Şimdi Ara

Philips DVP 5990 True High-Def Dvd Player (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
824
Cevap
2
Favori
90.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mrvolkan

benm harddiskte 8 gb lık hd filmler var onları izleyebilirmiyim?

Kesinlikle izleyemezsin zaten başından beri standart çözünürlükteki divx-xvid leri oynatıyor diye yazıyoruz.Ayrıca standart çözünürlükte 7-8 gb değil 4-5 gb na dahi rastlamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: prosecutor

quote:

benm harddiskte 8 gb lık hd filmler var onları izleyebilirmiyim?

Kesinlikle izleyemezsin zaten başından beri standart çözünürlükteki divx-xvid leri oynatıyor diye yazıyoruz.Ayrıca standart çözünürlükte 7-8 gb değil 4-5 gb na dahi rastlamadım.

Prosecuter arkadaşımın belirttiği gibi bu cihaz ne HDD ne MKV oynatıcı, ne de Blueray..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.power -- 5 Ekim 2008; 14:25:59 >
  • bende bir tanidiga amerikadan aldiricam
    fakat sitelerde 5992 yi kaldirmislar.5990 aldirmak zorunda kalicam.acikcasi burdada yabanci sitelerdede bayaa tartisilmis aradaki farklar.kesin birsey yok ortada
    sizce 5992/37 icin dahada arastiriim mi yoksa 5990/37 yi al gecmi dersiniz
    kafam cok karisti:)
  • Arkadaşlar nerden alabiliriz 5990'ı
    netteenucuz.com da gördüm güvenilir mi
  • Sanırım 5990 hala Philips bayilerine doğru düzgün dağıtılmadı. Dün bir arkadaş için Ümraniye Mediamarkt' a baktık orada yoktu, hiç te gelmemiş. Ben Bakırköy Electroworld'den almıştım.

Bence bulunmuyor diye ABD den getirmeye değmez. Biraz bekleyip Türkiye'den alabilirsiniz, ama fiyat farkı diyorsanız o başka. Bir de, 110-220V sorunu olur mu bilemiyorum? Öte yandan, anladığım kadarıyla 5992 = 5990. Farklıymış gibi gözüken özelliklerin hepsi 5990 da var. Herhalde bu sayfalar farklı kişilerin elinden çıktığı için ürünler de farklıymış gibi duruyor ve değişik özellikler ön plana çıkartılmış.
  • Ben Kadıköy'den peşin 165 YTL'ye aldım.Kredi kartı taksitli 180 YTL idi.
  • hardiskte

(HDV-720P).wmv/avi/mpeg,

HDV 720p WM9-DDFProd.wmv"

gibi ..

uzantılı bir sürü film var

yani bunları oynatabilirmiyim?
  • quote:

hardiskte

(HDV-720P).wmv/avi/mpeg,

gibi ..

Hayır oynatamazsınız.......
  • quote:

Orjinalden alıntı: PePo

quote:

hardiskte

(HDV-720P).wmv/avi/mpeg,

gibi ..

Hayır oynatamazsınız.......

yada bu tür filmleri nasıl izleyebilirim tv den..dvd yapmaya calıssam saatler alıyor yazmak:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrvolkan -- 6 Ekim 2008; 13:25:25 >
  • Ben bugün aldım. İzlenimlerimi aktarayım:
    Ankara - Antares - Electroworld'den aldım, 179 YTL nakit. İçinden hala SCART kablosu çıkıyor. insanların bu aleti hdmi çıkışı için aldığı belli. İçine bari hiçbirşey koyma. Oradaki en ucuz HDMI kablo 15YTL idi, almadim. Altımda araba var, metroyla Bimel'e gitmeye de üşendim, Forum AVM'deki MediaMarkt'ta daha önce gördüğüm, Philips marka 9.90 YTL'lik HDMI kabloyu aldım. Orada Nakit 1099 YTL olan yanında 3 oyunlu (oyunları bilmiyorum) PS3 80 GB modele bir kez daha baktım. Alt kattaki Bimeks aynı ürünü 1295 YTL'ye satıyor, üstelik her üründe en ucuz fiyat garantisi var. Bimeks'e tekrar gidip PS3 için tartışma yapmadım. PS3 için epeyce araştırma ve hazırlık yapmıştım, nerdeyse alabilirdim. Ancak elimde pek çok DVD film var ve almaya devam ediyoruz. DVD-Film'leri PS3'de izlemenin yolları:
    1- BD-ROM disk okuyucusunu yormak, 2- vob dosyalarını harddiske kopyalayıp, indekssiz ve altyazısız seyretmek 3- mp4 formatında tekrar encode edip hard-diske atmak. Bu 3 durum da şimdilik işime gelmediği için Philips 5990'ı kapıp evime geldim.

