Şimdi Ara

PHILIPS 9 SERISI KULLANICILARI [ANA KONU] (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.673
Cevap
13
Favori
157.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bende de sizinkine benzer bir sorun vardı tv yi ilk aldığımda 3D filimleri izliyordum sonra benim tv deki 3D seçeneği gitti servisi çağırdım transmitter bozulmuş yenisiyle değiştirdiler. Fakat dün itibariyle yine bozuldu ne işık yanıyor nede tv de 3D seçeneği çıkıyor.Ayrıca ben filmleri lebtopumdan izliyordum HDMİ 1 e bağlayarak şimdi hdmi 1 den görüntü alamıyorum diğer hdmi lerden izleyebiliyorum benim görüşüm 3D hdmi 1 girişiyle alakalı birşey bu çünkü biri bozuldumu diğeride bozuluyor. Başına böyle bir şey gelen varsa lütfen konuyla ilgili beni bilgilendirsin.Birde aynı arızayı birdaha yaparsa tv yi değiştirme imkanım var mı?tşk.
  • 3D tüm HDMI portlarında çalışmaktadır.Hatta Half SBS şeklinde olanlar HDMI 1.3 kablo ilede çalışmaktadır (3D Bluray diskler HDMI 1.3 kabloyla göstermez, 1.4 kablo gerekir).Tv den 3D modunun aktif olabilmesi için, 3D görüntünün Tv ye HDMI portlarından min. 720p çözünürlükte gelmesi gerekir.Farklı olarak sadece HDMI 1 nolu portun ARC (ses dönüş kanalı) özelliği vardır.

3D half SBS şeklinde olan filmlerin bazılarının 3D kalitesi çok iyi olmamaktadır.Örneğin; Avatarın 19gb ve 13gb lik iki farklı half sbs sürümü var.19gb olanda çok az bir derinlik varken, 13gb olanda çok güzel 3D vardır.Gerçek 3D Bluray disk izlemedim ama genel olarak 3D kalitelerinin çok iyi olduğu söylenmekte.

Ayrıca gözlerinde görme sıkıntısı olanların 3D yi algılamada sıkıntı yaşayacaklarıda unutulmamalıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manolpan -- 16 Aralık 2011; 9:16:19 >
  • Arkadaşlar 3D izleyemiyorum diyenler tv ilk açılışta 5 sn kadar transmitterin arkasındaki mavi ışık test için yanıp söner, yanıp söner sonra hepten söner. HDMI girişinden bağlanan 3D yayını ekranda iki görüntü yanyana görürseniz menüden 3D yan yanayı seçin bunu seçer seçmez transmitterin arkasında mavi ışık sürekli yanmaya başlayacaktır. Bu andan itibaren transmitterin içerisindeki 8 adet infrared led çalışmaya başlayacaktır, cep telefonunuzun kamerasını açın transmittere 5 cm kadar yaklaştırın telefonun ekranında transmitterin ledlerinin yandığını görün eğer yanmıyorsa transmitteriniz arızalı demektir arkasındaki mavi ışık yanıyor olsa bile. Bu infrared ışıklar yanmaya başladığında gözlüğü açtığınızda gözlük camlarınızda hafif bir kararma olduğunu göreceksiniz eğer kararıyorsa gözlüğünüz çalışıyor ve 3D izlemeye başlayabilirsiniz demektir hala 3D den verim alamıyorsanız görüntü kaynağınız kaliteli bir 3D değildir. Gözlük kararmıyorsa o zaman da gözlüğünüz bozuk transmitterden gelen infraredi algılamıyor demektir.

