Şimdi Ara

PHILIPS 9 SERISI KULLANICILARI [ANA KONU] (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.673
Cevap
13
Favori
157.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: selimkilinc07

quote:

Orijinalden alıntı: sabitkale

D İ K K A T

Son tren kalkıyor. Yarın yani 15 Aralıkta Media Markt beşiktaş fulyada doğum günü kampanyası varmış 9705 + 2 gözlük 2699 lira stok adedi 25. Almak isteyenlere duyuruluk.

Ayrıca misafirliğe gittiğim 3 evde SD yayın vardı, görüntüleri görünce midem bulandı desem yeri var. Ayrıca gelen farklı 2 misafirlerimde tv nin görüntü kalitesini farketti uydu alıcımda hd mi diye sordu hayır sd uydu alıcı deyince şaşırdılar.

Fiyat iyiymis kaçırmamak lazım. Ama ben Beşiktaş'tan alsam Ankara'ya kargo ile gönderme şansım oluyor mu. Bunun hakkında bilgisi olan???

Fiyat inanılmaz. Elde son kalanlar ancak bir çok insan gittiğinde hayal kırıklığına uğrayabilir stok açısından. Media markt son zamanlarda stoğu çok az veya hiç olmayan ürünlerde keskin fiyat düşüşleri yaparak reklam yapıyor.

• @ariaven
    dartyden gözlüğün gelmedimi hala?
    dartyde gözlük ve transmitter stoğu yok o yüzden bence sıkıştırmaya çalış dartyi ki stoğa bir an önce girsinler
    onların kendi haline bırakırsan yılbaşından sonraya sarkıtmaya çalışacaklardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lemagru11 -- 14 Aralık 2011; 18:34:23 >
  • 3d film indirmek için biri torrent linki verebilirmi film farketmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: lemagru11

@ariaven
    dartyde gözlük ve transmitter stoğu yok o yüzden bence sıkıştırmaya çalış dartyi ki stoğa bir an önce girsinler

gelmedi maalesef
    kaç kere aradım . konu yetkililerdeymis...falan filan..
    bir daha darty den bişey almam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İndiana isiklarin sonme sebebi 3d goruntunun ya mevcut olmamasi yada senin 3 d kurulumunu tamamliyamaman gozluk 3d goruntu ile eslesmeyince zaman asimindan kapaniyor arizali olucagini dusunmuyorum ustelik iki gozlukte boyle biseyin olmasi imkansiz bi yerde bi hatan var ya sendeki 3d goruntunde bir problem var yada kurulumda internettenmi indirdiniz bu 3d filmi eyer oyleyse belki 2d olmayan bisey indirmiste olabilirsiniz eyer kurulumdan suphen varsa transmitteri sok tv yi yeniden ac transmitteri tekrar tak daha sonra guncellemyi dene tv yi i wifi ustunden bu esnada tv acilip kapana bilir daha sonra tv yi kendin ac kapa bu sekilde olmasi lazim isiklara takilma gozluge isik gelmiyor cunku 3d goruntuyu henuz hic acamamissin .
  • kataraman..half sbs fılm ınıdrdım bıkactane onlarda denedım..bırı sey dedı..transmıterda acılırken sanırım mavı ısıkmı ne yanıyrmus..benım transmıterda boyle bır ısık yanmadı..ısık olayı varmı gercekten ve nezmaan yanıyuor..bırde bende tek gozluk var ıkı almadım yanii..ama anırım gozlugun calısması normal..acaba transımtaerdamı sorun var..ezcoll hd boxta ızlıyorum half sbs fılmlerı..yanyana yapıyorum goruntyu..bıde 2d 3d var ondanda 3d yı secımmı.. 2d de mı kalsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ariaven

quote:

Orijinalden alıntı: lemagru11

@ariaven

gelmedi maalesef
    kaç kere aradım . konu yetkililerdeymis...falan filan..
    bir daha darty den bişey almam

bu tür durumlarda sık sık sormak hatta mail atmak faydalı olabiliyor
    mail daha iyi olur çünkü yazılı belge olduğunda işlem yapmak zorundalar
    senin sorduğun kişiler üstlerine durumu anlatmıyor bile olabilir, gözlük geldiği zaman veririz diyerek.
    malesef bizim ülkemizde bu iş böyle

• yok 2d de bırakırsan olmaz . 3d de kalması lazım . normalde indirdiğin formatlarda calısması lazım acaba ındırdıgın dosyada sıkıntı olabilirmi ondan süpheleniyorum . transmitter ı tv tanıdıgında mavi yanması gerek dogru ama bu ısıkta devamlı yanan bı ısık değil ılk tanıttıgında tv yi actıgında bu ısık yanıyor eyer henuz tanımamıssa o ışık kırmızı yanıyor böyle nokta seklınde değil o ışık yatay transmıtterın arkasına baktıgında gorebılırsın. aslında bunu en iyi ps3 ü olan bir tanıdıgın varsa 3 d li bir oyunlada rahatlıkla anlayabilirsin ben hiç dosya indirip denemedim o yuzden tek süphelendiğim nokta indirdiğin filmin arzalı yada başka uyumsuzluklar içermesi olabilir anlattıgım yolla blueray cd leri sorunsuz seyredebildim oyun oynayabildim . bence tanıtmak ıcın biraz daha ugraş bi yerde mutlaka hata vardır sorunlu çıkıcagını sanmıyorum bu gozluklerın teshırlerıne bile bişey olmuyor kolay kolay. çalışan bir linkten denenmiş seyredilmiş bir kısa film , demo tavsiyesi olan varsa paylaşssın arkadaşımızın sorununu çözelim birlikte ..

