< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Philips Android TV lerde kablosuz aparatsız görüntü aktarımı ( PC, Android, IOS tümünde ) (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
50 pus 7303 ilk aldığımda sotrunsuz cepten tv ye görüntüyü aktarıyotrdu. ama son 3 4 aydır cepten tv yi bulasmıyor. gidiyor üst kattaki tv yi buluyor benim 7303 ü bulmuyor. başka telefonlarla da denedim. aynı ağa bağlaı herşey eskisi gibi ama bi türlü ytv yi bulamıyor yansıt deyince -
Hocam bi çözüm bulabildin mi? Aynı sorun bende de var. Alt kattaki komşunun android televizyonu görünüyor benim philips görünmüyor. Model 50pus7304. -
hocam hiç sorma naptıysam çözemedim. başka telefonla denedim yine olmadı. başka progrmalar kullandım hep problem çıkıyor. oyda kendsi direk sorunsuz aktarıyordu. acaba bi sürü şey yüledik ondsan mı oldu. ben launcher falan da yükledim acaba ondan mı bilemedim kiquote:
Orijinalden alıntı: sevcen
Hocam bi çözüm bulabildin mi? Aynı sorun bende de var. Alt kattaki komşunun android televizyonu görünüyor benim philips görünmüyor. Model 50pus7304.
bazen tv yi buluyor ama bağlanmıyor. bağlanmıi g,b, yapıp bi kod veriyor ama bi yere girilmiyor falan. yani sürekli sorun var -
birde mobildeki chromdan deneyin film sitelerinden açılan filmleri yansıtma seçeneği çıkıyor direkquote:
Orijinalden alıntı: yedikeresekiz
50 pus 7303 ilk aldığımda sotrunsuz cepten tv ye görüntüyü aktarıyotrdu. ama son 3 4 aydır cepten tv yi bulasmıyor. gidiyor üst kattaki tv yi buluyor benim 7303 ü bulmuyor. başka telefonlarla da denedim. aynı ağa bağlaı herşey eskisi gibi ama bi türlü ytv yi bulamıyor yansıt deyince -
hocam filmden çok telefonda çektiğim videoları fotolara bakmak için çok kullanıyordum. yani direk telefon ekrtanını yansıtma çok iyiydiquote:
Orijinalden alıntı: evohan
birde mobildeki chromdan deneyin film sitelerinden açılan filmleri yansıtma seçeneği çıkıyor direk
Alıntıları Göster -
tv nin fişini çekip aç kapa denedinizmi modemide bir süre kapatıp açın aynı şekil telefonunuzudaquote:
hocam filmden çok telefonda çektiğim videoları fotolara bakmak için çok kullanıyordum. yani direk telefon ekrtanını yansıtma çok iyiydi
Alıntıları Göster -
hocam aylardır devam ediyor bu sorun. o arada bir çok kez bütün gücü kestik . işe giderken falan ben kapatırım prizi. yani yazılmıdal bişi galiba. bana en yakın gelen tahmin atv launcher ı yükledikten sonra bişiler bozulmuş olmasıquote:
Orijinalden alıntı: evohan
tv nin fişini çekip aç kapa denedinizmi modemide bir süre kapatıp açın aynı şekil telefonunuzuda
Alıntıları Göster -
philips the one serileri için pus7304 miracast özelliği var mı?
ben laptop ekranını kablosuz olarak yansıtamıyorum.
yansıtabilen var mı acaba? -
quote:
50 pus 7303 ilk aldığımda sotrunsuz cepten tv ye görüntüyü aktarıyotrdu. ama son 3 4 aydır cepten tv yi bulasmıyor. gidiyor üst kattaki tv yi buluyor benim 7303 ü bulmuyor. başka telefonlarla da denedim. aynı ağa bağlaı herşey eskisi gibi ama bi türlü ytv yi bulamıyor yansıt deyinceHaziran sonunda 50pus7304 aldım evlilik için. Deneme amaçlı telefondan kablosuz görüntü yayınlıyordum. Televizyonu kaldırdım ağustos da yeniden kurdum. Güncelleme yaptım. Simdi telefondan da bilgisayardan da görüntü aktaramıyorum. Sadece google chromecast ile notebook dan görüntü aktarıyorum ama o da çok kalitesiz oluyor.
Çözümü bilen varsa sevinirim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: caneryilmazerHaziran sonunda 50pus7304 aldım evlilik için. Deneme amaçlı telefondan kablosuz görüntü yayınlıyordum. Televizyonu kaldırdım ağustos da yeniden kurdum. Güncelleme yaptım. Simdi telefondan da bilgisayardan da görüntü aktaramıyorum. Sadece google chromecast ile notebook dan görüntü aktarıyorum ama o da çok kalitesiz oluyor.
Çözümü bilen varsa sevinirim.
Alıntıları Göstersanırım herkes te aynı problem var. herkes sorunsuz aktarırken bir anda herkes aktaramamya başladı .muhtemelen güncellemeden oldu
-
Bendede aynı sorun oldu arkadaşlar, ne oluyor anlamadım, chrome da açtığım video larda bile sol üstte direk yayınla çıkardı şimdi olmuyor hiç biri
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhabalar, Bu hafta aldığım 50PUS8505 modeline samsung telefonum ekranını tv'ye hemen yansıtıyorum fakat filim izlerken videolarda aşırı şekilde takılma ve kasmalar oluyor. Bunun sebebi ne olabilir acaba. Daha önce ekran aktarımı yaptığım TV'lerde böyle bir sorun yoktu. Sebebi ne olabilir çözümü olan var mı?
-
ben de philips 50 pus 8505 kullanıyorum sanırım güncellemeden sonra başladı sorunlar, bu sorunlardan biri de kablosuz ekran yansıtma sorunu, aynı ağda olduğu halde arama yapınca bilgisayardan bağlanmak için benim tv hariç apartmanda ne kadar tv varsa çıkıyor, sırf şu ambians yüzünden vazgeçemiyorum körolasıcadan, sorunu çözen var mı acaba biz de nasiplensek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X