Şimdi Ara

PHILIPS 9 SERISI KULLANICILARI [ANA KONU] (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.673
Cevap
13
Favori
157.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ogretmen hmp3000 de ols ayeter 5000 ıne gerek yok.. bende ezcool hd box var fılmerı yanyana olarak actı ama gozluk veya transmıterr bozuk oldugundan ızleyemedım o ayrı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogretmen-1970

önceki sürümde internetten indirdiğim 3D Half SBS filmleri sessizde olsa açıyordu. Son sürümü yükleyinde hiç açmaz oldu

Philips HMP5000 ya da WESTERN DIGITAL TV Live "Streaming Media Player" almak gerekiyor...

hmp5000 3d film oynatıyormu
  • 3D half SBS filmleri oynatıyor.Bu da kafi zaten.Orjinal 3D filmleri oynatmaz...
  • 3000 de oynatiyor. TV smart tv zaten, aradaki ozellikler onemsiz bence.
  • Versiyonların ingilizce açıklaması

Software history

Main modifications

Each release contains:

All solutions identified in earlier versions
     Improved connectivity to improve compatibility with other external devices
     This content will also become available in your own language.

Q55xx_0.140.44.0(Publication date: 2011-12-08)

· Solution for audio drops and mutes with DVB-S boxes from Polsat.
    · Solution for Video picture disturbances / freezes on two DVB-C HD services
    on Eltrona Luxembourg network.
    · Solution for sudden volume changes on Bose HCS systems via SPDIF.
    · Solution for sound lost in combination with specific Hotel STB.
    · Solution for slow respond of TV RC keys.

Q55xx_0.140.40.0(Publication date: 2011-08-24)

· Solution to activate Net TV in a better way.

Q55xx_0.140.39.0(Publication date: 2011-07-15)

· Solution for lost of presets after toggling between ASTRA and HOT Bird
    (between 2LNBs).
    · Solution for picture disturbance on DVB-C channel'Phoenix'-Germany region
    Zweibrucken.
    · Solution for lipsync on EXT, 'audio uitvoer delay' not working.
    · Solution for when starting up sometimes no picture.
    · Solution for Russian translation errors in UI and Net TV.
    · Solution for set goes auto to standby after 2h startup in the morning,
    RiksTV Norwegian DVB-T network.

• 140.045 sürümüyle ilgili bilgi varmı demek istemiştim
    philips resmi pdf yayınlarında henüz bu sürümle ilgili bir bilgi göremedim, gören bilen varmı?
  • Fark Sadece bunlarmış

Each release contains:

All solutions identified in earlier versions
     Improved connectivity to improve compatibility with other external devices
     This content will also become available in your own language.
  • Aldığım günden beri bazen tv'yi açtığımda fabrika ayarlarında açılıyor, e tabi fabrika ayarı konumunda ambilight kapalı olduğu için çalışmıyor ve kontrast ve diğer ayarlarda farklı oluyor. Bu işlemi uzaktan kumanda ile de yapsam tv'nin altından da kapatsam değişmedi. Ancak ikinci sefer tv'yi kapatıp açtığımda kullanıcı ayarında açılıyor ve ambilight de tabi çalışıyor. tv'nin yazılım aldığımda 39 du ve sorunu bazen yine yapıyordu 44 yüklendi yine yaptı şimdi 45 yükledim ilerleyen günlerde göreceğim yapıp yapmadığını ancak yazılımdan kaynaklandığını zannetmiyorum. Sizde de eğer ambilight sürekli açık tutuyorsanız ve bazen tv'yi açtığınızda çalışmadığı oluyormu? yada renk parlaklık ayarı ilk açtığınızda farklı gelip (fabrika ayarında) daha sonra ikinci sefer kapatıp açtığınızda düzeliyormu, yani sadece bana mı oluyor ve tv de sorun mu var acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabitkale

Aldığım günden beri bazen tv'yi açtığımda fabrika ayarlarında açılıyor, e tabi fabrika ayarı konumunda ambilight kapalı olduğu için çalışmıyor ve kontrast ve diğer ayarlarda farklı oluyor. Bu işlemi uzaktan kumanda ile de yapsam tv'nin altından da kapatsam değişmedi. Ancak ikinci sefer tv'yi kapatıp açtığımda kullanıcı ayarında açılıyor ve ambilight de tabi çalışıyor. tv'nin yazılım aldığımda 39 du ve sorunu bazen yine yapıyordu 44 yüklendi yine yaptı şimdi 45 yükledim ilerleyen günlerde göreceğim yapıp yapmadığını ancak yazılımdan kaynaklandığını zannetmiyorum. Sizde de eğer ambilight sürekli açık tutuyorsanız ve bazen tv'yi açtığınızda çalışmadığı oluyormu? yada renk parlaklık ayarı ilk açtığınızda farklı gelip (fabrika ayarında) daha sonra ikinci sefer kapatıp açtığınızda düzeliyormu, yani sadece bana mı oluyor ve tv de sorun mu var acaba.

Dediğin sorunların hiç biri benim tv de yok...

Bir kere ayar yaptim,ambilight sürekli açık,kapasamda fişini de çeksem kişisel ayarlarımda değişmiyor,ambilight ta açık...

sorun senin tv de...Servisle irtibata geçmeni tavsiye ederim...

