Şimdi Ara

PHILIPS 8109 tüm görüş ve yorumlar(güncellendi) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.068
Cevap
64
Favori
156.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.youtube.com/watch?v=6-6x8CTef40
    Gece gece ışık sızması testi yapasım geldi, olumsuz pek bir şey yok gibi sanki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KaFKa kullanıcısına yanıt
    Telefondan izledim gayet basarili duruyor güle güle kullanın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

quote:

Orijinalden alıntı: recruit1

@weros: görüntü geldiği anda kumandayı da sorunsuz kullanabiliyorum. trt hd yok derken tam olarak tarif edebilir misiniz? aramada mı çıkmıyor yoksa çıkıyor ama görüntü mü gelmiyor?

@eP_362: nr 1 tv hd bende de yok. üstelik sinyal seviyem de %100. lakin ki tv8 hd'de bir süre yoktu sonra kanalları güncelle deyince kendiliğinden geldi. bence tv'den kaynaklı değil türksat işleyişinden kaynaklı bir durum söz konusu. kısa bir süre sonra gelecektir.

Tv8 hd olarak yeni şifresize geçti muhtemelen ondan yoktu. Ama nr1 bayadır var şimdi elle arkadaşın verdiği frekansı deniyorum. Bir de tvyi güncellediniz mi yoksa aldığınız gibi mi? Ben de kumanda ilj açılışta tepkisiz kalıyor. Genelde tv arkasından kapatınca oluyor.

hocam sizde de böyle mi sorun acaba ?https://www.youtube.com/watch?v=l2tJO5QTO-0 ben çektim. philips servisi telefondan sorunu dinleyince ve merkezden onay alınca sorun olarak algılamada bunu. kendilerine de yollucam bu videoyu. sizce sorun değil midir yahu bu yavaşlık? harici uydu alıcısıyla bağladım. videoda sol üstten yan hdmi ibaresi çıkana kadar kullanamıyorum tvyi.

• CL+ için giriş varmı bu cihazda.. mödül takmak için kullanılan giriş.
  • KaFKa kullanıcısına yanıt
    Olumsuz hiçbirşey yok inşallah benim tv de sizinki gibi sorunsuz olur

• quote:

Orijinalden alıntı: tinziri

CL+ için giriş varmı bu cihazda.. mödül takmak için kullanılan giriş.

2 tane modül girişi var

• quote:

Orijinalden alıntı: weros

quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

quote:

Orijinalden alıntı: recruit1

@weros: görüntü geldiği anda kumandayı da sorunsuz kullanabiliyorum. trt hd yok derken tam olarak tarif edebilir misiniz? aramada mı çıkmıyor yoksa çıkıyor ama görüntü mü gelmiyor?

@eP_362: nr 1 tv hd bende de yok. üstelik sinyal seviyem de %100. lakin ki tv8 hd'de bir süre yoktu sonra kanalları güncelle deyince kendiliğinden geldi. bence tv'den kaynaklı değil türksat işleyişinden kaynaklı bir durum söz konusu. kısa bir süre sonra gelecektir.

Tv8 hd olarak yeni şifresize geçti muhtemelen ondan yoktu. Ama nr1 bayadır var şimdi elle arkadaşın verdiği frekansı deniyorum. Bir de tvyi güncellediniz mi yoksa aldığınız gibi mi? Ben de kumanda ilj açılışta tepkisiz kalıyor. Genelde tv arkasından kapatınca oluyor.

hocam sizde de böyle mi sorun acaba ?https://www.youtube.com/watch?v=l2tJO5QTO-0 ben çektim. philips servisi telefondan sorunu dinleyince ve merkezden onay alınca sorun olarak algılamada bunu. kendilerine de yollucam bu videoyu. sizce sorun değil midir yahu bu yavaşlık? harici uydu alıcısıyla bağladım. videoda sol üstten yan hdmi ibaresi çıkana kadar kullanamıyorum tvyi.

Tvyi ilk açınca bazen tepki vermiyor bende de öyle. Ekrana kanal adı filan gelince kumanda faaliyet gösteriyor.

• Bende hep böyle yaa bazen değil

• Menemencioğlu, teşekkür ederim.
    Valens, umarım sen de memnun kalırsın. Kurulunca yorumlarını paylaş.

• Beyler bu tv ye dsmart blu uygulamasi yukleniyormu samsung smart hub da var google playde var bu tv yede yukleniyormu deneyen bilen varmidir deneyip cevap verirsenizde sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: bektas34

Beyler bu tv ye dsmart blu uygulamasi yukleniyormu samsung smart hub da var google playde var bu tv yede yukleniyormu deneyen bilen varmidir deneyip cevap verirsenizde sevinirim

Googleplayde program görünmüyor apk seklinde yüklenir sanirim

• 2 aylık takibin sonunda, az önce n11'den 3010 TL'ye 55PFS8109 sipariş verdim. Umarım sorunsuz bir şekilde tv nin keyfini yaşarım :).

