Şimdi Ara

Philips DVP 5990 True High-Def Dvd Player (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
824
Cevap
2
Favori
90.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende bu aleti 10 gün önce aldim ve simdiye kadar memnunum. Ama "DVP5990_37_vb6_v1_2_1_CP1254"'ü update edebilirsem daha çok memnun olucam. rar'in içinden çikan "DVP5990_37.bin" dosyasini sayisiz cd'ye yazdim, flash bellege her sekilde yazmayi denedim ama aletden, update bulunduguna dair hiçbir uyari gelmedi.
    Sizce neyi yanlis yapiyor olabilirim yada ne gibi bir sorun olabilir!
  • DVP5990_12_vb6_v6_volume.rar dosyasini yuklemeyi dene

http://rapid-share.com/files/151999679/DVP5990_12_vb6_v6_volume.rar.html
  • Çok çok sagol Saygideger Yüzbasim.
    Yükledim. Yazilar falan çok güzel. Ama "DVP5990_37.bin" i gene görmüyor. Buna gerek yok mu dersiniz? Yoksa bu sürümde daha güzel eklentiler mi var?
  • Silgi73 , söz ettiğin programı klasör olmadan direkt CD'ye yazman gerekiyor, biliyorsun
  • Öyle de denedim Yarbayim.
  • Silgi73, cihazı ABD den mi getirdiniz, neden 12 değil de 37 yüklüyorsunuz. (Çok az bir olasılık ama, belki duymamışsınızdır, 37 kodlu güncellemeler ABD versiyon cihazlar içindir)
  • Selamlar, bu cihazı alıp Logitech x-530 5+1 ses sistemi ile kullanmayı düşünüyorum. Yalnız Logitech'in ürün açıklamasında "Gerekli sistem: 5.1 kanal ses kartı" diyor. Yani logitec'i sadece PC ile mi kullanabiliriz demek oluyor bu?

Eğer bu ses sitemi bu playera olmuyorsa 100 YTL'ye kadar ses sistemi öneriniz var mıdır?
  • Türkiye'den aldim Aliveli. 37'nin amerika versiyonu için oldugunu bilmiyordum bak. Demek ki bende bir sorun yokmus. Herkese yardimlari için çok tesekkürler.
    Not: Daha önceki mesajlarimda, Albayim, Yarbayim diye hitap etmistim. Çaktirmayin ama ismin altinda bulunan ünvanlari, ben arkadaslarin meslekleri zannediyordum. Kendimde ER yazisini görünce uyandim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: silgi73

Türkiye'den aldim Aliveli. 37'nin amerika versiyonu için oldugunu bilmiyordum bak. Demek ki bende bir sorun yokmus. Herkese yardimlari için çok tesekkürler.
    Not: Daha önceki mesajlarimda, Albayim, Yarbayim diye hitap etmistim. Çaktirmayin ama ismin altinda bulunan ünvanlari, ben arkadaslarin meslekleri zannediyordum. Kendimde ER yazisini görünce uyandim.

• quote:

Orjinalden alıntı: silgi73

Türkiye'den aldim Aliveli. 37'nin amerika versiyonu için oldugunu bilmiyordum bak. Demek ki bende bir sorun yokmus. Herkese yardimlari için çok tesekkürler.

Çaktık... çaktık....

• Üstadlardan yardım istiyorum:
    Bu aletin analog sesn çıkışına para+yer darlığından dolayı Logitech x230 bağladım. Analog ses menüsünde bildiğiniz gibi üç seçenek var: Sol/Sağ, Stereo ve Sanal Surround. X230 için bu üçünden hangisini seçmem gerekir,ayrıca ses modlarında 3D efektleri ve film efektleri de seçilebiliyor, x230 gibi basit bir alet bu ayarlardan faydalanabilir mi acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dr.power

quote:

Orjinalden alıntı: burnout_revenge

sevgili Dr.power ve PePo selam.. verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.

5990 nın yanına Seagate freeagent 500 gb hardisk almıştım ve NTSF dosa sistemini 5990 tanımadığı için sevgili Dr.power ve PePo isimli arkadaşların verdiği bilgiler doğrultusunda, FAT32 ye çevirdim.. Sonuçlar gerçekten harika şu ana kadar 150 gb lik kısmı film ve müzik ile dolu tıkır tıkır hepsini takılmadan sorunsuzca oynatıyor, hatta 2.200 ve 2.350 gb lik filmleride 3-4 dakikalık sürede oynatıyor.

Seagate freeagent 500 GB HDD bilindiği gibi power yani adaptörli bir harddisk, ben birde adaptörsüz elektiriksiz HDD almayı düşünüyorum acaba onuda 5990 da kullanabilirmiyim yoksa 599o veya diğer dvd divx playerlerde sadece elektirikli olan HDD lerimi kullanabiliriz.

Bu konuda ayrıntılı bilgisi olan arkadaşlar lütfen bilgilerini paylaşabilirmi? Birde bu HDD lerde hız olayı varmış hız olayı ne işe yarıyor acaba?