Alt yazılar için bir seçenek: PS3 hazırlığı yaptığım için araştırdım ve denedim: AVIAddXSubs programını çalıştırıyorsunuz, srt formatındaki alt-yazılarınızı avi ile biten filminize yapıştırıp, sonu divx ile biten tek dosya halinde yazıyorsunuz. Bu işlem için re-encode yapılmıyor. Bu yüzden çok kısa sürüyor, 340MB bir divx film benim AMD 2600+'da 90 sn sürüyor. Bu dosyalar PS3'de altyazılarıyla birlikte gösterilebiliyor(muş). Bendeki Philips 5140'da gösteriyordu, yeni aldığım 5990 da gösteriyor, bilginiz olsun. Bundan sonra alt-yazılarımı bu şekilde hazırlayıp arşivleyeceğim, PS3 uyumlu olacaklar.
    Açıklamalar için bakınız: AVIADDxSubs sitesi ve videohelp sitesi.
    Not: AVIAddXSubs programıyla birden fazla alt-yazı gömecekseniz dosya isimleri şöyle olmalı: HeroesS03E03.avi, HeroesS03E03.srt, HeroesS03E03-2.srt
    Siz programı çalıştırıp sadece avi dosyasını açacaksınız. İki srt dosyasını kendisi bulacak. Benim ayarlarım şu şekilde fontsize: 20, Arial, Bold, Outlinesize:2, Character set: Turkish, Language code Turkish (tr)

Firmware upgrade DVP5990_12_vb6_v4_TR.zip dosyasından yaptım. Ancak bende, CD'yi taktığımda okudu, biraz sonra tepsiyi çıkardı, upgrade CD'sini aldım. Ekran simsiyahtı, bana hiçbir şey sormadı. Hiçbir tuşa basmadan bekledim. Bir süre sonra kendisini kapatıp açtı, yeni firmware yüklenmişti. Samsung LCD televizyonuma 720p HDMI bağladım. HDMI sound'u kapattım, ses çıkışını coaxial kablodan ses çözücü sistemime verdim. USB portundan film okuttum. Şu anda cihazdan memnunum. Katkısı olan herkese teşekkür ederim.

Ek: Vestel'de olmasına rağmen Philips 5140'da yokluğunu hissettiğim özellik neyse ki var: DVD Player kapalıyken tepsiyi açabilmek için önceden power-on yapmam gerekmiyor. Kumandada tepsiyi aç - kapa düğmesi var (5140'ın kumandasında yoktu). Pil koruma kapağı dandik. Biz kumandayı sürekli düşürürüz. Bu kapağı da kaybedebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asus535 -- 6 Ekim 2008; 16:50:18 >

• Asus535 un mesajını okuyunca Ankara electroworld'u aradım biri teşhir 2 tane kalmış, ayırmalarını istediğimde kabul ettiler arkadaşıma aldırdım. Konya ve İstanbul mağazalarında varmış
  • tüh... yarın ben gidip ankara daki electroworld den alacaktım kısmet değilmiş :(
    ankara da başka yerde bilen var mı?
  • Arkadaşlar, Ankara'da iki tane electroworld var: Antares ve 365'de
    http://www.electroworld.com.tr/Magazalar.htm

quote:

Orjinalden alıntı: freefall

tüh... yarın ben gidip ankara daki electroworld den alacaktım kısmet değilmiş :(
    ankara da başka yerde bilen var mı?
  • Bende bu kadar memnun kalacağımı sanmazdım ama gerçekten 500GB'lik harddiski canavar gibi açıp, her filmi takılmadan oynatması çok hoşuma gitti.Yakında 1 TB'lik harddisk'i takıp deneyeceğim

Benim için tek sorun, optik çıkış olarak sadece koaksiyel kablonun olması.Bu durumda kablo almam gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theraptorx -- 7 Ekim 2008; 12:57:11 >
  • sayın theraptorx ayrıca kablo almanıza bence gerek yok.kabloyu kendiniz çok ucuza yapabilirsiniz.1. yötem normal rca stereo ara kablonun bir tarafını kullanabilirsiniz.2. yöntem uygun uzunlukta uydu anten kablosu alıp(bu kablo yüksek ekranlamalı coaxiel kablodur) uçlarına rca(tos) uç takarak coaxiel kablo yapabilirsiniz.Taşınan veri digital olduğu için kablo kalitesinin ses üzerinde etkisi yoktur.
  • Sayın prosecutor, verdiğin değerli bilgiler için teşekkür ederim.Mesaiden dönünce deneyeceğim
  • Orjinalden alıntı: theraptorx

Bende bu kadar memnun kalacağımı sanmazdım ama gerçekten 500GB'lik harddiski canavar gibi açıp, her filmi takılmadan oynatması çok hoşuma gitti.Yakında 1 TB'lik harddisk'i takıp deneyeceğim

Benim için tek sorun, optik çıkış olarak sadece koaksiyel kablonun olması.Bu durumda kablo almam gerekiyor.

1 tb satın almadan önce dediğiniz gibi bir deneyin destekleyip desteklemediğine bir bakın klasör ve dosya sayısı sınırlaması var gözüküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.power -- 7 Ekim 2008; 21:34:42 >
  • Bugün softpedia da yeni bir yazılım daha yayımlandı. Bir çok özellik daha eklenmiş bu yeni versiyona ben kurdum sorunsuz. Yeni bir firmware de yapılacağı söyleniyor bundada 'load org then' özelliği eklenecek altyazı sorunlarıda tarihe karışacak yani alet bu yazılımla süper olacak 16 vertikal altyazı ayarlaması da mevcut. Burda buyrun .. Şifresiz paylaşım ruhuyla vb6rocod arkadaşımızın yazılımı

http://rs445.rapidshare.com/files/151395964/DVP5990_12_vb6_v5.rar

*** lara paylaşım sitesinin adını yazın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.power -- 7 Ekim 2008; 22:21:12 >

• kadiköyde nerden alabiliriz
    quote:

Orjinalden alıntı: theraptorx

Ben Kadıköy'den peşin 165 YTL'ye aldım.Kredi kartı taksitli 180 YTL idi.
  • Yazılımı tam olarak nasıl yüklüyoruz, rar içindeki 1250, 1251... yazan klasörlerimi yoksa içindeki .bin dosyasını cd ye yazcaz
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.