Şimdi Ara

Philips DVP 5990 True High-Def Dvd Player (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
824
Cevap
2
Favori
90.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Piyasaya tam olarak girmesi biraz zaman alacak galiba.
  • Evet bende bugün kaparomu geri aldım cihaz stoklara gelmiş ama ya HDMI kablolar ayarlanıyor yada Tr klavuz basılıyordur dediler bayramdan sonra gelecekmiş ben PHILIPS bayisinden alıcam HDMI'yı bedavaya getirmek istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightmare666 -- 27 Eylül 2008; 22:45:10 >
  • Yorumların hepsini okudum cihaz gerçekten güzel.Bir sorum olucak acaba max. hangi çözünürlükte görüntüleri destekliyor??
    Bu kalitede başka bir player önerebilirmisiz??Malum ürünü hiç bir yerde bulamadım..
  • Şuanda bu cihaz birde buna alternatif Pioneer Dv-410V var....

quote:

Orjinalden alıntı: ugiboy

Yorumların hepsini okudum cihaz gerçekten güzel.Bir sorum olucak acaba max. hangi çözünürlükte görüntüleri destekliyor??
    Bu kalitede başka bir player önerebilirmisiz??Malum ürünü hiç bir yerde bulamadım..

• quote:

Orjinalden alıntı: ugiboy

Yorumların hepsini okudum cihaz gerçekten güzel.Bir sorum olucak acaba max. hangi çözünürlükte görüntüleri destekliyor??

Max çözünürlük diğer divx player lerle aynı yan
    720X460

1080 p özelliği var
  • Belirtilen oynatıcı ile ilgili birkaç sorum olacak. HDRip ve BRRip filmleri notebooktan s-video bağlantısıyla 72 ekran crt televizyonda izleyebiliyorum. Görüntü kalitesi gayet iyi. 2-3 GB lık HDRip filmleri flash bellek ya da harici harddiskten usb bağlantısıyla izlemek istiyorum. Bu oynatıcıda bu bağlantılarla(s-video, composite ya da scart) görüntü kalitesi nasıl olur, almaya değer mi?
    prosecutor, I.Now.Pronounce.You.Chuck.And.Larry.2007.HDRip.Xvid.AC3.PRoDJi yi izleyebildiğini belirtmişin peki ikinci sesi seçebiliyor muyuz ?
  • Merhaba,

1- Altyazıları için Font büyüklük,tür ve renk ayarlanabiliyor mu?

2- Cihazın işlemcisini zorlayıcı sahnelerde (fazla deay içeren hareketli sahneler) takılma gibi durumlar oluyor mu?

3- Phillipsin kendi sitesinde 5990 için usb direct diyor ancak "Hi-Speed USB 2.0 Link" seçeneği sadece 5992 için var denmiş?
    usb direct de yorumlardan anlaşıldığı kadarıyla bize yetecek bir olan ancak bu fark nedir acaba?

http://www.consumer.philips.com/consumer/en/us/consumer/cc/dp/_categoryid_DVD_AND_HOME_THEATER_CA_US_CONSUMER/#;filterStates=%5BFK_BLURAY_DISC_PLAYER%3Btrue%5D%5BFK_PLAYER%3Btrue%5D%5BFK_RECORDERS_RECORD_PLAYERS%3Btrue%5D%5BFK_VCR_VCR_COMBI%3Btrue%5D%5BFK_HIGH_DEFINITION_HOME_THEA%3Bfalse%5D%5BFK_BLURAY_DISC_PLAYBACK%3Bfalse%5D%5BFK_USB_DVD_HOME_THEATER%3Bfalse%5D%5BFK_HDMI_DVD_HOME_THEATER%3Bfalse%5D%5BFK_I_LINK%3Bfalse%5D%5BFK_PAUSE_LIVE_TV%3Bfalse%5D%5BFK_PORTABLE_DVD_PLAYERS_REC%3Bfalse%5D%5BFK_DVB_T_DVD_HOME_THEATER%3Bfalse%5D%5BFK_ANALOG_DVD_HOME_THEATER%3Bfalse%5D%5Bid1%3BDVP5990%2F37%5D%5Bid2%3BDVP5992%2F37%5D%5Bcompare%3Btrue%5D

4 - 7-8 Gb'lik bir HD film denemesi yapan oldu mu? Bu dosyaları okuma şansı nedir acaba bu cihazın? 5992'deki özellikte kastedilen acaba bu işe mi yarıyor?

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vokial -- 30 Eylül 2008; 0:04:28 >

• quote:

Orjinalden alıntı: vokial

Merhaba,

1- Altyazıları için Font büyüklük,tür ve renk ayarlanabiliyor mu?

