Şimdi Ara

PHILIPS 9 SERISI KULLANICILARI [ANA KONU] (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.673
Cevap
13
Favori
157.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ceyarar

Olu piksel falan aramayin, arkaniza yaslanip keyfini cikartin. Hayirli olsun yeni alanlara.

Aynen katılıyorum. Keyfini çıkarın. Ne zaman sizi veya TVyi izleyen diğer kişileri rahatsız eden bir şey olur o zaman bakarsınız.

Bu arada sonunda Darty bana transmitterı yolladı. USB'den zor da olsa yükledim. Anladım ki eşim için ikinci gözlük de gerekecek.
    Haftasonunda Vatandan ikinci gözlüğü de aldım.

3D artık aktif. Öncelikle şunu belirtmeliyim 3D medyası çok ama çok önemli. Elimde half SBS 1080p formatında 4-5 tane IMAX filmi var. Filmlerin çekimleri ve 3D görüntüleri arasında bile fark var. Bu yüzden derinlik etkisi bazı sahnelerde maksimuma ulaşırken bazı sahnelerde çok sönük kalıyor.
    Her filmi oturup sonuna kadar izlemedim, sadece bu TV'nin en çok eleştirilen noktası olan 3D performansını denemek istedim. Özellikle crosstalk'un çok fazla olduğu söyleniyordu. Açıkçası ilk defa TV'den 3D izlediğim için bu TV'yi başka TV ile kıyaslamam zor. Ancak 3D izlerken beni rahatsız eden bir performans göremedim.

• Arkadaşlar daha önceki sayfalarda bi arkadaş 9705 ile mukayese etmiş ve 7xxx serisini aldım demişti. Panel farkı haricinde ambilight'a da dikkatinizi çekerim. Aşağıda 9705, 8xxx ve iki adet farklı 7xxx serisi tv'nn ambilght resimlerine dikkatinizi çekerim. 7xxx serisinde birisinde 9, değerinde 12 adet küçük led var. 8xxx serisinde ise sadece yanlarda 36 adet var, 9705 de ise yanlara ilaveten üstte 33 adet daha led var. 8xxx hadi bir yere kadar ama 7xxx serisi olanlar ambilightı hiç açmayın yok sayın daha iyi derim.

PHILIPS 9 SERISI KULLANICILARI [ANA KONU]

• Slm arkadaşlar bir haftadır 9705 kullanıcısı olarak aranızdayım.
    İnternete gerek kablolu gerekse wireless ile bağlanamıyorum.
    TT Net in Airties 206 modeli mevcut.Kablosuz bağlanmayı denediğimde modemi görüyor bağlı yazıyor
    ancak icraat yok.Başka ayarlar da mı gerek bilmiyorum.Forumlardan 9705 ile internete nasıl bağlanılır
    diye araştırdım fakat nafile.Kitapçığı da çok açıklayıcı değil.
    Ne tür kablo,program veya cihaz gerekir ve adım adım görsel anlatabilecek arkadaş varsa ricam olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MTN70

Slm arkadaşlar bir haftadır 9705 kullanıcısı olarak aranızdayım.
    İnternete gerek kablolu gerekse wireless ile bağlanamıyorum.
    TT Net in Airties 206 modeli mevcut.Kablosuz bağlanmayı denediğimde modemi görüyor bağlı yazıyor
    ancak icraat yok.Başka ayarlar da mı gerek bilmiyorum.Forumlardan 9705 ile internete nasıl bağlanılır
    diye araştırdım fakat nafile.Kitapçığı da çok açıklayıcı değil.
    Ne tür kablo,program veya cihaz gerekir ve adım adım görsel anlatabilecek arkadaş varsa ricam olur.

Öncelikle hayırlı olsun. Normalde servise kurdurmanız lazım, servis geldiğinde kurmadı mı?
    Ayrı bir kablo ve program gerekmez. Wireless özelliği var TV'nin. Sizin modeminiz de kablosuz ise tanıması lazım.

