Şimdi Ara

PHILIPS 8109 tüm görüş ve yorumlar(güncellendi) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.068
Cevap
64
Favori
156.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ekostu@mynet.com

Arkadaslartv yi arkadan kapatiyorum geceleri.asabah actigimda tv acilinca kamerayi da aciyor.2 dir boyle oluyor sizdede boylemi.

Hareketle kontrol için otomatik açılır. Ayarlardan kamerayı kapatın bir daha açılmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: weros

12422 mhz vertical 27500 ks/S sanırım istediğiniz bilgi

Teşekkür ederim, sitesinde 12423 yazdığı için mi bulamıyordu acaba, eve gidince deneyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostu@mynet.com

Arkadaslartv yi arkadan kapatiyorum geceleri.asabah actigimda tv acilinca kamerayi da aciyor.2 dir boyle oluyor sizdede boylemi.

Elinizle kapatmadan önce ayarlardan Kamera -> Kapalı yapın daha sonra elinizle kamerayı ve sonra TV yi kapatın, birdaha açılmayacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: recruit1

@weros: görüntü geldiği anda kumandayı da sorunsuz kullanabiliyorum. trt hd yok derken tam olarak tarif edebilir misiniz? aramada mı çıkmıyor yoksa çıkıyor ama görüntü mü gelmiyor?

@eP_362: nr 1 tv hd bende de yok. üstelik sinyal seviyem de %100. lakin ki tv8 hd'de bir süre yoktu sonra kanalları güncelle deyince kendiliğinden geldi. bence tv'den kaynaklı değil türksat işleyişinden kaynaklı bir durum söz konusu. kısa bir süre sonra gelecektir.

Tv8 hd olarak yeni şifresize geçti muhtemelen ondan yoktu. Ama nr1 bayadır var şimdi elle arkadaşın verdiği frekansı deniyorum. Bir de tvyi güncellediniz mi yoksa aldığınız gibi mi? Ben de kumanda ilj açılışta tepkisiz kalıyor. Genelde tv arkasından kapatınca oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: weros

12422 mhz vertical 27500 ks/S sanırım istediğiniz bilgi

Maalesef yine bulamadı. 7 kanal buluyor içlerinde yok.

• philips teknik servisini aradım ben bu kumanda algılamama olayına. adam bana piyasadaki bütün tvler böyle dedi. eyvallah smart diye öyleyse hiç garantiyle uğraşmayayım tüketici mahkemesine mağduriyetimi belli ederim sizde yorulmazsınız dedim. adam bana beyfendi smartla alakası yok piyasadaki bütün televizyonlar böyledir zaten dedi. bende evdeki 2 yıllık ledde niye sıkıntı yok o zaman dediğimde sustu bende hadi eyvallah dedim kapattım başka bir servis merkezden yönlendirildik gelip kontrol edip alıcaz dedi. iyi dedim alın bari. en azından elimde bir rapor olsun konunuzu baltalamış gibi oldum biraz ama aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar var diye bilgi vereyim dedim. şu smart zorunlu olmasa keşke. tek dileğim alete hdmi bağlamak ve net görüntü uğraştığım şeylere bak. piyasada nerdeyse smartsız model kalmadı

• eP_362 kullanıcısına yanıt
    valla bende 1000 kere arama yaptım. trt 1 hd dışında trtye ait hiçbir hd kanal çıkmıyor. bir süre sonra trt 1 hd kayboluyor. hiçbişey çözüm olmazsa ses olayına optik girişten soudbardan sağlayıp + harici uydu alıcısını hdmi'dan takıp aletin kumandasını ve özelliklerini mümkün olduğunda kullanmadan mahkeme kararını beklicem.
  • TRT HD çıkanlar sinyal bilgisi yazsada çıkmayanlar karşılaştırsa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuyu0kazici

TRT HD çıkanlar sinyal bilgisi yazsada çıkmayanlar karşılaştırsa...

Ben akşama yazabilirim
  • @ep_362: tv'yi güncelledim. en son versiyon yüklü. kumanda kaynaklı bir sıkıntı da şimdiye kadar olmadı. umarım olmaz. sadece ip ayarları yaparken son hanenin son basamağını silemiyordum; onu da kumanda arkasındaki klavyenin ikincil fonksiyonlarını kullanarak silebildim.

@weros: enteresan bir durum. acaba arama yaptırırken tv'niz internete bağlı mıydı?