Servis geldiğinde aşağıdaki videolar ile test edeceğim.

quote:

Orijinalden alıntı: _MenemenciogLu

tabikide hemen sıralayım

vertical banding testi https://youtu.be/NxWeH-M3O6M

dirty screen testi https://youtu.be/on_jB7XjGzg

ışık sızması testi https://youtu.be/_TOxnw01DUs

ölü pixel testi https://youtu.be/azuQVc6UJfM

Yukarıdaki testlere ek olarak önerdiğiniz başka test yada bi uyarı varmıdır?

bu arada n11 deki 100TL lik indirim için bugün son.Gerçi zaman zaman gene çıkarıyorlar ama.. Düşünenlere duyurulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalybron -- 25 Mart 2015; 8:24:12 >

• Ekran testi yaparken ambilight kapalı olsun arkadaşlar.yanıltıcı olabilir.

• Harikasın n11 indiirim için bilgi verdin valla alicaktim indirim bekliyodum saol

• Umarim stoklar Agustosa kadar devam eder. Ağustos'ta almayi planlıyorum bakalim hayırlısı.

• Arkadaslar carrefourdan aldigim 2 tb samsung harici 3.5lik diski tv tanidi ve gordu.bicimlendirirken uygulama kurmak istermisiniz dedi ve evet dedim.yayini kaydedebiliyorum ve geri alabiliyorum.harici diskin acma kapama dugmesi yok.tv yi kapattigimda diskin fisinide cekmelimiyim.cekmezsek diske zarari olurmu.
    Ikinci sorum tv yi kapatirken tvnin arkasindaki tus takimindan kapatiyorum.coklu prizin dugmesindende kapatiyorum ancak acarken sorun yasiyorum.prizi aciyorum philips logosu yaniyor arkadaki tusa basiyorum ama acilmiyor.gecen gun cok bastim heralde tv nin bios u cikti ekrana.mavi bir ekran reboot falan yaziyordu tiklayinca tv geri geldi.sorum su siz gece tv yi hangi tustan kapatiyorsunuz.kumanda mi tv deki tus taki mimi.acarken nasil aciyorsunuz.biliyorum basit bir olay ama sabah acamayinca tv de mi sorun var diye dusundum.

• 2-3 haftadır 48PFS8109/12 modelini kullanıyorum. Daha önce KabloTV ile tüplü TV kullanıyordum. Şimdi bu TV ile dahili uydu alıcısını kullanıyorum ona göre yorum yapacağım ve televizyonu aldığım sürümle birlikte kullanıyorum, henüz güncellemedim. OTA'ya gelince güncellemeyi düşünüyorum.