• ariaven kardeş cevap için teşekkürler.Hepimize hayırlı olsun.
    TV ekranında wireless ile bağlandığını yazıyor ancak internete bağlanamıyorum üçüncü adımda kalıyor veya yönlendirici soruyor
    Biraz teknoloji fakiriyim kusura bakmayın.Öğrenmek istediğim:
    1-TV ye modemden çıkan kabloyu takıp internete bağlanabilir miyim,ayarları nasıl yapılır
    2-Bilgisayarı TV ye hangi kablo ile bağlayıp film seyredebilirim
  • hepsiburada.com dan bugün öğlen transmitteri aldım arkadaşlar.

akşamda hızlı gönderi ile kargolamışlar sağolsunlar.

yarın elime ulaşıyor inşallah.
  • tvyi kullanan arkadaşlar 14 m2 için bu tv büyük mü ne dersiniz? izleme mesafem 2,5-3 metre
  • quote:

Orijinalden alıntı: starr

tvyi kullanan arkadaşlar 14 m2 için bu tv büyük mü ne dersiniz? izleme mesafem 2,5-3 metre

izleme mesafesi 2,5 - 3 metre iyi bir mesafe. Genelde TV ekranının 3 katı derler. 3D için zaten daha yakın olmak daha iyi.
    Benim salon da yaklaşık 25 m2 ama biz 15m2'lik bir alanda izliyoruz TV'yi. İlk başta biraz büyük gelse de (Önceki 32" LCD idi) sonra gözün alışıyor ve ambilightın o muhteşşem dekoruna aşık oluyorsun.
  • Arkadaşlar 5 hafta önce aldığım 9705'i 3 gündür izliyorum.İlk andan itibaren etkileyici bir performans sergiledi TV.Servisin kurduğu ayarlarla izliyorum şimdilik.
    Paneli gören herkes etkileniyor.AmbiLight Spectra3 gerçekten harika.
    Tadını çıkartın
  • TX-P50C3E .......................................1499.TL 10 taksit
    LG 50PW 450 + 2 tane 3D gözlük).......1683.TL 10 taksit

ağırlıklı olarak SD uydu ve film izlemek için..... hangisini tavsiye edersiniz ve niye?
  • Baslikla alakasini anlayamadim, bunlar ve 9705 arasinda mi kaldiniz?
  • Başlıkla alakası yok.Buraya da yazma nedenim şu ,,, buradaki panelcilerin görüşünü almak.
  • yani sadece bu iki panel arasında görüş istiyorum. 9705 konu dışı.
  • Bu durumda bu iki panel konu dışı aslında, burası 9705 başlığı zira.
  • butceyi biraz daha arttirip pana neo plazma almaniz daha iyi olur. goruntu olarak neolar diger plazmalardan bariz ustun...
  • Pta 215 Tramsmitter
    Pta 516 gozluk sıcak fırsat olursa burada paylaşalım arkadaslar.
  • Arkadaslar bence neo plazma olayina pek girmeyin cinku ben salonumda 2,5 yildir neoplazma kullanan birisi olarak diyebilirimki elektrik faturasini her ay 30-35 tl arttirdi.
    Kimsede bana kalkip watt yada kilowalt hesabi yapmasin yasayan benim cunku.
    Salonumda Panasonic 46G10 neoplazma G12 nesil panelli.yatak odasinda ise Panasonic 42E30 LED serisi var.
    İkisini gelin gorun yanyana.led tv nasil ustun.plazmanin dogalligi masalini cok dinledim ben zamaninda.LED tv nin ayarlarini kisarsan biraz olur sana plazma:)
    Yok ustunden isik sacildi yok yanindan isik ortasina fazla geliyor bence luzumsuz isler.
    Her aksam panasonic LED tv acik olur.elektrik faturamda 5 tl bile oynama yapmadi inanin bana.plazma ile aralarindaki en belirgin fark bence basta ortaya cikiyor bi kere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drangelman -- 27 Aralık 2011; 20:32:47 >
  • Evett arkadaslar nihayet hem ayarlara bakabilmek hem de 3D denemek icin eve gelebildim nihayet.

