YA ARKADAŞIN BİRİNİN VESTEL BAYİİ VARMIŞ VESTEL 87 100HZ DMP TV Yİ 12 AY TAKSİTLE 1200 E VERECEKMİŞ STAND DAHİL NORMAL FİYATI 1650 AKLIMI ÇELDİ ŞİMDİ PHİLİPS 32PW9551 LE ARADA 400 YTL FARK VAR NE YAPCAM BİLMİYORUM YAAA KAFAM İYİCE KARIŞTI PHİLİPSTEKİ ÖZELLİKTE HİÇ BİRİNDE YOK BE BİLADER HADİ ARKADAŞLAR BİRAZ DAHA GAZA GETİRİN DE ALAYIM ALOOOOOOOOOOOOOO....
İŞİN ASLI PHİLİPS TEK KALMIŞ ODA TEŞHİRDE BENİ BU BİRAZ TEDİRGİN ETTİ YAKLAŞIK 1,5 AYDIR TEŞHİRDE SATICISIDA TV HAKKINDA BİR ŞEYİ BENDEN DAHA İYİ BİLDİĞİ SÖYLENEMEZ GÜVEN VERMEDİ OFF YAAA İYİCE CANIMI SIKTI BU İŞ KEŞKE BU KADAR İNCE ELEMESEYDİM BU TV İŞİNİ KAFAYI PATLATIYON KONUYA HAKİM OLDUĞUNDA BU SEFER...
iyi bir phılıps bayiisine git ve güvenilir olarak al derim,,heryerden tv yada elektronik alınmaz..
bende senin gibi araştırma yapıyorum ama tabiki phılıps en iyisi hem bikere iyi olmasa diğer tv lerle arasında 100 -150 ytl fark olmazdı yerinde olsam phılıps alırım çünkü ömürlük televizyon.PHILIPS
PHILIPS 72 EKRAN FLAT TV 100 HZ FEATURES:
Resim/Ekran En-boy oranı : 4:3 Diagonal ekran boyutu (inç) : 29 inç Diagonal ekran boyutu (metrik) : 72 cm Diagonal görünür ekran boyutu : 68 cm Görüntü ekranı tipi : Real Flat resim tüpü Görüntü geliştirme : Progressive Scan, Dinamik Parazit Azaltıcı, LTI, Active Control (Aktif Kontrol), Keskinlik Ayarı, Crystal Clear (Kristal Netlik) Ekran geliştirme : Anti-Yansıma Görüntü işleme : 100 Hz Dijital Tarama
Ses Çıkış gücü (RMS) : 2X10W Müzik Gücü : 20 W Ses Geliştirme : Dijital Ses İşleme Ses Sistemi : Nicam Stereo, Virtual Dolby Surround
Hoparlörler Dahili hoparlörler : 2
Kolaylıklar Kurulum Kolaylığı : Otomatik Kanal Kurulum (ACI), Otomatik Ayar Sistemi (ATS), Otomatik Hafızaya Alma, İnce ayar, PLL Dijital Ayar, Tak ve Çalıştır, Sıralama Kullanım kolaylığı : Otomatik Ses Sabitleyicisi (AVL), Smart Görüntü Kumandası, Smart Ses Kumandası, Grafik Kullanıcı Arayüzü Uzaktan kumanda tipi : RCAE058L Uzaktan Kumanda : TV Teletekst : 100 Sayfa Smart Text Teletekst geliştirmeleri : Favori 4 sayfa, Program bilgi Hattı Ekran Format Ayarları : 4:3 genişletme, 4:3, 16:9 sıkıştırma Saat : Uyku Zamanlayıcısı, Akıllı Saat
Tarama/Alma/Aktarma Tuner bantları : Hiper bant, S Kanalı, UHF, VHF TV sistemi : SECAM L/L', SECAM D/K, SECAM B/G, PAL D/K, PAL B/G, PAL I Video tekrar oynatma : NTSC Anten Girişi : 75 ohm koaksiyel (IEC75) Kanal Sayısı : 100
Bağlanabilirlik Skart sayısı : 2 Ext 1 Skart : CVBS giriş/çıkış, RGB, Ses giriş/çıkış Ext 2 Skart : CVBS giriş/çıkış, S-video girişi, Ses giriş/çıkış Diğer bağlantılar : Stereo sabit seviyede çıkış Yan : Ses Sağ/Sol giriş, CVBS giriş, Kulaklık çıkışı, S-Video Y/C
Güç Güç tüketimi : 100 W Bekleme durumunda güç tüketimi : <1w Şebeke elektriği : AC 220 - 240 V +/- %10
Boyutlar Set Genişliği : 736 mm Set Yüksekliği : 580 mm Set Derinliği : 490 mm Ürün ağırlığı : 44 kg Ambalajla birlikte Ağırlık : 50 kg Kutu genişliği : 833 mm Kutu yüksekliği : 708 mm Kutu derinliği : 595 mm Renkli kabin : Buzlu Gümüş (11027)
Philips'i tek geçerim Ekran ve serviste 1 numara.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme