Şimdi Ara

Philips 9256'mı - Samsung sc-8690 elektrikli süpürgesimi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar anneme hediye alıcam.Bizim süpürge pek fazla çekmiyor.ilk aradığımız şey çekim gücü ve torbasız süpürge.philips in süpürgedeki kalitesini şahsen biliyorum ama samsungla aralarında pek özellik farkı yok.ve aralarında 20 tl lik bir fark var (philips 550 tl Samsung 350 tl)ayrıca samsung un toz kapasitesi daha fazla. sizlerden yardım ve öneri bekliyorum şimdiden teşekkürler arkadaşlar...

Philips 9256'mı  -  Samsung sc-8690 elektrikli süpürgesimi??

Philips 9256'mı  -  Samsung sc-8690 elektrikli süpürgesimi??

• Aynen benim de tercih yapmakta zorlandığım iki model. Bunlara ek olarak bir de philips 9262 var. O filtre temizleme görevini kendisi yapıyor. Kullanan arkadaşlardan yorum gelirse çok iyi olur
  • valla ya yokmu arkadaşlar bir bilgisi olan tavsiye edicek olan?
  • arkadaşlar bu tablo donanim a hiç yakışmıyor lütfen!!!
  • tık yok diyosunuz yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: k3r3w

arkadaşlar bu tablo donanim a hiç yakışmıyor lütfen!!!

Donanım değil ondandır

Philips 9256 Kullanıyoruz Büroteknikten almıştım 470-80 TL di heralde şimdi aynı

Tek çekim 470 TL
    http://www.buroteknik.com/philips-fc-9256-marathon-torbasiz-hava-filtreli-elektrikli-supurge--fiyati_44106.html

Ürün olarak memnunuz sessiz çekişi iyi Tutma kolu çok iyi ve kullanışlı
    (üstünde açma kapama ve hız artırma azaltma düğmesi var ayrıca küçük bir ekranı var kaç dakika çalıştığını ve güç göstergesi var )

manuel olarak sağa ve sola çevirerek filitreden toz dökülüyor %100 değil. Hepa filitresi ve ortada filtresi var.

Sonuç olarak 9256 Ortadaki filitre 60 TL Hepa 30 TL di sordum. 6ay 1 yıl değişim yazııyor fakat 1 yılı geçti sorun yok filitreye bakarak karar verebilirsiniz.

Ürün tavsiye ederim fakat filitre parasını öğren Samsung kaç lira bu civarlarda ise philips al ama filitresi toplam 30-40 TL ise samsungu araştır.

• Merhabalar,

Philips 9256 modelini dün sipariş verdim bugün elime ulaştı. Henüz eve gitmediğimden göremedim fakat çok detaylı inceleyerek karar verdiğim için yardımcı olmaya çalışacağım. Kızım astım hastası olduğundan dolayı alerjik kullanıma uygun ve hiç toz sızdırmayan bir makina araştırmasına girişmiştim. En ii model Dyson'dı fakat en uygun modeli dahi 1000 liranın üstündeydi özelliklerini inceleyerek muadili bir ürün bulmak geldi aklıma ve en son bu üründe karar kıldım.

Sebepleri şu;

Dyson'ı incelediğim kadarı ile en önemli özellikler

siklon teknolojisine sahip torbasız bir makina olması
    Siklon filtre ve hepa filtre kullanılması (hepa filtreler de gruplara ayrılıyor hepa 10: %95, hepa 11:%97, hepa 12:%99.7 , hepa13:%99.9 oranında sızdırmazlığa sahip. Sorduğunuz iki model de hepa 13 kullanıyor.)
    emiş gücü

philips 9256 modeli bütün bunları karşılıyor ayrıca ergonomik yapısı sayesinde bel ağrısını önlemesi de artısı oldu. Ayrıca tutma kolunda uzaktan kumandası mevcut.

