Şimdi Ara

Philips android 48PFK5500

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Philips android 48PFK5500/12 bu cihazı alalı bir hafta oldu benden başka kullanan arkadaş varmı acaba bi kaç sorunum oldu cihazla ilgili görüntü ayarları falan konusunda yardımlaşırız belki öncelikle cihaz fullHd android lolipop5.1 sürümü var full hd ancak neden youtube da 1080p çözünürlük ayarı çıkmıyor kodi de izliyorum ama bir diğer sorunum görüntü kalitesi ışık ayarı insan yüzü saç sakal ve yeşil saha çim gibi yerlerde garip bi hal alması bi kaç ayarla düzelttim ama renkler çok tatlı gelmiyor genede bunun için yardımcı olursanız sevinirim

• sanırım yardım olmıcak neyse beklemeye devam
  • Philips destek forumunda 5500 ve 6500 serisi ile ilgili bir başlıkta benzer bir sorundan bahsedilmiş.Galiba ekran 720 p ye kadar destekliyor.Hatta android tv bilgilerini gösteren fotoğrafıda koymuşlar .
    5500 and 6500 serier question about resolution

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mightythor -- 9 Aralık 2015; 18:39:20 >
  • 5 para etmezmiş ya resmen dolandırıcılık phlipsin yaptığı aldığıma alacağıma lanet ettim
  • Yeni gelen güncelleme notları tercüme edebilen varsa beklerim

QM152E_000.005.100.044 (Date published: 2015‐12‐09)
     Hang up during AVI playback  
     PlayStore closes upon selection
     TV reboots
     HD picture playback, vertical stripe on the right edge (5500 series)
     Color temperature last status not stored when TV starts up from standby
     Scart connection: No picture after start up from standby
     Russia  cable ‐ "no signal" OSD shown when switching from analog to digital channels
     Russia – unable to find DVB‐T2 mux (666MHz) during auto‐search
     Serbia country New channel logos updated
  • selamlar. 48PFK5500/12 model phlips televizyon aldım.Bendeki sorun televizyon kenidiliğinden açılıyor. güncellemelerini yaptım buna rağmen değişen birşey olmadı sizde bunun gibi sorunla karşılaştınız mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Philips 49PUS7803 Deneyim
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.