Şimdi Ara

PHILIPS 9 SERISI KULLANICILARI [ANA KONU] (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.673
Cevap
13
Favori
157.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tvdeki coaxial ses çıkışı var ve bu çıkış optik çıkışla aynı özelliktedir. her ikiside dijital ses çıkışıdır.
  • bakın philips 46PFL9706 yani full hd led olan modelindeki girişler.fiyatta tabiki 6800 tl

benim 3 senelik panasonic plazmamda bile bu giriş varken yepyeni bir philips modelinde olmaması biraz ilginç...

optik girişi malesef anladığım kadarıyla koymamışlar 9705 lere

PHILIPS 9 SERISI KULLANICILARI [ANA KONU]

PHILIPS 9 SERISI KULLANICILARI [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drangelman -- 25 Aralık 2011; 12:19:20 >

• aradığınız şey girişmi çıkışmı?
  • @drangelman
    hala full led diyorsunuz 9706ya sanki 9705 full led değilmiş gibi. 9706 6000tl çünkü yeni model, 9705te ilk çıktığında 6000tl idi, şimdi stok eritmek için bu fiyata satılıyor.
    ayrıca optik giriş değil çıkış arıyorsunuz ve bunun cevabını yazdığım halde hala optik giriş yok diyorsunuz. yazdığımı okursanız ve coaxial nedir araştırırsanız cevabı bulacaksınızdır.
    iyi forumlar
  • Lemagru hocam senin kadar inanki bilgim yok.
    Cahilligimi af gorun.
    Tv yi almaya gidiyorum su anda yoldayim.
    Ciplak gozle gorucem bide yayinini.
  • 47 pfl 7606 ile 9706 ??? acilen bilgiye ve tavsiyeye ihtiyacım var. usb deki MKV belgeseli , 1024 çözünürlük sahibi 50 inc plazma daha iyi gösterdi philips ve lg nin 3D ledlerinden. çok kararsız bir haldeyim.:((
  • 9705 DEMEK İSTEMİSTİM ÖZÜRRR.
    7606 İLE 9705 . ÇOK ACİLLLLL.
  • 9705 üst seviye bir panel, 7606 orta seviye bir paneldir
    sd ve hd yayınlarda açık ara 9705 öndedir. panasonic g veya v serisi piyasadaki tüm lcdlerden daha doğal görüntüye sahiptir fakat daha düşük seri veya başka marka plazmalarda çeşitli sorunlar yaşayabilirsiniz eğer 9705 ile kıyaslarsanız.
    bu arada 7606 alma niyetiniz varsa onun yerine 7696 modelini almanız daha iyi bir tercih olacaktır. aynı paneli kullanan lg lw4500 veya lw5500 düşünen arkadaşlarda philips 76xx serisini tercih ederse daha iyi bir tercih olacaktır.
    netice itibariyle bu fiyata inmiş 46pfl9705 en iyi seçimdir eğer ayarlarını doğru yapıp kullanımınıza göre ayarları değiştirmekten üşenmeyecekseniz. ama ayarla vs uğraşamam diyorsanız panasonic gt30 plazmalar biraz daha yüksek fiyata en iyi tercihlerden biridir. illa pasif gözlük olsun dersenizde aynı panele sahip lg lw serisi yerine philips 76xx serisi daha iyi seçimdir.

• lemagru teşekkür ederim. 9705 in de işte,, aktif gözlük olayı düşündürüyor beni :( çoğunluk SD ve internetten inen filmler izlenecek. ha bu arada olmuşkene arasıra 3D ye de takılınalabilinir. Bu kararsızlık ne kadar kötü ya:(
  • Evet arkadaslar Philips 46PFL 9705 ile bende araniza katildim.
    Az once bursa vatandan 2840 tl+ 2 adet PT 512 modeli gozluk 240 tl ye aldim.
    Teslimat sali gunu.
    Reyondaki samsung D8000 ile panasonic VT serisi ile kiyasladim.
    Birbirletine cok cok yakinlar diyebilirim.
    Bu urun tam fiyat/performans urunu.
    Bir tv kalkipda 4500-5000 tl para vermek ne kadar mantikli bilmiyorum ama bu tv bu paraya bence bedava.
    Umarin pisman olmam.
  • Hayırlı olsun güzel günlerde kullanırsın inşallah...
  • saol öğretmen hocam :)

sadece almadığım 3d transmitteri kaldı.

onuda internetten bakıcam artık.

deneyimleri paylaşırım sizlerle.
  • drangelman hayatının hatasını yapmışşın dermişimmm.. şaka şaka hayırlı olsun..iyi bir tv aldın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: drangelman

saol öğretmen hocam :)

sadece almadığım 3d transmitteri kaldı.

onuda internetten bakıcam artık.

deneyimleri paylaşırım sizlerle.

hepsiburada da vardi hocam 60tl civari
  • http://www.hepsiburada.com/Liste/philips-3d-gozluk-vericisi-pta215/productDetails.aspx?productId=evphpta215&categoryId=8003673

hangisini alayım arkadaşlar transmitter olarak?

sanki kablolu bana daha sağlam gibi geldi ama?sizler ne dersiniz?

• Tek bir tane transmitter var, o da ustteki linkte.
  • alttakı ne..
  • evet arkadaşlar ben de aranıza katılmış bulunmaktayım. yarın tv yi getirecekler. yapmam gerekenleri şöyle bir kısaca anlatsanız. ölü pixel bulma felan
  • Olu piksel falan aramayin, arkaniza yaslanip keyfini cikartin. Hayirli olsun yeni alanlara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drangelman

http://www.hepsiburada.com/Liste/philips-3d-gozluk-vericisi-pta215/productDetails.aspx?productId=evphpta215&categoryId=8003673

http://www.hepsiburada.com/Liste/philips-3d-televizyon-gozlugu-icin-kablosuz-usb-adaptor-pta0100/productDetails.aspx?productId=evphpta01&categoryId=8003673

hangisini alayım arkadaşlar transmitter olarak?

sanki kablolu bana daha sağlam gibi geldi ama?sizler ne dersiniz?

drangelman ve selimkilinc07 hayırlı olsun, güzel günlerde kullanmanız dileklerimle...

Linlerdeki ikinci link zaten transmitter değil ürün başlığı hatalı, yorumlardan ve özelliklerinden anladığım kadarıyla harici wi-fi konetktörü. 9705'te wi-fi için dahili konektör olduğu için bu ürünü almanıza gerek yok, 3D için almanız gereken transmitter ilk linkte yer alan.

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.