2- Cihazın işlemcisini zorlayıcı sahnelerde (fazla deay içeren hareketli sahneler) takılma gibi durumlar oluyor mu?

3- Phillipsin kendi sitesinde 5990 için usb direct diyor ancak "Hi-Speed USB 2.0 Link" seçeneği sadece 5992 için var denmiş?
    usb direct de yorumlardan anlaşıldığı kadarıyla bize yetecek bir olan ancak bu fark nedir acaba?

http://www.consumer.philips.com/consumer/en/us/consumer/cc/dp/_categoryid_DVD_AND_HOME_THEATER_CA_US_CONSUMER/#;filterStates=%5BFK_BLURAY_DISC_PLAYER%3Btrue%5D%5BFK_PLAYER%3Btrue%5D%5BFK_RECORDERS_RECORD_PLAYERS%3Btrue%5D%5BFK_VCR_VCR_COMBI%3Btrue%5D%5BFK_HIGH_DEFINITION_HOME_THEA%3Bfalse%5D%5BFK_BLURAY_DISC_PLAYBACK%3Bfalse%5D%5BFK_USB_DVD_HOME_THEATER%3Bfalse%5D%5BFK_HDMI_DVD_HOME_THEATER%3Bfalse%5D%5BFK_I_LINK%3Bfalse%5D%5BFK_PAUSE_LIVE_TV%3Bfalse%5D%5BFK_PORTABLE_DVD_PLAYERS_REC%3Bfalse%5D%5BFK_DVB_T_DVD_HOME_THEATER%3Bfalse%5D%5BFK_ANALOG_DVD_HOME_THEATER%3Bfalse%5D%5Bid1%3BDVP5990%2F37%5D%5Bid2%3BDVP5992%2F37%5D%5Bcompare%3Btrue%5D

4 - 7-8 Gb'lik bir HD film denemesi yapan oldu mu? Bu dosyaları okuma şansı nedir acaba bu cihazın? 5992'deki özellikte kastedilen acaba bu işe mi yarıyor?

Teşekkürler

Bu sorular için bu başlık altında yazılanları okursanız cevaplarını bulabilirsiniz. Yurtdışı forumlarında 2.5 GB lık filmi rahatlıkla gösterdiği yazılıyordu. 5990 cihazında Hi-speed USB logosu mevcut

• - 7-8 Gb'lik bir HD film denemesi yapan oldu mu?

aslında benımde en cok merak ettigim konu bu?

usb 2.0 yazmamasından rahatsız degilim ama onemli olan o işlevleri yerine getirebiliyormu
  • Bu cihazda dolby dijital çıkış mevcut.

BAĞLANTILAR
    Dijital Çıkış 1 koaksiyel
    CDDA / LPCM için
    IEC60958 MPEG 1/2,
    Dolby Digital için IEC61937
    HDMI Çıkış

Dolby dijital özelliğinden 5+1 sistemde Yararlanmak mümkünmü ?
    Yalnız 5.1 ses sistemimin ayrıca dts ve dolby dijital özelliği bulunmuyor.
    Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrvolkan

- 7-8 Gb'lik bir HD film denemesi yapan oldu mu?

aslında benımde en cok merak ettigim konu bu?

usb 2.0 yazmamasından rahatsız degilim ama onemli olan o işlevleri yerine getirebiliyormu

Dr.Power arkadaşımın belirttiği gibi tüm yanıtlar aslında bu topikte mevcut.
    Türkiye'de satılan 5990, bu başlık altında anlatılanlar ışığında kolayca anlaşılacağı üzere, vermiş olduğunuz karşılaştırma linkindeki her iki cihazın farklıymış gibi gözüken özelliklerinin hepsini taşıyor. Kutusunda USB 2.0 da yazıyor, kutusundan çektiğim fotoğrafı bu sayfada yukarıda görebilirsiniz.
    HD film denemesi yaparak vakit harcamaya hiç gerek yok, çünkü cihaz 1080p upscale özellikli olsa da sadece bir SD (standard definition) player. Görüntü çipi de sadece standard çözünürlükleri destekliyor.
    Sonuç olarak, eğer bir HD player arıyorsanız bu cihaz size göre değil. Bunun dışında, bir SD dvd/divx player olarak şu an için piyasada bulabileceğinizin en iyisi olduğunu söyleyebilirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: Emre I

Bu cihazda dolby dijital çıkış mevcut.

BAĞLANTILAR
    Dijital Çıkış 1 koaksiyel
    CDDA / LPCM için
    IEC60958 MPEG 1/2,
    Dolby Digital için IEC61937
    HDMI Çıkış

Dolby dijital özelliğinden 5+1 sistemde Yararlanmak mümkünmü ?
    Yalnız 5.1 ses sistemimin ayrıca dts ve dolby dijital özelliği bulunmuyor.
    Teşekkürler.