Tv nin 3D performansını beğenmeyenlere şaşırıyorum 5 adet media player aracılığı ile half sbs 1080P izledim 5 ide mükemmeldi daha ne olsun evin içindelerdi. 3D izlerken karanlık odada izliyorum, ambilight açık, gözlükler çalışmaya başladığında hafif kararma olduğu için görüntü modunu canlı olanına alıyorum biraz parlaklık artsın diye dengeleniyor o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: manolpan

3D tüm HDMI portlarında çalışmaktadır.Hatta Half SBS şeklinde olanlar HDMI 1.3 kablo ilede çalışmaktadır (3D Bluray diskler HDMI 1.3 kabloyla göstermez, 1.4 kablo gerekir).Tv den 3D modunun aktif olabilmesi için, 3D görüntünün Tv ye HDMI portlarından min. 720p çözünürlükte gelmesi gerekir.Farklı olarak sadece HDMI 1 nolu portun ARC (ses dönüş kanalı) özelliği vardır.

3D half SBS şeklinde olan filmlerin bazılarının 3D kalitesi çok iyi olmamaktadır.Örneğin; Avatarın 19gb ve 13gb lik iki farklı half sbs sürümü var.19gb olanda çok az bir derinlik varken, 13gb olanda çok güzel 3D vardır.Gerçek 3D Bluray disk izlemedim ama genel olarak 3D kalitelerinin çok iyi olduğu söylenmekte.

Ayrıca gözlerinde görme sıkıntısı olanların 3D yi algılamada sıkıntı yaşayacaklarıda unutulmamalıdır.

dostum selam

bu avatar konusunda sen kendin deneyerek mi bu sonuca ulaştın?

bende 19 gb lik versiyon var içinde TR dili gömülü olan, eğer cidden dediğin gibiyse hiç buna bulaşmadan 13 gb liği mi arayayım?

bu nasıl iş yau vay anasını :)

• @renzokuken;

Evet Avatarı kendim bizzat denedim ve 13gb lik olanının çok iyi olduğunu gördüm.Boyut sizi yanıltmasın 13gb olanında görüntüsü çok net.Aynı durumu Resident Evil Afterlife filmindede yaşadım. 6gb lik sürümünde doğru düzgün 3D yokken 8gb lik olanın iyi bir 3D si vardı.

Bunu filmleri komple indirmeden denemenin en iyi yolu(tek link olanlar hariç), filmin ilk partını indirdiğimde sadece bu ilk partı rar dan çıkarıp laptopu HDMI bağlantıyla Tv ye bağlayıp KM Playerde görüntüyü tam ekran yapıp oynattığımda filmin 3D si güzelse indirmeye devam ediyorum, değilse başka sürümlerine bakıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manolpan -- 16 Aralık 2011; 11:04:07 >
  • ilk rar partları açılmıyor benim bildiğim. tümünü indirdikten sonra ancak açılıyorlar.
  • Darty hala göndermedi gözlük ve transmitterımı. 200 TL'lik ürünler (Gözlük ve transmitter) için yasal yola başvurmayı düşünmüyor değilim ama başvursam bile ürünler gelmeyecektir.
    Tüketici heyetine gitsem diyorum. Adamları bir aydır neredeyse 10 kere aradım. her defasıda "biz size döneceğiz, hızla cevap vereceğiz" diyorlar ama icraat yok.

Ablam radikal gazetesinde editör. Onla konuşup bunu gazeteye de taşıtmayı düşünüyorum. Artık burama kadar geldi.

Bu arada bu yazdıklarım için doğru yer burası olmayabilir ama bu TV'yi Darty'den alacak olanlar dikkat etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumhur45

ilk rar partları açılmıyor benim bildiğim. tümünü indirdikten sonra ancak açılıyorlar.