Sizin sorduğunuz ürünler içinde samsung modelini inceledim philips'le arasında çarpıcı tek bir fark gözüküyor oda siklon filtresinin olmaması bu da diğer hepa filtrenin de performansını etkileyecek birşey olmasından dolayı önemli olduğunu düşünüyorum yani hepa 13 kullanmasının bir önemi kalmamış. Eğer sızdırmazlık sizin için çok önemli değilse daha düşük filtreli uygun bir model seçmenizi öneririm. Ama eğer sızdırmazlık önemli diyorsanız samsung modeli bence uygun değil philips'i tercih edin derim.

Bu arada ben ürünü aşağıdaki linkten 480 liraya kargo dahil 10 taksite aldım.

http://www.hepsivitrinde.com/Philips-FC-925601-ErgoFit-Deluxe-Torbasiz-Elektrikli-Supurge,PR-296.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu arada filtre değişimi gerektirmeyen tek ürün Dyson. Yani her iki üründe de filtre değiştirmeniz gerekecek.

Siklon filtre 9256'da ürünün ömrü boyunca dayanıyor ürünün kullanım kılavuzunda değiştirilmesi gerektiği ile ilgili bir bilgi yok. Diğer hepa filtresi ise 6 ayda bir yıkanarak tekrar kullanılabiliyor ama en fazla 3-4 yıkama demişler buda 2 yılda bir değiştirmenin yeterli olduğunu gösteriyor.
  • doğruda dysonda çok para be abi ...
  • Çok olmuş konu açılalı ama, hangi ürünü aldınız acaba? Philips Siklon sistemli yanılmıyorsam. samsungda twin charber denen sistemi var, ancak siklon sistem değil. airwatt ı da 360 galiba. siz hangisini aldınız? kullanımı nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximus2304

Merhabalar,

Philips 9256 modelini dün sipariş verdim bugün elime ulaştı. Henüz eve gitmediğimden göremedim fakat çok detaylı inceleyerek karar verdiğim için yardımcı olmaya çalışacağım. Kızım astım hastası olduğundan dolayı alerjik kullanıma uygun ve hiç toz sızdırmayan bir makina araştırmasına girişmiştim. En ii model Dyson'dı fakat en uygun modeli dahi 1000 liranın üstündeydi özelliklerini inceleyerek muadili bir ürün bulmak geldi aklıma ve en son bu üründe karar kıldım.

Sebepleri şu;

Dyson'ı incelediğim kadarı ile en önemli özellikler

siklon teknolojisine sahip torbasız bir makina olması
    Siklon filtre ve hepa filtre kullanılması (hepa filtreler de gruplara ayrılıyor hepa 10: %95, hepa 11:%97, hepa 12:%99.7 , hepa13:%99.9 oranında sızdırmazlığa sahip. Sorduğunuz iki model de hepa 13 kullanıyor.)
    emiş gücü

philips 9256 modeli bütün bunları karşılıyor ayrıca ergonomik yapısı sayesinde bel ağrısını önlemesi de artısı oldu. Ayrıca tutma kolunda uzaktan kumandası mevcut.

Sizin sorduğunuz ürünler içinde samsung modelini inceledim philips'le arasında çarpıcı tek bir fark gözüküyor oda siklon filtresinin olmaması bu da diğer hepa filtrenin de performansını etkileyecek birşey olmasından dolayı önemli olduğunu düşünüyorum yani hepa 13 kullanmasının bir önemi kalmamış. Eğer sızdırmazlık sizin için çok önemli değilse daha düşük filtreli uygun bir model seçmenizi öneririm. Ama eğer sızdırmazlık önemli diyorsanız samsung modeli bence uygun değil philips'i tercih edin derim.

Bu arada ben ürünü aşağıdaki linkten 480 liraya kargo dahil 10 taksite aldım.

http://www.hepsivitrinde.com/Philips-FC-925601-ErgoFit-Deluxe-Torbasiz-Elektrikli-Supurge,PR-296.html

Merhaba,

Philips FC 9256 elektrikli süpürge için SüpürgeMarket firmasından tedarik edebileceğiniz ürünleri paylaşıyorum;

- Hepa Filtre
    - Silindirik Filtre
    - Hortum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.