnetaS kullanıcısına yanıt
    Bugun farkeetim benimde tv de sol alt kosede ekranla panel arasi acik.koselerde kararma var ama rahatsiz edici degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: mercankadir
    Siz nereden almıştınız TV'yi ?

N11 Innturkey mağazasından almıştım.

Benim köşelerdeki koyulaşma her daim var,normal kanal yayınında sürekli köşeler koyu,maçta filan iyice belli ediyor.Makul düzeyde olsaydı zaten kafayı yormazdım fazla,anlaşılan sorunsuz tv yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XnetaS -- 27 Mart 2015; 15:54:58 >
  • skull67 S kullanıcısına yanıt
    Hocam Akşam üzeri (saat 8 gibi) Vatan Bilgisayara gittim alıcıymış gibi 3 tane tv 8109a baktım,fotoğraflarınıda çektim.Birinde çok hafif vardı,diğer ikisinde hiç yoktu.Genel bir sorun değil herhalde ama piyasada baya kötü paneller var,bu paneller hiçmi kontrolden geçmiyor aklım almıyor yahu
  • _MenemenciogLu kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam,sizin dediğinize katılıyorum.3-4 bin tl bandında gerçekten en kaliteli renk verebilen tv bu. Sorun olmasa bende özellikle renk üretimi,kontrastı ve siyah kalite ile bayıldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: recruit1

@XnetaS: dostum bu tv'ye problemsiz diye çarpılır. tamirden ziyade sanki sağ alttan bir darbe görmüş veya hatalı üretilmiş. direk ayağın birleştiği noktadaki kastırmadan durumu belli.

Kesinlikle hocam,alttan bir darbe benzeri durum var,serviste kabul etti ilk açan zaten onlardı.Gel gelelim merkezin tavrı çok garip Sürekli zora koşuyorlar,sanki biz zevkimizden uğraşıyoruz....Yanlış anlaşılmasın ama bundan önce Samsung kullandım hep,1 tane belli belirsiz ölü pixel durumunda bile hemen alıp götürüp yenisini getirmişlerdi.

@surferbabe

Umarım anlayışlı olup sizinde dediğiniz gibi,hem beni hem kendilerini uğraştırmadan değiştirebilirler.Çerçeve zaten kutudan çıktı haliyle bu haldeydi,ama panel bile facia hocam.1-2 üstteki mesajda yazdım.Tüm 8109larda bu halde değil panel,yani panelde kabul edilebilir değil.Ekran homojenitesi ciddi derecede bozuk.

@ekostu@mynet.com
    Hocam makul düzeyde ise fazla sıkıntı etmeyin bence,fakat her türlü yayında belliyse ve çerçeve gözle rahatça görülebilecek derecede yamuksa sizde hakkınızı arayın.Bu kadar para verip ayıplı,kusurlu mal kullanmak hiç doğru değil.

____Benim panelin Renkli ekranda koyulaşması.. (çok görsel resim var birkaç tanesini attım şimdlik)
    http://i.hizliresim.com/M63Q02.jpg
    http://i.hizliresim.com/07oX1o.jpg
    http://i.hizliresim.com/Vl1OMP.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XnetaS -- 27 Mart 2015; 16:11:15 >

• _MenemenciogLu kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Testler çok iyi sonuçlandı herhangi bir ışık sızması veya ölü ve sub Pixele rastlamadım.

• recruit1 R kullanıcısına yanıt
    Evet hocam direkt TV'den oynatıyırum

• @XnetaS

haklısın 2 TV birden üst üste sorunlu çıktı gerçekten üzücü, aslında TV çok başarılı ambilight özelliği muazzam ben severek aldım dikkat etmek lazım ilk alacak ve kurduracak olan arkadaşlar için.

özellikle ekran içinde toz ve ölü piksel çok çıkıyor sanırım bu TV de .
  • valens01 kullanıcısına yanıt
    benim cihazda tertemiz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: recruit1

@rcn_mchn: diğer taraftan da çekebilir misiniz? faturanın poşetle yapıştırılması sebebiyle durumu yanıltıcı olabilir.

@sefiluzman:http://tweakers.net/reviews/3783/9/philips-pfs8109-ambilight-tv-met-android-metingen-en-kalibratie.html

@XnetaS: dostum bu tv'ye problemsiz diye çarpılır. tamirden ziyade sanki sağ alttan bir darbe görmüş veya hatalı üretilmiş. direk ayağın birleştiği noktadaki kastırmadan durumu belli.

@valens01: doğrudan tv'den mi oynatıyorsunuz filmi?

diğer taraftan çekilen resim bu
    PHILIPS 8109 tüm görüş ve yorumlar(güncellendi)

@mercankadir

incelediğim kadarıyla karton üzerinde bir soyulma yok.
    Zaten 20:00 a kadar servis gelecek. Anlayacağız bakalım ne olduğunu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalybron -- 27 Mart 2015; 19:49:34 >

• XnetaS kullanıcısına yanıt
    sıkıntı yapmıyorum.görüntü güzel.bende çerçeve.panel arası cok aralık değil.bende merak ettim.hepsi boylemi acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende herhangi bir montaj hatası mevcut degil.

Ayrıca tv de herhangi bir sorunda yok kararma vs tertemiz ekran tüm testlerinide yaptım LG magduru olarak baya bilgi sahibiyim bu konularda. Allaha şükür herşey iyi. Tek Chrome ye girmiyor kapatıyor kendini :D yarın servisi ararım gelsin yazılım güncellesin :D
  • Hala yapamadım chrome açılıp geri kapanıyor :S
  • Kamerayı nasıl açıyoruz ayrıca sesli komut yapamadım daha yakından konuş yazıyor ekranda. Çokta önemli değil ama özelliklerinde varsa kullanmak lazım. Menemencioğlu hayırlı olsun

• valens01 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler :)

kameraya bakmadım daha .Sesli konutuda tanımlanıyor diyor öyle kaldı :) Sende chrome açılıyormu ?
  • Chrome denemedim ihtiyaç duymadığım için ama yarın teferruatlı biçimde inceleme yapacam. Güncelleme yaptınızmı ben daha yapmadım

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.