Şimdi Ara

PHILIPS 8109 tüm görüş ve yorumlar(güncellendi) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.068
Cevap
65
Favori
155.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: epoukya

arkadaşlar merhaba ürünüm geldi bugün kurulumu yaptı sağolsun servis çalışanları ölü pixel veya bulutlanma gibi bir problemim yok çok şükür
    ancak bazı sorularım olacak;

1- ürünü sesini 0 a getirdiğimde bile çok dikkatli dinlendiğinde biraz ses gelmeye devam ediyor çözümü bilen var mı ?

2- ürünün arkasında yer alan ambilight ledleri üst kısımları yanmıyor sizdede mi öyle yoksa sıkıntı mı var resimde çektim bakabilirmisiniz teşekkürler.

Ambilightlar o kadar zaten üsttekiler derken yuvarlak boşlukları mı kastediyorsunuz? onlar havalandırma deliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mercankadir -- 28 Şubat 2015; 14:18:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mercankadir

quote:

Orijinalden alıntı: epoukya

arkadaşlar merhaba ürünüm geldi bugün kurulumu yaptı sağolsun servis çalışanları ölü pixel veya bulutlanma gibi bir problemim yok çok şükür
    ancak bazı sorularım olacak;

1- ürünü sesini 0 a getirdiğimde bile çok dikkatli dinlendiğinde biraz ses gelmeye devam ediyor çözümü bilen var mı ?

2- ürünün arkasında yer alan ambilight ledleri üst kısımları yanmıyor sizdede mi öyle yoksa sıkıntı mı var resimde çektim bakabilirmisiniz teşekkürler.

Ambilightlar o kadar zaten üsttekiler derken yuvarlak boşlukları mı kastediyorsunuz? onlar havalandırma deliği

evet üst traraftaki delikleride led sanmıştım özür dilerim sağolun bilgi için 4 taraflı ambilight böyle oluyor demekki.

• Arkadaşlar babam gilde 51 inç samsung var full hd plazma+ modellerinden, dsmart hd var buradaki hd kanalların görüntüsü gözüme o kadar kötü geliyor ki :) resmen philips 55pfs8109 un sd yayınları gibi bunun hd görüntüsü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tv bugun geldi kurulumu yapildi. kendi uydu alicisi ile kullandim.
    HD kanallari iyi fakat SD kanallar acikcasi beni hayal kirikligina ugratti.
    Ayrica hd yayinda bile hareketli sahnelerde ozellikle maclarda top sanki takila takila gidiyor gibi.
    Birde star hd ve kanal d hd sifreli tamam fakat trt haber hd, samanyolu hd gibi kanallarda da sifreli kanal yaziyor
    Bunlar icin tv ye bi ayar falan yapiliyor mu?
    kanal listesini ayarlarken istemedigimiz kanallari favori listemizden nasil kaldiriyoruz ?
  • Konuyu açtıgım günden beri hala bi netleştiremedim tv konusunu. Dogrusu kullanıcı yorumları cok çelişkili. Kimi arkadaşlar cok memnun kimisi o kadar memnun kalmamış.Ve her 3 tv den 1 tanesinde bulutlanma ölü piksel sorunu başgöstermiş.TV özellikler harika ancak philips markası ve sanki tam manasıyla sorunsuz bi tv izlenimi vermiyor. Ama işin kötü yanı diğer markalarda da aynı sorunlar var ve sorunları bile bile seçim yapmak cok güç. Bütçemi henüz ayarlayamadığımdan mağazadan kıyaslama yapamadım.Çok kurcaladıkça seçim yapmak zorlaşıyor.
  • bu akşam vatandaydim 8109 ve diğer phillips modelleri vardı.5 philips arasından en iyisi 8109 du.kamera hareketli sahnelerde diğer modellerde bulanik gösterirken.8109 akıcıydi.beyaz ve siyahlar çok iyiydi.diger modellerde beyaz renk sarimtirak gösteriyordu.satıcı arkadaş ilgilendi ama son kararı biz verelim.satıcı bana tabiki 4 k olan philips dedi.o da 2500 tl di.görüntü hareketli sahnelerde çuvalladi 4 k lı modelde.satıcı sonra 8109 en iyisi abi dedi.anlamak güç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkostu -- 28 Şubat 2015; 23:25:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 k yayın olursa tabiki panel hızı yüksek görüntüler akıcı olursa 4 k tv daha iyi.bimekste satış görevlisi flaş tan bir gazete kupürü gösterdi.çözünürlük yüksek olduğu için 4 k da gazete okunuyordu.sonra full.hd ye taktı yazılar okunmadi.ama 4 k philips hareketli görüntülerde 8109 a göre sınıfta.kaldı.50 inç olan modeldi sanırım amblight olmayan modeldi

• Benim 55 8109da geldi fakat az da olsa beyaz renkte siyahlaşma sorunu var,hem yatay şekilde hemde ekran köşelerinde ekran homojen değil.Açık sahnelerde çok göze batıyor.Değiştireceğiz bakalım,bir sonra gelen daha iyi olur inşallah...ilkte olsaydı şaşıracaktım zaten,her aldığım tv ilk seferde geri gitti

Tv muhteşem bu arada,siyahlar harika

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XnetaS -- 1 Mart 2015; 1:59:45 >
  • tv yi nereden ve kaça aldınız.servis değişim isteyince sorun yapıyormu.

