Şimdi Ara

PHILIPS 8109 tüm görüş ve yorumlar(güncellendi) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.068
Cevap
64
Favori
156.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ekostu@mynet.com

haklısın izlemeyeceksin.hardisk konusunda bilgin varmı neye dikkat etmek gerekir alırken

Benim önerim usb3. Olmalı kesinlikle, sony hd e1 aldım 1tb.çokta memnun kaldım,kaliteli bir hdd ile görüntüler daha akıcı oluyor. 2 tb dada bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tv de usb 3.0 arayuzu varmi? Yoksa usb 2.0 arayuzune takilinca farkeden bişey olacagini sanmıyorum.

• Şöyle söyleyim,usb2 olan harddiskimde takılma donma vs. Yaşarken, usb3 ile böyle bir durum yaşamıyorum.Tv de varmı yokmu bilmiyorum.

• Master-Fİ kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkur ederim.bu tarz deneyimler onemli olabiliyor.

Tv ye takili birakilacak olan 32 gb hayabusa flash disk

Usb 3.0 arabirimine sahip guc adaptörü olan harici disk

Ozel goruntu ayarlari

Kanal listesi ve ayarlari

Play store kilidini acma

Gibi deneyimsel paylasimlari konu sahibi ilk mesaja eklese daha iyi ve aydinlatici olacaktir.

Bunlarin haricinde ambilight icin kirmizilar tam kirmizi mi ve saten duvar boyasi yada parlak lake mobilya arka fonda performansi nasıl ? Tam deneyim icin mat yuzeymi gerekli ?

• quote:

Orijinalden alıntı: swordmaster

Tv de usb 3.0 arayuzu varmi? Yoksa usb 2.0 arayuzune takilinca farkeden bişey olacagini sanmıyorum.

tv de usb 3.0 girişi yok usb lerin tamamı 2.0

• 8109 portları usb 2.0. Ancak piyasadaki çoğu usb 3.0 hddnin usb 2.0 performansı da gayet yüksek. Lakin ki alırken hddnin usb 2.0 hız testlerine de göz atmakta fayda var.

@ekostu@mynet.com: tv'ye her türlü kablosuz cihaz bağlanabilir.

2.5 inclikler gucu prizden almaz. onun icin 3.5 inclik olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recruit1 -- 22 Mart 2015; 19:15:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55pfs8109 şu anda antalya markantalya avm deki teknosada 2999 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: mercankadir

quote:

Orijinalden alıntı: kosopt

quote:

Orijinalden alıntı: by.iron

quote:

Hazır kanal listesi olan var mı acaba?

https://drive.google.com/file/d/0B-5oXSQCf-wQdE8yOW5hRGlhMm8/edit

Bu listenin 8109 da çalıştığından eminmisiniz?

Değerli Müşterimiz,

Belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili olarak; ekli dosyalarda televizyonunuza ait güncel kanal listesi, manuel kanal yükleme ve USB den kanal yükleme prosedürü bilgilerine ulaşabilirsiniz.
    https://www.dropbox.com/sh/6xte8i12xfiw6fh/AADSQx5nPVOUyc6gUMh8NGBla?dl=0

Bu kanal listesini televizyonunuza kopyalayabilirsiniz.
    Her türlü konu ve önerilerinizde size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

Saygılarımızla
    Philips TV Tüketici Danışma Merkezi
    0 850 222 44 66

verdiğiniz linkdeki kanal listesini kurunca hiçbir filtre aktif olmamasına rağmen kanallar 64'den başlıyor.

48" 8109 kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: duskhunter

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: by.iron

quote:

Hazır kanal listesi olan var mı acaba?

https://drive.google.com/file/d/0B-5oXSQCf-wQdE8yOW5hRGlhMm8/edit

Bu listenin 8109 da çalıştığından eminmisiniz?

Değerli Müşterimiz,

Belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili olarak; ekli dosyalarda televizyonunuza ait güncel kanal listesi, manuel kanal yükleme ve USB den kanal yükleme prosedürü bilgilerine ulaşabilirsiniz.
    https://www.dropbox.com/sh/6xte8i12xfiw6fh/AADSQx5nPVOUyc6gUMh8NGBla?dl=0

Bu kanal listesini televizyonunuza kopyalayabilirsiniz.
    Her türlü konu ve önerilerinizde size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

Saygılarımızla
    Philips TV Tüketici Danışma Merkezi
    0 850 222 44 66

verdiğiniz linkdeki kanal listesini kurunca hiçbir filtre aktif olmamasına rağmen kanallar 64'den başlıyor.

