Şimdi Ara

philips-c221s3ucw-00 kutusunda açtım kapattım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 philips-c221s3ucw-00 kutusunda açtım kapattım
    Merhaba dün hepsiburadadan aldım. Açıkcası beklediğim gibi çıkmadı. Faturalı iade etmek ile uğraşmamak için alıcısı var ise çok uygun fiyata vereceğim. Full hd ve aynı zamanda usb ile bilg veya laptopunuza bağlanabilirsiniz. Kargo ile uğraşamam mutlaka ist içi alıcısı var ise gelip alır.
    Pazarlıkta etmem.
    Dediğim gibi ürün sıfırdır açtım kapadım. Onun dışında 1 saat bile çalışmadı. Kutusu evrakları faturası her şey tamdır.
    http://www.hepsiburada.com/philips-c221s3ucw-00-21-5-5ms-usb-2-0-full-hd-led-monitor-p-BD805646
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 275 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 29 Ekim 2018 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Enteresan bir durum. İnternetten almışssınız geri iadeyi neden düşünmüyorsunuz . 100 TL ucuzuna satıyorsunuz koşulsuz iade hakkınız varken
  • quote:

Orijinalden alıntı: ata_kaya5

Enteresan bir durum. İnternetten almışssınız geri iadeyi neden düşünmüyorsunuz . 100 TL ucuzuna satıyorsunuz koşulsuz iade hakkınız varken

pm attım kafada soru işareti kalmasın
  • ürün satılmadıysa talibim
    ama kargoyla alabilirim sadece
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.