Arkadaşlar, Bu cihaz dvp 5980'in üst modeli sanırım. Kumandaya benzeyen bir kumandası olması dışında, 5960 ve 5980'e göre herhangi bir artı özelliği varmı? True High Definition 1080p diyor ürün tanıtımında. Yüksek çözünürlüklü divx'leri de oynatabileceği anlamına mı geliyor? Eski bir 5960 kullanıcısıyım, değmeyeceği için 5980'e geçmemiştim. Bu cihaz alınırmı sizce? (tabi çıkarsa piyasaya)
Bu arada Philips'in global websitesinde 5980'i göremedim, bu seriden sadece 5960 ve 5990 modeli tanıtılıyor.
Ben 5980'den bir farkını göremedim, yuvarlak hatları ile çirkin olması dışında
hort! bu model hiçbir yerde yok ama Philipsin sitesinde mevcut tanıtılmış. gören var mı? amazon TRye satıyor mu?
Bunun MKV player olduğunu sanmıyorum.Sanırım 5980'nin makyajlanmış hali
sitesinde ki açıklamada öyle bir ifade kullanmış ki;sanki 720p,1080i ve 1080 p görüntülenebilir gibi anlaşılıyor..ama ben tahnin etmiyorun böyle bir şeyi..öyle olmuş olsaydı usb1.1 yerine usb 2.0 kullanılardı ...
Bir önceki model 1080i idi, bu 1080p upscale yapabiliyor. Başka bir artısı yok tabi ki.
upscale divx filmlerde görüntü kalitesi olarak getiri sağlıyor mu ?
Upscale olayı düşük çöznürlüklü filmi germe yöntemiyel yüksek çöznürlüklü ekrana oturtma işlemine deniyor.Yani çözünürlüğü arttırmıyor.
iyi upscale yapan bir cihaz,görüntüdeki kareleşmeleri engelleyip net görüntü verir. divx ultra sertifikalı,upscale özelliği iyi olan bir player,divx görüntüleri çok güzel bir şekilde tv'ye aktarır. sıradan bir player ile arasındaki fark şaşırtır.
Philips DVD Player with HDMI and USB DVP5990 HDMI 1080p DivX Ultra DVP5990/12
Arkadaşlar bu cihaz acaba ne zaman satışa çıkacak.Öğrenen varmı acaba?Almayı düşünüyorumda.
buradan alınabilir. /05 ne anlama geliyor ?
amazon.co.uk
Philips DVP5990/05 - HDMI 1080p DivX Ultra DVD Player
Philips DVP 5990/12 bu cihazmı çirkin. Şaka yapıyor olmalısınız arkadaşlar. Bu kadar modern ve şık görünüme sahip başka bir dvd player varmı acaba? tamam güzellik ve çirkinlik göreceli bir kavram olabilir ama bu kadarda çirkin şeklinde yorum yapmanıza şaşırdım. Kesinlikle bu tipiyle ben farklıyım burdayım diyor.. diyorda gerçeyi henüz ortalarda görünmüyor, işin ilginç yanı philips merkezi cihazın gelip gelmeyeceği hakkında ve gelecekse ne zaman geleceği hakkında her hangi bir bilgi veremiyor. Eğer bu cihaz gerçekten bu kadar güzel bir görünüme sahipse, benim gibi bir müzik hastası tarafından,sırf müzik dinlemek için bile alınır bu cihaz. DENON AVR 2808 in yanına süper şekilde yakışır.Sevgilerle
arkadaslar su an amerikadayim.turkiyeye donerken divx player a ihtiyacim var ve burdan almayi dusunuyorum. lcd tv sahibiyim hdmi dan goruntu almak istiyorum ayrica netten indirdigim filmleri player da usb araciligiyla izlemek istiyorum bana bir tavsiyede bulunurmusunuz.
best buy da bahsi gecen player var ama DVP5990/37 olarak satiliyo.Bolge kodu sikinti yaratirmi.
Bölge kodu bir sorun yaratmaz bölge kodunu kaldırmak philipste çok kolay. Bu cihazın tek artısı USB 2.0 olması. Cihazı alacaklar için türkçe altyazı desteği olan yeni modifiye firmware bile hazır (Bir yabancı sitede)
Philips'in ülkemizde satılacak olan 5990/12 modeli olması nedeni ile bu konunun canlı tutulması iyi olacağı düşüncesindeyim. Cihazı alacaklar için türkçe firmware desteği aşağıdaki adresten alınabilir. Farklı renk ve boyutta alt yazı seçeneklerini içeren firmware işte buyrun.. http://board.softpedia.com/lofiversion/index.php/t9603.html
siz genede cihazı almasanızda indirin neme lazım şifrelenir filan
electroworld'de bu cihazi bulabilirsiniz
Alan biri incelesin bizde bekliyoruz. usb2.0 versiyonlu dvp5992 modeli gelse keşke...