48" 8109 kullanıyorum.

Evet 64ten başlıyor ama favori listesine geçerseniz onlar düzenli ve iyi kanallar var ( tv8 hd yok onu kendiniz ekleyin)

• @mercankadir: fiyat super. Nisan olmadan kapali kutu 8109 kalmayacak demek ki piyasada.

@duskhunter: normal arama yapilsa bile kanallar 1'den baslamaz. anca favori listesi olusturursaniz 1'den baslar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recruit1 -- 22 Mart 2015; 19:29:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: swordmaster

Tv de usb 3.0 arayuzu varmi? Yoksa usb 2.0 arayuzune takilinca farkeden bişey olacagini sanmıyorum.

tv de usb 3.0 girişi yok usb lerin tamamı 2.0

Sonuçta yeni bir hdd alınacaksa usb3 almakta fayda var. Ben faydasını barz bir şekilde görüyorum.

• Ben de tv. ye alışmaya başladım galiba, görüntüler daha güzel gelmeye başladı gözüme, inşallah pişman etmez
  • Arkadaşlar peki oyun performansı nasıl ? Özellikle 55 için soruyorum... Deneyen arkadaşlar gözlemlerini paylaşabilirse çok sevinirim...
  • SAMSUNG UE55H6870 Curved / PHILIPS 55PFS8109 Ambilight - Sizce Hangisi? İkiside teknosa da 3.300 TL ve ikisinde de 300 TL'lik hediye çeki mevcut.
  • mct2002 kullanıcısına yanıt
    Benim tv.de de bir miktar ışık sızması var gibi geldi bana. Ama testte farkına varamamıştım. Ty. yi kapatınca ve ortam karanlıksa kenarlardan biraz ışık sızıyor, galiba LED tv teknolojisinin kronik bir sorunu bu. Sonuçta tv seyrederken farkına vardığım birşey olmadığı, ve karanlıkta da boş tv ekranı seyretme gibi bir hobim olmadığı için çok da üzerine düşmedim.
  • Arkadaşlar master-fi arkadaşımızın goruntu ayarlarını ilk msja ekledim ancak vaktim olmadı deneyecek deneyenler yorumlarını paylaşabilirler mi? Ayrıca mercankadir in dediği gibi 32 gb lık bellek ile uygulama yukleme kanal kayıt ve tv genel hızını artırma işlemini de ekledim yine deneyenler yorum bırakabilirler. Ben 32 gb lık usb 3 bi bellek alacagım. Silicon Power Blaze B10 32GB Usb3.0 Siyah Usb Bellek 51tl bu modeli buldum bu fiyata yazma okuma hızı gayet guzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boras06 -- 23 Mart 2015; 0:01:24 >
  • Bende sandisk 32gb usb2.0 aldım kargoda gelince deneyimlerimi yazarım. fakat ben hala google stor'den birşey indiremiyorum sunucudan bilgi alırken hata oluştu diyor çözümü de hesabı silmekmiş sanırım hesabın nasıl silineceğini bilen yok mu ben bir türlü bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boras06

Arkadaşlar master-fi arkadaşımızın goruntu ayarlarını ilk msja ekledim ancak vaktim olmadı deneyecek deneyenler yorumlarını paylaşabilirler mi? Ayrıca mercankadir in dediği gibi 32 gb lık bellek ile uygulama yukleme kanal kayıt ve tv genel hızını artırma işlemini de ekledim yine deneyenler yorum bırakabilirler. Ben 32 gb lık usb 3 bi bellek alacagım. Silicon Power Blaze B10 32GB Usb3.0 Siyah Usb Bellek 51tl bu modeli buldum bu fiyata yazma okuma hızı gayet guzel.

Renk konusu göreceli bir konu tabi ama Master-Fi arkadaşın verdiği ayarları denedim, renkler biraz donuk geldi. Uzun zamandır fotoğrafçılık ve photoshopla uğraştığımdan renklerle haşır neşir oldum. Arkadaşın verdiği ayarlar aslında fotoğraf için nispeten tercih edilebilir renk ayarları ama tv akışı ve video için doygunluk ve kontrast bir adım daha artırılabilir. Daha önce forumda paylaşılan ve Hollanda forumlarında önerilen ayarlar olduğu söylenen ayarları denedim. Nispeten daha iyi geldi bana. Birebir kıyaslama durumu söz konusu olmasa bile, spyder kalibrasyon cihazıyla ayarladığım monitörün renkleriyle karşılaştırdığımda sapma daha az gibi geldi. Dediğim gibi göreceli bir kavram tam doğru ayarı bulmak ve budur demek çok zor.