• Bennde bugun aldim tv yi arkadaslar yarin kurulumunu yaptircam yorumlarimi yazarim babamin yogun israri uzerine aldim bakalim

• quote:

Orijinalden alıntı: boras06

Konuyu açtıgım günden beri hala bi netleştiremedim tv konusunu. Dogrusu kullanıcı yorumları cok çelişkili. Kimi arkadaşlar cok memnun kimisi o kadar memnun kalmamış.Ve her 3 tv den 1 tanesinde bulutlanma ölü piksel sorunu başgöstermiş.TV özellikler harika ancak philips markası ve sanki tam manasıyla sorunsuz bi tv izlenimi vermiyor. Ama işin kötü yanı diğer markalarda da aynı sorunlar var ve sorunları bile bile seçim yapmak cok güç. Bütçemi henüz ayarlayamadığımdan mağazadan kıyaslama yapamadım.Çok kurcaladıkça seçim yapmak zorlaşıyor.

Benim anladığım kadarıyla,yurtdışındaki sorunlu ürünleri vatan kanalıyla makul fiyatlardan tr deki müşterilerine ittiriyor philips.

• quote:

Orijinalden alıntı: eren9192

quote:

Orijinalden alıntı: YHYGLR

Kardeş tekrar teşekkür ederim..Firefoxu nasıl kurdun ben markette ve google play de bulamadım ne yazarak arattın paylaşırmısın.

marketten developer tools programini indir en alttaki secenege gir settgings e orada sayfanin en sonunda google play in showmore tarzi bisey yaziyo ona tik işareti koy yeniden baslatilsinmi diycek tamam de yeniden başlatılsın sonra marketten indirebilirsin firefoxu bu arada o programda kumandayi mause gibi kullan tuslar işlemiyor olabilir.

digiturk playden canli mac izliceksen tv deki programni kaldir maretteini indir

Kardeşim programı indirdim dediğin ayarı yaptım ve kapanıp tekrar açıldı ancak google playe girince bağlantı yok diyor crome giriyorum internet var her yere girip çıkıyorum ancak markete bağlıntı bir türlü kurmuyor bilgin varmı

• YHYGLR Y kullanıcısına yanıt
    Kardeş bu sorunu çözdünmü ? Bağlantı yoksa üzerine tıkla geliyor bağlantıı ama sonra digitürkplay kurulmuyor ? sen nasıl halletin
  • bendede oldu o sorun tv yi yeniden kurdum o programı kullandım marketten indirmeye başladı sonra o programı silmenin ama kurulu kalsın

• Eren kurulum yeniden yapınca kanal listeleri felan tekrardanmı yüklemem gerekecek birde bu yaptığımız olay garanti kapsamıyla ilgisi olurmu..

Erdeyavuz ben daha kuramadım Google play de tekrar dene diyorum ama birtürlü bağlanmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YHYGLR -- 1 Mart 2015; 20:13:28 >
  • kanal d hd ve ntvspor hd disindaki bazi hd kanallarda (kanal a hd, star hd, samanyolu hd gibi) sifreli program yazio ve acilmiyor.
    ayrica SD yayinlarda hareketli sahnelerde cok fazla takilma oluyor. mesela insan kafasini cevirirken kafasinin etrafinda flulesme oluyor. Onerebileceginiz goruntu ayarlari var mi ? Siz nasil kullaniyorsunuz
  • bu tv yi yeni alan arkadaşlar güncelleme yapmak gereği var mı yani ürün son yazılım ile mi geliyor üzerinde ?
  • Biraz araştırma yaptım 2000 2500 tl dolaylarında ne alınabilir diye.şu sonuçları elde ettim

LG 652v 47'' model 2000 2200 tl civarında tasarım güzel ancak alt orta segment bi tv,kanal gecişleri yavaş imiş.Panel hızı 50
    670v orta segment bi model aslında en basşta düşündüğüm model buydu ancak öğrendiğim kadarı ile işlemcisi dual core 0,9 ghz rami 1,25 gb.Bu da tv nin genel hzını olumsuz etkiler ki bu model cok uzun süredir piyasada

Samsung lar genel manada bana daha kaliteli gelsede malesef 3d sinin aktif olması eleme sebebim.Muadil modeller ise.

6270 6290 2100 2300 tl civarında panel hızı 50
    6470 6500 2400 2500 tl civarında panel hızı 100 nispeten alınabilir modeller bunlar.

8109 ise panel 100 hz işlemci dört çekirdek ve diğer donanımlarıyla ön plana çıkıyor.Eğer sağlam panale deng gelinirse doğru seçim bu. Gerçi şimdi farkettim 3d si aktif miş.bu eksi bi özellik bence.

Işık sızması testi yapmak isteyenler:
    deniz ülgenyoutube
    ışık sızması testi
    https://www.youtube.com/watch?v=_TOxnw01DUs

• boras06 kullanıcısına yanıt
    Bora bey bende bu aksam 8109 u aldim.aktif 3 d niye kotu pasif ile aktif arasinda gözlük haricinde ne fark var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkostu -- 1 Mart 2015; 21:45:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostu@mynet.com

Bora bey bende bu aksam 8109 u aldim.aktif 3 d niye kotu pasif ile aktif arasinda gözlük haricinde ne fark var

kötü derken 3d performansı kalitesi bakımından demedim aktif daha iyidir pasiften ben sadece kullanım kolaylııgı, şarj pil istememesi,uzun süre izleme durumunda baş ağrısı yapmaması ve ailecek bi film izlemek icin ekstra gözlük almanın maliyetinin azlıgı bakımından pasif daha iyi demek istedim. Tabi ne kadar 3d kullanırız orası da ayrı mesela.aldıgınız tv l kaliteli hatasızsa çok da takılmaya gerek yok aktif pasif.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boras06 -- 1 Mart 2015; 21:50:32 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.