@mercankadir: nr 1 tv hd için türksat resmi sitesindeki bilgilerde şu şekilde: 12423 V - Dikey Batı 27500 3/4 5122 5222

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recruit1 -- 23 Mart 2015; 14:57:49 >
  • quote:

TRT HDler - 11054 MHz | Dikey | 30002 kS/s

• mercankadir kullanıcısına yanıt
    kamera bilgisi için teşekkürler.2 tb 3.5 harici disk aldım.bunu tv ye her taktigimda format atmak ister mi acaba.bazen bilgisayarima takmak istiyorum.yoksa tv ye takip çıkarıp pc ye takip sonra tv ye taktigimizda bicimlendirnek ister mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KaFKa kullanıcısına yanıt
    Kullandığınız renk sıcaklığı dışındaki ayarları da paylaşabilir misiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatandan 48pfs8109 almış bulunmaktayım. İnşallah pişman olmam. Sony 50w805 ile Philips arasında kalmıştım. Önceki televizyonum philips olduğu için be burdaki yorumlara istinaden aldım. İnşallah ışık sızması ve piksel hatası olmaz gönül rahatlığı ile kullanırın

• Benim panelde 1 tane ölü piksel ve halkaya aldığım bölgede diğer yerlerden daha aydınlık küçük bir bölge var. Açık renkli görüntülerde dikkatli bakınca belli oluyor. Sizce değişim talep etmeliyim?
    PHILIPS 8109 tüm görüş ve yorumlar(güncellendi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amorph -- 24 Mart 2015; 23:34:16 >
  • Amorph kullanıcısına yanıt
    Bu daha açıo renk yuvarlakkardan ( nohut büyüklüğünde) bbende 2 tane vardı ve çok koyu renkler hariç sürekli belli oluyordu ekranda ve değişimi yapılmıştı, eğer sürekli görünüyorsa bence değişim talep edin balta rahatsız etmiyor ama sonradan çok göze batıyordu benimki

• quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

quote:

Bende 11053 Dikey 3002, Nr1 HD yine bulamıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mercankadir

quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

quote:

Bende 11053 Dikey 3002, Nr1 HD yine bulamıyor

NR1 TV HD şu an tek görünmeyen HD kanal. TV'nin bu kanalla sıkıntısı var galiba.
    Sizin frekans baya farklıhttps://www.turksat.com.tr/UyduFrekans/list.php?f=tv&t=none

• quote:

Orijinalden alıntı: recruit1

@nx my dreams: 8109 başlığında 8109 önerelim, adettendir.

@kosopt: genelde karanlıkta izlerim. baştan korkmuştum. ama görüntü ayarlarını kurcalayınca fark edebileceğim seviyenin altına indi.

@boras06: kafka'nın belirttiği gibi renkler bir tık daha donuk kalıyor. ancak benim gözüme gayet başarılı gözükmektedir. Silicon Power Blaze B10 benchmarklarına baktım, usb 2.0'da ortalama bir performans sunacağını söyleyebilirim. tabii ki bu kötü olacağı anlamına gelmez. ama alternatifiniz var mı?

@master-fi: atv'nin hd kanalları üstüne tanımam. o ne abartı renklerdir.

@meyyup: ortak uydulu sistemlerde maalesef sinyal kayıpları yaşanması doğaldır. genellikle altyapının idare eder seviyede kurulması nedeniyle olur. ancak altyazı sorunu sürekli aynı noktalarda olmaktaysa panelle ilgili bir problem de olabilir.

Özellikle show tv nin renkleri çok sıcak, ayar yaparken renk sıcaklığının üst sınırını belirlemede o kanal baz alınırsa yaklaşık bir şey bulunmuş olur. Parlaklığı ve kontrastı çok abartmamak lazım, Master-Fi nin verdiği ayarların üstüne herkes kendi göz zevkine göre bir tık ileri geri sıcaklık katarak deneyebilir. Yalnız orda clear lcd nin kapatılmasını çok önermem. Özellikle ışık sızması veya düşük siyah performansı gibi şikayeti olan arkadaşların clear lcd ayarını açıkta tutmaları iyi olur. Çünkü aşağı yukarı bütün led üreticileri backlight sorununu aşmak için local dimming, micro dimming, micro dimming pro vs gibi yöntemler geliştiriyorlar. Philips'in kullandığı micro dimming pro ise o bahsettiğimiz clear lcd ayarıyla açığa çıkıyor. Benim gözüm de yanılıyor olabilir ama siyah performansına da etki ediyor diye gözlemledim. İşin teknik kısmıhttp://displayblog.wordpress.com/2006/05/22/philips-clear-lcd-and-pixel-plus-3hd/ burada açıklanmış. Tartışılabilir, siz de gözlemlerinizi paylaşırsanız faydalı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaFKa -- 23 Mart 2015; 23:13:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Amorph

Benim panelde 1 tane ölü piksel ve halkaya aldığım bölgede diğer yerlerden daha aydınlık küçük bir bölge var. Açık renkli görüntülerde dikkatli bakınca belli oluyor. Bulutlanma kabul edilir düzeyde, sadece karanlık ortamda düz siyah ekranda falan görülüyor. Sizce değişim talep etmeliyim?
    PHILIPS 8109 tüm görüş ve yorumlar(güncellendi)

halka içinde ne var ben göremedim? beyaz alan mı? bende 2000-3000tl arası tv düşünüyorum kafam bu tv ye takıldı

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.