Şimdi Ara

Philips Bodygroom BG105/11 kullanan var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
9.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gözünüzü seveyim bana bi makina önerin jiletten bıktım artık lütfen bu makine iyimidir testisler(özellikle) ve genital bölge için yoksa başka bir model önerirmisiniz?
  • always strike kullanıcısına yanıt
    Hocam açık konuşayım; kılları kökten almadığı için hadi genital bölgelerinde rahatsızlık yaşamazsın ama testislerde kısa kısa kıllar kalacağı için ve ayıptır söylemesi kış aylarında testislerin iki büklüm olduğu, büzüştüğü dönemlerde o kıllar derine batıyor ve acı veriyor. Testisler için ya jilet ya tüy dökücü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoppeR. -- 17 Temmuz 2018; 2:40:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoppeR.

Hocam açık konuşayım; kılları kökten almadığı için hadi genital bölgelerinde rahatsızlık yaşamazsın ama testislerde kısa kısa kıllar kalacağı için ve ayıptır söylemesi kış aylarında testislerin iki büklüm olduğu, büzüştüğü dönemlerde o kıllar derine batıyor ve acı veriyor. Testisler için ya jilet ya tüy dökücü
    hocam peki testislerde kesme durumu yok değilmi jiletten çok korkuyorum aşırı hassas bölge çünkü ve ayrıca cihazınızın modeli nedir?
  • always strike kullanıcısına yanıt
    Yok hocam deri kesme yapmaz, BG105/11
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.