- Kumanda ilk açılışta yaklaşık 15-20 saniye tepkisiz kalıyor. Bastıklarımı sonradan algılayıp bazen işlem yapıyor.
    - TV ilk açılışta ve kapanışta belli süre çatırtı sesleri yapıyor ve sessizlikte rahatsız ediyor. Hoparlörden değil, kendisinden geliyor.
    - Miracast bağlantısı LG G2 ile sıkıntılı, görüntü doğru düzgün gelemiyor.
    - Nokia Lumia 820'den DLNA bağlantısı ile ekrana fotoğraflarımı filan yansıtabildim.
    - TV'deki kanalı uygulama ile LG G2'den izleyebiliyorum. (Philips TV Remote)
    - LG G2'nin kendi uygulaması Quick Remote ile kumanda işlevleri sorunsuz.
    - HDMI bağlantısı sıkıntısız.
    - Wi-Fi bağlantısı sıkıntısız. Kopmayla filan hiç karşılaşmadım.
    - Miracast bağlantısı Windows 8.1 ile mükemmel çalışıyor. Arada bir kopsa da internetle alakalı olduğunu düşünüyorum.
    - Dizi filan izlemek için tarayıcı sıkıntım olmaz diye düşünmeyin çoğu tarayıcı atıyor ya da tam ekran yapamıyor. Bu yüzden PC ile ekranı yansıtıyorum sıkıntı kalmıyor.
    - Bazı kanallar yok. Özellikle HD kanallardan dikkatimi çeken tek olmayan NR1 TV HD. Elle frekans girsem de bir türlü gelmiyor. SD kanallarda eksik var mı yok mu o kadar vakit ayıramadım.
    - Ambilight cidden güzel bir özellik gündüz bile yeteri kadar etkili.
    - Kanal geçişleri kesinlikle yavaş değil. FOX HD'ye geçiş bazen aşırı yavaş olabiliyor.
    - Ölü piksel, bulutlanma testlerini filan yapmadım. Bunlara takılan biri değilim. Gözüme de böyle bir hata takılmadı.
    - Google Play fazla geniş değil. Mesela Skype, Firefox, Facebook, Digiturk filan görünmüyor. Yöntemle tüm uygulamalar aktifleşebiliyor. Fakat bunu yaptığımda Google Play'e girişte bağlantı yok hatası alıyorum.
    - Skype uygulaması kullanışlı değil. Test için oturum açtım ve aramak istediğim kişiyi listede bulamadım çünkü sadece belirli kişileri gösteriyor. Bu yüzden kamerayı da test edemedim.
    - Hareketle kontrol güzel ve uğraştırıcı
    - Google Play'de sadece ücretsiz içerikler görünüyor fakat diğer cihazlardan aldıklarını indirebiliyorsun.
    - Çift tuner sayesinde bir kanalı izlerken diğer kanalı sağ üst köşede görebiliyoruz ki bu çok işime yarıyor. (Multi View)
    - LG G2 veya diğer Android cihazlarla Youtube uygulamasından sıkıntısız videoyu TV'ye yansıtabiliyorum ve bağlantı kesilince TV'nin Youtube uygulaması ile devam edebiliyorum. Bu güzel bir özellik.
    - TV bazen sapıtabiliyor. Mesela geçen kumandadaki sayılara basınca tepki vermedi ama diğer fonksiyonlar çalışıyordu. Anca fişten çekince düzeldi.
    Bu durum biraz benden de kaynaklanıyor. Bazen PC muamelesi yapıyorum
    - Bildirimleri de gösteriyor, Google Play güncellemelerini falan.
    - Tüm uydu kanallarında gezmek sıkıntılı. Bazen liste başına atıyor.
    - Yeni eklenen kanalları göstermesi çok iyi. Bunun için TV'nin sabah saat 6'da bekleme modunda olması gerekiyor kendi kanalları ekliyor.
    - Filtrelemesi sıkıntılı ve tek filtre seçiliyor. Oysaki hem radyoları hem de şifreli kanalları göstermemesini istiyorum, fakat bunlardan birini seçince diğer seçim iptal oluyor.
    - Kumanda klavyesi gayet iyi. Kanal ismi aramada oldukça işe yarıyor
    - Yayın kaydetme ve 3D'yi henüz denemediğim için bilgi veremeyeceğim.
    - TV'nin arkasındaki tuşu yeni çözdüm. Meğerse 4 yöne hareket ediyormuş
    - TV'nin açılması oldukça hızlı.

Yukarıda baya bir eleştiri yazdım fakat bunlar benim için çok fazla sıkıntı değil, sadece gözüme çarpan her şeyi yazdım. TV zaten görevini görüntü kalitesiyle ve şıklığıyla fazlasıyla yerine getiriyor. Hele ki Ambilight ve tarzları vazgeçilmez bir özellik Aldığıma kesinlikle pişman değilim ve öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eP_362 -- 25 Mart 2015; 16:49:01 >

• Arkasına takıtığım 1Tb Hard Diski her seferinde çıkartıp takınca biçimlendirmesi çok saçma bunun bi yolu varmı ???
  • @swordmaster: ağustos'a kadar kapalı kutu kalması çok güç. 1 ay sonra 2015 modeller piyasaya girmeye başlayınca millet bunları kapışır.

@ekostu@mynet.com: sadece kumandadan açın ve kapatın lütfen. cihazın açılması için önce philips logosunun gelmesini ve sonra kaybolmasını bekleyin. kısa bir süre daha bekledikten sonra sağ alt tarafta kırmızı ışık yanacak. artık tv'yi kumanda ile açmayı deneyebilirsiniz.

@YHYGLR: enteresan bir durum. normalde boş olarak takıp 1 kereye mahsus biçimlendirirseniz daha da sormaması lazım. her seferinde yeni bir hdd olarak görüyor demek ki. arada pc'ye takınca problem yaratıyor mu peki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recruit1 -- 25 Mart 2015; 16:46:26 >
  • recruit1 R kullanıcısına yanıt
    iyiki varsınız.cvp.için teşekkürler.bagladigim hardiskin fişini tv yi.kapattigim zaman cekmelmiyim peki.diskin açma kapama tuşu yok.tv yi kumandadan kapayıp sonra prizi kapasak sabah açtığımızda aynı sorunla.karsilasirmiym.hardisk ile tv aynı prize bağlı her defasinda hardiski çekmektense prizden hem tv yi hemde diski kapamış olurum.daha önceden tv deki tuş takımından kapıyordum.şimdi kumanda elektrik prizi olursa geç mi açılır.teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.