Philips'te koaksiyal digital çıkış mevcut. Bu çıkışta, çaldığınız diske göre digital PCM veya Dolby Digital veya DTS sinyalı bulunuyor. Bu çıkışı digital girişi bulunan, dekoder özellikli bir 5.1 sisteme bağladığınızda 5.1 ses alabilirsiniz. Eğer 5.1 ses sisteminizde digital giriş ve dekoder mevcut değilse, yani sisteminizde sadece 6 adet analog giriş var ise (maalesef Philips'in 5.1 dekoderi ve 5.1 analog çıkışı yok) 5.1 ses alamazsınız. Philips'in 2 adet analog ses çıkışını bağlayarak ancak 2 kanal ses alabilirsiniz.

• Teşekkür ederim PePo , güzel izah etmişsiniz.
  • zaten hdplayer aramıyoruz sadece bu moddaki oynatıcılar arasındaki bize en uygun olanını aramaya calısıyoruz

sonucda herkes piyasada satılan yada internetten indirdikleri yüksek kalitedeki görüntüleri takılmadan etmeden harici disklerini takıp seyretmek istiyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: meselin

prosecutor, I.Now.Pronounce.You.Chuck.And.Larry.2007.HDRip.Xvid.AC3.PRoDJi yi izleyebildiğini belirtmişin peki ikinci sesi seçebiliyor muyuz ?

ben türkçe ses dosyasını eklemedim.2.2. gb lık filmi 1-2 dakikalık yükleme süresinden sonra problemsiz gösterdi ancak deneme yaptığım diğer çift sesli divx lerde sorun çıkmadan 2. dile geçti.
    alt yazı 4 farklı büyüklük ve bu fon tlarda sarı ve opak renkte seçilebiliyor.

ister usb flash ister harici hdd isterse dvd üzerinde olsun hiç bir şekilde yüksek bitrate li sahnelerde zorlanmıyor.1080p upscale çok çok başarılı.upscale hdmi de scarta göre müthiş bir fark yaratıyor.
  • Lg 42LG 5000 Lcd Tv ve logitech x-540 5+1 ses sistemi var. tüm yorumlardan sonra DVP 5990 hoşuma gitti. eğer alırsam 5+1 'dan ses alırmıyım ve kurulumu nasıl yaparım ( ses sistemini dvd ye mi yoksa direk tv ye mi bağlamak gerekir vs. ) aydınlatırsanız sevinirim. bu konularda biraz cahilim ^^
  • benm harddiskte 8 gb lık hd filmler var onları izleyebilirmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrvolkan -- 4 Ekim 2008; 11:49:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: PePo
    Philips'te koaksiyal digital çıkış mevcut. Bu çıkışta, çaldığınız diske göre digital PCM veya Dolby Digital veya DTS sinyalı bulunuyor. Bu çıkışı digital girişi bulunan, dekoder özellikli bir 5.1 sisteme bağladığınızda 5.1 ses alabilirsiniz. Eğer 5.1 ses sisteminizde digital giriş ve dekoder mevcut değilse, yani sisteminizde sadece 6 adet analog giriş var ise (maalesef Philips'in 5.1 dekoderi ve 5.1 analog çıkışı yok) 5.1 ses alamazsınız. Philips'in 2 adet analog ses çıkışını bağlayarak ancak 2 kanal ses alabilirsiniz.

Bu sorunun tam yeri burası olmayabilir ama tam zamanı ve hoşgörünüze sığınarak sormak istiyorum.
    Bu cihazla birlikte 5.1 dolby dijital ses alabileceğim ( yani dekoder özelliği de olan) bir 5.1 hoperlör seti tavsiye edebilirmisiniz ?
    Fiyat pek önemli olmasa da 500 TL ye kadar daha uygun olur, yalnız Logitech z5500 gibi yüksek çıkış gücünde bir cihaza ihtiyacım yok. Odam sesi fazla açamayacağım ölçülerde ama kaliteli, derinlikli bir ses istiyorum.
    Teşekkürler.

• Sonunda bende 5990'nıma kavuştum.Orjinal yazılımda altyazılar çok kötü olmasına rağmen softpedia'dan indirdiğim firmware ile süper oldu.Filmler takılmadan canavar gibi açılıyor.Rahatlıkla takılmadan ileri geri alabiiyorum.Altyazılar çok güzel.Herkese tavsiye ederim

EmreI , 500 YTL'ye alınacak en iyi ses sistemi Z5500'dür.Konuyu ev sinema sistemleri bölümünde tartışmıştık epeyce.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.