Oncelikle Avcilar Philips servisinin ayarlarini paylasiyorum:

Akilli goruntu: standart
    Kontrast: 75
    Parlaklik: 50
    Renk: 59
    Netlik: 5
    Parazit azaltma: orta
    Renk sicakligi: kisisel - kirmizi: 127 / yesil: 108 / mavi: 109
    Perfect Pixel HD:
    Perfect natural motion: orta
    400HZ clear lcd: acik
    Super cozunurluk: acik
    Mukemmel kontrast: acik
    Dinamik arka isik: en iyi guc
    MPEG Parazit azaltma: orta
    Renk gelistirme: orta
    Gama: 2
    Pc modu: kapali
    İsik sensoru: kapali
    Goruntu formati: oto doldur
    Ekran kenarlari: 4
    ------------------------

Gelelim 3D mevzusuna. Test etmek icin ufak bir half sbs film indirmistim. BBC tarafindan hazirlanmis bir doga belgeseli.

Once usb diski tvnin usb portuna taktim. Film basladi ama 3D modu aktif olmuyordu. Bir problem mi var anlayamadim.

Sonra usb'yi Philips HMP 3000 media playera taktim. Bu sefer sorunsuz 3D moduna gecti. Transmitter ve gozlukleri test ettim. Hepsi calisiyor cok sukur.

Filmden bekledigim derinligi alamadim. Sanirim indirdigim film nedeni ile. Fakat koltuktan yaklasip sandalye cekip oturunca goruntu daha guzel oldu. Izleme mesafesinin onemini ve 3D neden min. 50 inch dediklerini cok net anladim.

Simdilik izlenimlerim bunlar. Kaloriferlerimiz daha oturmaya baslamadigimiz icin kapali. En iyisi donmadan baba evine doneyim :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu gece de karfur ve teknosa da usb deki dandik mp4 bir belgeseli, 47 pfl 7606 ve 50pt351 (1024 çözünürlük) de denedik.:( sonuç: dandik plazma 50pt351 daha iyi kesinlikleee.tavsiyem ağırlıkta SD yayın izleyecekler 42 inç üstünde asla led yada lcd almasınlar. 42 inç ve altı nispeten iyi çünkü.50pw450 ye yazılıcam yarın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: epsilon82

Evett arkadaslar nihayet hem ayarlara bakabilmek hem de 3D denemek icin eve gelebildim nihayet.

Oncelikle Avcilar Philips servisinin ayarlarini paylasiyorum:

Akilli goruntu: standart
    Kontrast: 75
    Parlaklik: 50
    Renk: 59
    Netlik: 5
    Parazit azaltma: orta
    Renk sicakligi: kisisel - kirmizi: 127 / yesil: 108 / mavi: 109
    Perfect Pixel HD:
    Perfect natural motion: orta
    400HZ clear lcd: acik
    Super cozunurluk: acik
    Mukemmel kontrast: acik
    Dinamik arka isik: en iyi guc
    MPEG Parazit azaltma: orta
    Renk gelistirme: orta
    Gama: 2
    Pc modu: kapali
    İsik sensoru: kapali
    Goruntu formati: oto doldur
    Ekran kenarlari: 4
    ------------------------

Gelelim 3D mevzusuna. Test etmek icin ufak bir half sbs film indirmistim. BBC tarafindan hazirlanmis bir doga belgeseli.

Once usb diski tvnin usb portuna taktim. Film basladi ama 3D modu aktif olmuyordu. Bir problem mi var anlayamadim.

Sonra usb'yi Philips HMP 3000 media playera taktim. Bu sefer sorunsuz 3D moduna gecti. Transmitter ve gozlukleri test ettim. Hepsi calisiyor cok sukur.

Filmden bekledigim derinligi alamadim. Sanirim indirdigim film nedeni ile. Fakat koltuktan yaklasip sandalye cekip oturunca goruntu daha guzel oldu. Izleme mesafesinin onemini ve 3D neden min. 50 inch dediklerini cok net anladim.

Simdilik izlenimlerim bunlar. Kaloriferlerimiz daha oturmaya baslamadigimiz icin kapali. En iyisi donmadan baba evine doneyim :D

dostum benimde gözlüklerim geldi 3d için kısa bir demo indirmiştim flash belleği tv ye taktım ama gözlükler bir türlü transmitteri görmüyor heralde 2dk sonra kapanıyorlar acaba mediaplayer mi almam laazım

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.