• Merhaba arkadaşlar bende 48 inç 8109 almak istiyorum genel olarak kendi receiver ı ile türksat olarak kullanılacak arada da (nadiren) film video ve youtube için ama kafama yatmayan sizlere danışmak istediğim birkaç nokta var. Panasonic plazmadan sonra bu 8109 beni uçurur mu yoksa ben gerçek renk istiyorum diye eski plazmama geri mi dönerim. Konya Vatandaki satış elemanı herkesi 8109 a yönlendiriyordu ve de özellikle 48 inç olana, daha önceki sayfalarda geçtiği gibi acaba bu 48 inç olanlarda bir sıkıntı var mı olabilir mi. 48 inç almak istiyordum 55 e geçeyim mi (oda 5.5 metre 2.5-3 metreden seyredilecek)

Gerçek korkum android tabanlı olunca durmadan işletim sistemi yükle-sil yeniden kanal gir gibi işlerle uğraştırır mı yada uğraştırıyor mu?

Usb bellek ile donma ve yavaşlama sorunu tam olarak hallediliyor mu? Bunu kafamdan silebilir miyim

Genelde kendi receiver ı ile türksat kullanılacağı için kanal geçiş hızı ne alemde eski seriler gibi değildir umarım, hd kanallar iyidir ama sd kanallardaki performansı nasıldır?

Vestelde vardı sanırım biss key girme gibi bi ihtimal varmı?

Vatan ve Teknosadan 3000 gibi fiyatları nasıl aldınız mağazaya yada kişiye özel mi acaba?

Cevaplarıınız için şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enokss -- 23 Mart 2015; 1:19:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KaFKa

quote:

Orijinalden alıntı: boras06

Arkadaşlar master-fi arkadaşımızın goruntu ayarlarını ilk msja ekledim ancak vaktim olmadı deneyecek deneyenler yorumlarını paylaşabilirler mi? Ayrıca mercankadir in dediği gibi 32 gb lık bellek ile uygulama yukleme kanal kayıt ve tv genel hızını artırma işlemini de ekledim yine deneyenler yorum bırakabilirler. Ben 32 gb lık usb 3 bi bellek alacagım. Silicon Power Blaze B10 32GB Usb3.0 Siyah Usb Bellek 51tl bu modeli buldum bu fiyata yazma okuma hızı gayet guzel.

Renk konusu göreceli bir konu tabi ama Master-Fi arkadaşın verdiği ayarları denedim, renkler biraz donuk geldi. Uzun zamandır fotoğrafçılık ve photoshopla uğraştığımdan renklerle haşır neşir oldum. Arkadaşın verdiği ayarlar aslında fotoğraf için nispeten tercih edilebilir renk ayarları ama tv akışı ve video için doygunluk ve kontrast bir adım daha artırılabilir. Daha önce forumda paylaşılan ve Hollanda forumlarında önerilen ayarlar olduğu söylenen ayarları denedim. Nispeten daha iyi geldi bana. Birebir kıyaslama durumu söz konusu olmasa bile, spyder kalibrasyon cihazıyla ayarladığım monitörün renkleriyle karşılaştırdığımda sapma daha az gibi geldi. Dediğim gibi göreceli bir kavram tam doğru ayarı bulmak ve budur demek çok zor.

Öncelikle teşekkür ederim, ben tv yi aldığımdan beri ince ayar yapmakla uğraşıyorum,buradan arkadaşlarımızında yönlendirmesiyle,olabildiğince doğru görüntü elde etmeye çalıştım,ne denli başarılı olduğum tartışılır tabi.bu iş tıpkı ses hi-fi konusuna benziyor,belli bir noktadan sonra kişisel zevkler daha ön plana çıkıyor.

Bu yaptığım ayarlara alışmak bazı arkadaşlar için zor olabilir ancak ben en doğal görüntüyü bu şekilde elde edebildiğimi düşünüyorum.hatta hazır ayarlar bile bana şu anda fena halde yapay geliyor Tabi panelden panele fark olacağı ve kişisel zevklerinde bunda etkili olduğu ortadayken şu ayar doğru bu ayar yanlış diye bir iddiada bulunmak doğru olmaz.

Onun için benim yaptığım ayarlar referans alınacaksa bile yinede kendi zevkinize göre ince ayar yapmanızı öneririm.artı yine kendize göre birkaç görüntü modu ayarlayın, bu ayarlar arasında göz zamanla kendine uygun olanı bulacaktır.

Saygılar

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.