Philips AİRFRYER TARİF - YENİ LEZZETLER PAYLAŞIM ALANI
-
-
XL modeli var bende. Amazon Almanya’dan aldım. Önerilere açığız. Sprey yağdanlık lazım, var mı kullanan önerecek olan?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam Amazon Germany' den alınan ürünlerin garantisi burada geçiyor mu ?
-
Bildiğim kadarıyla Amazon muhattabımız hocam. Bir sorun olduğunda gönderiyorsun geriquote:
Orijinalden alıntı: ÇogaHocam Amazon Germany' den alınan ürünlerin garantisi burada geçiyor mu ?
Evet geçiyor,bizzat Philips mh arayıp teyit aldım.
Emin olmak için almak istediğiniz ürünün model numarasını söyleyin bakalım dediler bende söyledim evet bizim garantimiz altında dediler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
xxl avance kullanıyorum. çok memnunuz.
-
Cihazın kötü yaptığı birşeye rastlamadım muffini harika yapıyor
Cosori konusunda çok güzel şeyler paylaşılıyor burası neden çok pasif
Merhaba bu ürünü 2 aydır kullanıyoruz ilk zamanlar köfte ve tavukta nerdeyse duman yoktu ancak şuan duman yapıyor baya, normal mi acaba
Hiç tarif gelmemiş. Dakika derece dahil tarif paylaşımı gelse güzel bir konu olur.
-
İçi hafif cıvık haşlanmış yumurta sevenler
İstediğin adette yumurtayı sepete koy 180 derece 8 dakika pişir. Daha katı sevenler süreyi 2-4dk daha uzatabilir.
Yumurtalar çıkınca soğuk suyun içine al ve 3-4dk beklet. Yoksa soyması zor oluyor.
Extra
Zeytinyağı, limon, tuz, karabiber, kırmızı toz biber... Hepsini karıştırıp bir sos yapın yumurtalara dökün harika oluyor.
-
Çok güzel olmuş be
Arkadaşlar cihazı yeni aldım ve ilk çalışma nasıl olsun cihazı boş çalıştırayım mı plastik kokusu olacakmı bilmeden birşey yapmak istemiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Boş çalıştır biraz
Philips'in airfryer için çıkarttığı NutriU uygulamasından bolca değişik tarif bulabilirsiniz.
-
Philips kullanan kişi sayısı gerçekten bu kadar az mı
Yoksa kullanıyor da paylaşmıyorlar mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhabalar, HD9650 modelini yeni aldık, kutu içinden çıkan bu parçada sanki kopmuş gibi pütürtülü yüzeyler var. Sizde de bu şekilde mi acaba? Philips Airfryer Ana konu gibi bir başlık olmadığı için buradan yazıyorum ama. Sanki yüzeye değse çizecek gibi duruyor. Pek normalmiş gibi gelmedi görünce
-
Az gibi sanırım yada yazan yok
Bu parçayla fazla işiniz olmuyor , önemsemem ben olsam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- en iyi benzinli ağaç kesim motoru hangisi
- çamaşır makinesi sıkma nedir
- philips teleskopik boru tamiri
- bosch su arıtma cihazı yorumları
- kaliteli radyo tavsiye
- cam silme robotu kullananlar yorumları
- en iyi saç düzleştirici
- matkap markaları
- en iyi waffle makinesi
- en iyi su arıtma cihazı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X