• Bugün 3D gözlük ve Transmitter elime ulaştı(PTA215 ve PTA516)

Tak çalıştır şeklinde herşey güzel çalıştı.Herhangi bir problem olmadı.

Görüntü gayet güzel.Sadece biraz görüntü karanlık oluyor.

samsung c750 de 3D izlemiştim.samsungtan daha kaliteli görüntüsü var.

LG nin 3D sini izlemediğim için yorum yapmıyorum.
  • ogretmen bızım gozluk dah gelmedı..nasıl 3d olayı ızlemeye degermı..evın ıcınde gıbı oluyorömu goruntuler..ve sen hangı cıhazla hangı fılmerı seyrettın half sbs seyrettın sanırım..3d guzel sarıyormu.
  • 3D çok keyifli...evet half SBS izledim...

Ava.3D.Full.HD.BluRay.1080p.2009.Half.SBS.Dual
    3D.Yogi-Bear.2010.1080p.DUAL.
    Horrid.Henry.The.Movie.3D.2011.1080p.Half-SBS.AC3.HknHunter
    3D.The.Smurfs.2011.1080p.DUAL.hknhunter

Filmleri izledim..Filmin derinlik kalitesi güzelse tv de aynen gösteriyor.

4 metreden izlememe rağmen bazı sahneler 1 metre yakınımda gibi odayı dolduruyor.

Gözlük,görüntüyü biraz kararttığı için 3D film izlerken parlaklığı 50-60 seviyelerinde tutmak,gammayı sıfıra getirmek ve süper kontraksı maksimumda izlemek bu karanlığı gideriyor.

Çok beğeneceğinden eminim...

Gözlüğün geldiğinde izlediğin kaliteli 3D görüntülü filmlerden bana da söylersin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogretmen-1970 -- 22 Aralık 2011; 20:36:25 >
  • tamam kanki..senın ızledıgın 3d fılmerın ıcınde en guzelı hangısıydı..yazdıgın 4 fılm ıcınde yanı..ben hepsın ındırıdımde gozluk hala yok..
  • 4 filmden en kaliteli derinlik Ayı Yogideydi

media player olmadığı için indirdiğim filmleri ağ üzerinden dreambox uydu alıcının HDD sine yollayıp izliyorum şimdilik...Tabi avı 3D leri ve DTS sesli mkv leri açmıyor.En kısa zamanda bir media player almak gerekiyor...
  • nasıl yanı..avı 3d ve mkv ler ı ızleyemıyuorsan ızledıgın formatlar hangılerı 3 d olarak.
  • Atlyazı sorunu devam ediyor dimi bi çözüm yok hala
  • Dreamboxtan sadece avı 3D leri izleyemiyorum.Mkv 3D leri izliyorum ..

ama bazı 3D mkv lerin sesleri DTS olduğu için çıkmıyor.sadece görüntü oluyor.

Örneğin Water Life 3D | 2009 | 1080p | Eng | Mkv | Half-Sbs |
    bu filmde görüntü var ses yok....
  • anladım..
  • Arkadaşlar ben de geçtiğimiz hafta içinde mobilyalaramızın gelmesi ile televizyonumu yüklenip evime götürdüm. Akşam saatlerinde Philips servisi ancak teşrif etti ve kurulumu yaptı. Ayar olarak servis elemanı kumandayı eline alıp bişiler yaptı, en iyi bu ayarlarla izlersiniz dedi gitti.

P.tesi bir kaç montaj işlemi olduğundan tüm gün evde olmam gerekiyordu. Taşınabilir hard diskime arkadaşımdan aldığım Behzat Ç.'nin HD mkv'lerini yükleyip sabahtan soluğu evde aldım. Gelen giden ustaları beklerken 2 Bölüm Behzat Ç. seyrettim. Ayarlarını kurcalamasam da görüntü kalitesi beni mest etti.

Salı günü de sabahtan evde olmam gerekiyordu bu nedenle P.tesi akşamı hem TV için hem de HMP3000 için çıkan güncellemeleri flash memorylere attım, bir de internetten 3D half sbs bir demo film indirdim. Güncellemeleri yaptıktan sonra transmitter ve gözlükleri denemek için 3D filmi açmak istedim fakat hem tv hem de media player dosyayı bulamadı. Fakat sonradan ofise dönüp flash diski bilgisayara takınca gördüm ki indirdiğim filmin uzantısı .mkv.001 şeklindeymiş, bu nedenle bilgisayar da film olduğunu algılayamıyordu. .001'i sildim, normale döndü fakat eve gidip deneme fırsatım henüz olmadı.

Bu arada daha HDMI kablo almadığım için HMP3000'i içinden çıkan o sarı-kırmızı-beyaz kompozit kablo ile TV'ye bağladım. Fakat kablonun ucunda TV'ye giriş için Scart soketi olmadığından mıdır bilmiyorum Media Playerın görüntüsü karlı ve siyah beyazdı. Bugün eve gelirken de 2 adet HDMI 1.4 kablo aldım fakat ailemin evi ile oturacağım ev arasında 50km mesafe olduğu için gözüm yemiyor sık sık gitmeye. İlk fırsatta gidip hem 3D demo filmi deneyeceğim, hem de HDMI kablo ile media playerın görüntüsünü.

• eve bir dahaki gidişte ayarların nasıl olduğunuda kontrol edebiilirmisiniz?
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.