• şimdi yenıden kontrol ettim indiana her tv açıldığında transmitter mavi ışık yanıp sönmeye başlıyor tranmitterdan hazır oldugunu ifade ediyor eyer senın tv yi açtıgında transmitter kırmızı ısık yanıyorsa yada yanmıyorsa tanıtamamışsın demektır . 3 d görüntü ile ilgisi yok bu ışıgın acılısta yanması gerek ..
  • ok kataraman cok sagol..sımdı eve gıdınce transmıtera bakıcam..gozlukte bı sorun oldugunu sanmıyorum..
  • kataraman tvıyı actıgımda mavı ısık yanmıyor transmıterda fılmı acıyorum yanyanayı 3dyı secıyorum ozaman transmıterın mavı ısıgı yanıyor sureklı yanıyor ama yanıp sonme değil..gozlugude acıyorum gozluk 3-4 dakka sonra kırmızıya donuyor yanı sınyalı blamıyor..ama transmıtardakı mavı ısık oyle beklıyor ne sonuyor ne kırmızıya donuyor ne sınyal gıbı yanıyor..mavı bı sekılde sureklı acık beklıyor..sendede boylemı..
  • indiana, ambilight açma kapama menüsünden 3d yanyana seçiyorsun. Onun yanında 2d/3d gibi bir seçim var, orada 3d seçili değil mi? Bir de sorunun nedir, ekrana gözlükle baktığında gözlüksüz bakmanla bir fark olmuyor mu mesela?
  • ceyarar aynen dedıgın gıbı yaptım..hatta yanyanayı secınce kendıne kendıne 3d ye gecıyor zaten..bazı fılmelrde gecmedıgı oldu onda kendım 3dyıde sectım..onda sıkıntı yok..evet gozluklude gozluksuzde hıc bır fark yok..3d degıl yanı goruntu..bırde 2-3 dakka bekleyınce gozluk kendın kapatıyor kırmızı uyarı verıyor...yanı sınyalı bulamadım der gıbı..goruntude zaten dedıgım gıbı 3d degıl normal..bırseyı sormak ıstıyorum.transmıtardakı mavı ısık hep mavımı kalıyor..oda gozluk gıbı 3d ye gecınce yesılmı yanıyor..benım transmtırda hep mavı sekılde yanıyor cunku.
  • Transmitterın ışığına dikkat etmemiştim ama alet görmese 3d seçeneği çıkmaz zaten. Tek gözlük mü var bu arada?

Bir de görüntü 3d değil derken, 3d görüntü gözlüksüz bakınca bulanık olmalı, sende öyle mi? Yani gözlükle de bulanık mı? 2d görünüyorsa menüde 2d seçili kalmış olabilir, gözlüksüz 3d yayınları 2d seyretmek için olan seçenek yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyarar -- 15 Aralık 2011; 16:51:11 >
  • ceyarar evet..3d de bulanık bılıyorum daha oncede pc dende bakmısıtm..tv dee bulanık oluyor 3 d ye gecınce haklısın..gozluıgu takınc ayıne aynı yanı netlesmıyor..zaten dedıgım gıb 3 d goruntu dıye bı goruntu yok yıne normal goruntu...transmıtter yanındaysa acıp bı bakabılrmısın..transmıtrda durum nasıl..gozlukle eslesınce gozluk yesıl transmıter yesıolmı yanıyor..bu arada kargoy bugn yolladım heposburadaya gerı..bırde eveet tek gozluk ve transmıter almıstım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi indiana79 -- 15 Aralık 2011; 16:57:50 >
  • Televizyon yanımda değil ama ışık sadece tv açılınca yanıyor sonra sönüyor gibi hatırlıyorum. İkisinden biri sorunlu, o kesin, göndermekle iyi yapmışsın.
  • eve gıdınce bı bakabılırsen sevınırım..benımkı tv acılcınada degıl..yanyanayı secınce 3d ye gecıyorya fılm ozaman transmıter mavı yanıyor..normalde hıc yanmıyor 3d ye basınca yanıyor yanı..neyse bakalım gelınce gorucez ne olacagını..buarada bu tvde kımse half sbs fılm seyretmıyormu medıa playerla veya pcyle..nasıl fılmler hd mı guzel half sbs 3d mı.. halfs sbs 3d orjınal bluray 3d ye yakın bır zevk verıyormu yoksa orjınal 3d bluray varken half sbs fılkm ızlenmezmı dıyorsunuz..kımse bu tvde 3d ızlemıyormu yaw..nereye düştük
  • 3d half sbs avatar izledim eğer bütün half sbs filmler bunun gibi modlanmışsa half sbs 3dnin yanından bile geçmiyor diyebilirim.
    üstüste modda monster belgeseli izledim o avatardan daha iyiydi en azından bir derinlik hissediliyordu.
    orjinal bluray 3d filmler yarım ekranlı filmlerden kesinlikle üstün imkanınız varsa orjinal bluray 3d izleyin
  • Uzuldum seyredememene butun hevesin kacmistir simdi Bence dedigim gibi izlemek istedigin filimde problem var ama iyi yaptin geri vermekle hic olmazsa bozuk olma ihtimalini zaman gecmeden cozmus oldun eyer yenisi gelicekse saglam bir 3d film bul yada blueray enazindan geri gelicekse yenisi ugrasmazsin bukadar..
  • Arkadaşlar phılıps markasının en iyi tv bumu daha yeni daha iyi modeli varmı F/P olarak

para 2500 - 3000 tl arası.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.