Merhaba,

Ben 2.5 luk 160 GB beslemesiz HDD 'yi sorunsuz kullanıyorum. USB 2.0 olduğu için 2.5 luk HDD ler sorunsuz kullanılabiliyor. Bazı kişiler 1 tb lık (3.5) bile kullanmışlar. HDD lerde hız ve bellek film seyrederken farkettirmiyor. Filmi yüklerken ön plana çıkıyor

sevgili Dr.power ve PePo, verdiğiniz bilgiler için tekrar teşekkür ederim. Çok yardımınız dokunuyor sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burnout_revenge -- 17 Kasım 2008; 14:18:10 >

• 5990 için yeni güncelleme varmı arkadaşlar v6 dan sonra yeni bir yazılım çıktımı? çünkü altyazıların büyütüleceği bir yazılım çok güzel olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliveli

Üstadlardan yardım istiyorum:
    Bu aletin analog sesn çıkışına para+yer darlığından dolayı Logitech x230 bağladım. Analog ses menüsünde bildiğiniz gibi üç seçenek var: Sol/Sağ, Stereo ve Sanal Surround. X230 için bu üçünden hangisini seçmem gerekir,ayrıca ses modlarında 3D efektleri ve film efektleri de seçilebiliyor, x230 gibi basit bir alet bu ayarlardan faydalanabilir mi acaba?

Ses sisteminiz 2 kanallı, subwooferli bir sistem. Kullanabileceğiniz en doğru çıkış Stereo olandır. Burada tüm kanalların (ön+merkez+arka+sub) 2 kanala indirgenmiş ses sinyali bulunur. Sanal surround ise aynı sesin 2 hoparlörden sanal olarak boyut hissi verecek şekilde işlenmiş halidir, deneyebilirsiniz, hoşunuza giderse kullanabilirsiniz. Sağ/Sol olarak belirtilen seçeneği kullanmamalısınız, çünkü sadece ön 2 kanalı içerir, merkez ve surround kanallarının indirgenmemiş halidir, işiteceğiniz ses eksik olacaktır, çoğu zaman diyalogları ve efektleri alamayacaksınız.
    Ses modlarını/efektlerini de gene deneyebilir, zevkinize ve hoparlör sisteminizin ses rengine göre hoşunuza giderse kullanabilirsiniz.

• arkadaşlar alet hazırda beklerken usb de güc neden hala var yoksa bendekimi öyle alati kapatıyom hdd ışıgı hala yanıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Amato

arkadaşlar alet hazırda beklerken usb de güc neden hala var yoksa bendekimi öyle alati kapatıyom hdd ışıgı hala yanıyo

Cihazınız sağlam. USB portta cihaz kapalı olduğunda da voltaj var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: burnout_revenge

5990 için yeni güncelleme varmı arkadaşlar v6 dan sonra yeni bir yazılım çıktımı? çünkü altyazıların büyütüleceği bir yazılım çok güzel olur

Cihaz Türkiye pazarına tam girmedi.. Şu anda 1 kaç tanınmış mağazada var. Altyazı çalışmaları V6 ile sonlanmış durumda. Bu kadar kısa sürede mükemmel bir yazılım yapıldı Romen bir arkadaş tarafından.. takdir etmek lazım. Ben NTFS çıkışına ayarladım CRT de yazılar yeterince büyük oldu. LCD veya Plazmaya geçince herhalde bu yazılımda en küçük ola fontu kullanırım..
  • quote:

Ses sisteminiz 2 kanallı, subwooferli bir sistem. Kullanabileceğiniz en doğru çıkış Stereo olandır. Burada tüm kanalların (ön+merkez+arka+sub) 2 kanala indirgenmiş ses sinyali bulunur. Sanal surround ise aynı sesin 2 hoparlörden sanal olarak boyut hissi verecek şekilde işlenmiş halidir, deneyebilirsiniz, hoşunuza giderse kullanabilirsiniz. Sağ/Sol olarak belirtilen seçeneği kullanmamalısınız, çünkü sadece ön 2 kanalı içerir, merkez ve surround kanallarının indirgenmemiş halidir, işiteceğiniz ses eksik olacaktır, çoğu zaman diyalogları ve efektleri alamayacaksınız.
    Ses modlarını/efektlerini de gene deneyebilir, zevkinize ve hoparlör sisteminizin ses rengine göre hoşunuza giderse kullanabilirsiniz.

Pepo yüzbaşım, sağolun, fazlasıyla bilgilendim.
  • Merhaba,
    neden bilmiyorum ama bazı filmleri izlerken aygıt kitleniyor.. hiç bir tuş işe yaramıyor ancak fiş takıp çıkarınca kendine geliyor.. Birde bazen filmleri seçildiği (browse ekranı) ettiğimiz menunun bulundugu ekranda arkaplan kayboluyor ve acık bir mavi ekran uzerinde filmleri listeleyip açıyorum tekrar menuye dondugumde duzelmiş oluyor..

bu bir tek bende mi var kimsenin şikayet ettğini gormedim huylandım :D

şu an aygıtın orjinal hali üzerine v6 yı kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freefall -- 18 Kasım 2008; 21:42:32 >
  • Arkadaşlar merhaba, aleti dün aldım, hemen v6 upgrade ini yaptım, cd okuma konusunda herhangi bi sıkıntı yok, fakat altyazılar nedense, ekranın ortasında ve pembe bi şekilde gözüküyor. ayarlarda ise text colour white yaziyo , altyazıları alt tarafta ve normal bi renkte nasıl görebilirim. bir bilen varsa yardım etsin ..
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.