Açılmaktadır, ancak crc hatası verip 2. partı isteyecektir.Bunu dikkate almayıp rar dan çıkan kısmı PC/Laptopta KM Playerde izleyebililirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manolpan -- 16 Aralık 2011; 13:17:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

quote:

Orijinalden alıntı: manolpan

3D tüm HDMI portlarında çalışmaktadır.Hatta Half SBS şeklinde olanlar HDMI 1.3 kablo ilede çalışmaktadır (3D Bluray diskler HDMI 1.3 kabloyla göstermez, 1.4 kablo gerekir).Tv den 3D modunun aktif olabilmesi için, 3D görüntünün Tv ye HDMI portlarından min. 720p çözünürlükte gelmesi gerekir.Farklı olarak sadece HDMI 1 nolu portun ARC (ses dönüş kanalı) özelliği vardır.

dostum selam

bu avatar konusunda sen kendin deneyerek mi bu sonuca ulaştın?

bende 19 gb lik versiyon var içinde TR dili gömülü olan, eğer cidden dediğin gibiyse hiç buna bulaşmadan 13 gb liği mi arayayım?

bu nasıl iş yau vay anasını :)

Ben de Avatarın değişik boyuttaki 3D lerini indirdim. Kesinlikle en iyi olan 13 GB olanıydı.

• Peki bu bahsettiginiz 3d filmleri bulabilicegim en guncel linkli siteler hangisi tavsiye edebiliceginiz en iyi siteyi soylermisiniz?
  • sabıtkale ve dıger arkadaslar..izledgıınız en ıyı 3d fılmlerı yazarsanız ona gore ındırelım..gercı secenek cok az zaten 3d de ama yınede once iyilerden baslayalım ındırmeye..gozluk gelene kadar hazırlık yapım..bayada ındırıdım5-6 tane oldu 3d fılm..demolarda cabası
  • quote:

Orijinalden alıntı: indiana79

sabıtkale ve dıger arkadaslar..izledgıınız en ıyı 3d fılmlerı yazarsanız ona gore ındırelım..gercı secenek cok az zaten 3d de ama yınede once iyilerden baslayalım ındırmeye..gozluk gelene kadar hazırlık yapım..bayada ındırıdım5-6 tane oldu 3d fılm..demolarda cabası

dsostum nerden nasıl indirdin bi anlatsan bana
  • En iyi 3D ve bluray filmleri buradan indirebilirsiniz.http://www.blurayindir.com/category/3d/
  • bırı sabıtkale nın soyledıgı..2 tanede ben verım..sabıtkale en ıyı 3d hangı fılmde var bu arada onuda ındırelım eger ndırmedıysem..

http://divxm.com/3d-filmler-f515.html

http://www.hdarsivi.com/3d-half-sbs-1080p-filmler/
  • indiana ne yaptın ...gözlük ve transmittteri göndermiştin...çalışan transmitter ve gözlük geldi mi?

Bende hepsiburada dan bugün sipariş verdim....

Tv nin mediasından 3D izlenmiyor biliyorum.

Mecburen bir Mediaplayer alacağiz.

Peki Tv de 3D test yayını var ve DİGITURK kanallarında bazan 3D yayın veriyorlar.

bunlar gözlük ve transmitter kullanılarak rahat izleniyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogretmen-1970 -- 19 Aralık 2011; 18:57:21 >
  • daha gelmedı ogretmen..bırkacgune gelır herhalde haber verırım gelınce..bende hd uydu olmadıgı ıcın dıgıturku bılemıyorum ama ızlenır sanırım 3d yayın verıyorsa..hayırlı olsun..gelınce haberleselım..
  • Yeni 140.045 sürümü yayınlandı bilginize.

Philips
    Philips LED TV 46PFL9705H/12 için destek sayfasını ziyaret edin
    http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=46PFL9705H/12&slg=tr&scy=TR&mid=Link_Software
  • bu sürümün geliştirdiği özellikler nelerdir gören bilen varmı?
  • traştan baska bısey degıl bu surumler bence..
  • önceki sürümde internetten indirdiğim 3D Half SBS filmleri sessizde olsa açıyordu. Son sürümü yükleyinde hiç açmaz oldu

Philips HMP5000 ya da WESTERN DIGITAL TV Live "Streaming Media Player" almak gerekiyor...
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.