Şimdi Ara

Philips DVP 5990 True High-Def Dvd Player (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
824
Cevap
2
Favori
90.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: meselin

Yazılımı tam olarak nasıl yüklüyoruz, rar içindeki 1250, 1251... yazan klasörlerimi yoksa içindeki .bin dosyasını cd ye yazcaz

rarın içindeki sadece 1254 klasörünün içeriğini bir cd ye yazdırıyoruz (data cd olarak)
    cihazı açıp CD'yi tepsiye yerleştirip, tepsiyi kapatıyoruz, otomatik olarak firmwarei buluyor, okuduktan sonra tepsiyi açıyor o zaman cd yi alıyoruz , tepsiye ellemiyoruz (kapatmıyoruz) bir süre sonra kendisi tepsiyi kapatıp resetlediğinde yazılım yüklenmiş oluyor. Bu olana kadar cihaza hiç müdahale etmiyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tayratron

kadiköyde nerden alabiliriz
    quote:

Orjinalden alıntı: theraptorx

Ben Kadıköy'den peşin 165 YTL'ye aldım.Kredi kartı taksitli 180 YTL idi.

Bugün, Kadıköy'deki Philips bayi Gürsoy Ticaret'ten 170YTL ye arkadaşım için bir 5990 aldık.
    (Kadıköy çarsısından Bahariye Caddesine doğru çıkan Çarıkçı yokuşu üzerinde sağda)
  • Sizin mesajınızı okuyunca ingilizce forum'Un kendisine baktım ve v6'nın çıktığını gördüm:http://board.softpedia.com/index.php?showtopic=9603&st=80
    Siz balık vermişsiniz, ben balığın nereden tutulacağını gösterdim.
    quote:

Orjinalden alıntı: Dr.power
    Bugün softpedia da yeni bir yazılım daha yayımlandı. Bir çok özellik daha eklenmiş bu yeni versiyona ben kurdum sorunsuz. Yeni bir firmware de yapılacağı söyleniyor bundada 'load org then' özelliği eklenecek altyazı sorunlarıda tarihe karışacak yani alet bu yazılımla süper olacak 16 vertikal altyazı ayarlaması da mevcut. Burda buyrun .. Şifresiz paylaşım ruhuyla vb6rocod arkadaşımızın yazılımı
    ...............DVP5990_12_vb6_v5.rar

• V6'ı indirdim akşama yükleyeyim.yeni özellik olarak eklenen ''Load ORG then all'' ne anlama geliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prosecutor -- 8 Ekim 2008; 11:05:30 >
  • Bende çok merak ettim.Akşama fırsat bulursam deneyeyim. Yalnız 2 GB üstü filmleri bende açmadı. Sizlerde denediniz mi ?
  • BENDE hala kararsızım

bir hdmi ve usb ozelligi olan dvd playera ıhtıyacım var ama karar vermek zzor
    elimde bir suru avi,mpeg4,wma divx uzantılı film var
    hardiskden yada dvd den bazılarını okumuyor sanırım ..
    media playerların yaygınlaşmasını mı beklesek cunku htpc ye bende sıcak bakmıyorum..??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrvolkan -- 8 Ekim 2008; 14:09:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: prosecutor

V6'ı indirdim akşama yükleyeyim.yeni özellik olarak eklenen ''Load ORG then all'' ne anlama geliyor?

'Load ORG then all' şu demek cihaz önce orjinal alt yazıyı yüklemek için arıyor bulamazsa ne kadar dosyada altyazı varsa hepsini yüklüyor bu 3 seçenekle menüde veriliyor. İsimle alt yazı aynı olma durumunu ortadan kaldırıyor (seçtiğiniz seçeneğe göre)
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrvolkan

BENDE hala kararsızım

media playerların yaygınlaşmasını mı beklesek cunku htpc ye bende sıcak bakmıyorum..??

Mpeg4 ve WMA okuduğu söyleniyor test etmedim. HDD ve DVD ler de hiç bir sorun yok. HDD lerin %99'u ile uyumlu olduğuda söyleniyor. Şimdilik olumsuz bir yorum okumadım.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mrvolkan

BENDE hala kararsızım

Mpeg4 ve WMA okuduğu söyleniyor test etmedim. HDD ve DVD ler de hiç bir sorun yok. HDD lerin %99'u ile uyumlu olduğuda söyleniyor. Şimdilik olumsuz bir yorum okumadım.

işte burada hdd lerinden avi uzantılı filmleri calıstırmayı deneyenler

yada harddisklerini deneyenler hangi uzantılı fılmleri calıstırabıldıler

deneyimlerini paylaşırlarsa cok seviniriz..

• Bende Avi uzantılı bütün filmleri harddisk'ten takılmadan oynatıyor. Bu kadar iyi beklemiyordum açıkcası.Bence şu an tek eksiği 2 GB üstü filmleri oynatmıyor olması.Bende HTPC'de var ama sesli olması ve elektrik tüketiminin DVD'ye göre çok daha fazla olmasından dolayı çok fazla kullanmıyorum.Bilgisayar ile yapacağımı Laptop'la yapıyorum.HTPC'yi artık yalnızca HD filmler için kullanacağım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: theraptorx

Bende Avi uzantılı bütün filmleri harddisk'ten takılmadan oynatıyor. Bu kadar iyi beklemiyordum açıkcası.Bence şu an tek eksiği 2 GB üstü filmleri oynatmıyor olması.Bende HTPC'de var ama sesli olması ve elektrik tüketiminin DVD'ye göre çok daha fazla olmasından dolayı çok fazla kullanmıyorum.Bilgisayar ile yapacağımı Laptop'la yapıyorum.HTPC'yi artık yalnızca HD filmler için kullanacağım.

evet yenı filmlerin cogu hd ve 2 gb den buyuk..
    aslında piyasaya henuz gırmeyen dvico,popcorn,istar gibi cihazlar var ama
    yabancı forumlardan anladıgım kadarıyla ortak sıkıntıları hemen hemen her işlemi yapabilmenize ragmen
    fazla ısınmaları işlemci,ram problemleri

artık brz daha beklemesemde bi hd dvd alsam diyorum hala alıp almamakda kararsızım

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: prosecutor

V6'ı indirdim akşama yükleyeyim.yeni özellik olarak eklenen ''Load ORG then all'' ne anlama geliyor?

'Load ORG then all' şu demek cihaz önce orjinal alt yazıyı yüklemek için arıyor bulamazsa ne kadar dosyada altyazı varsa hepsini yüklüyor bu 3 seçenekle menüde veriliyor. İsimle alt yazı aynı olma durumunu ortadan kaldırıyor (seçtiğiniz seçeneğe göre)

Son bir yazılım daha çıktı burada repeat tuşları sesi azaltıp çoğaltıyor
  • Ben az önce DVP5990_12_vb6_v6_volume.rar dosyasının 1254 klasöründeki dosyayla güncelleme yaptım. CD yazmaktan bıktım, usb memory'den update yaptım:
    Varsa içindeki CD /DVD medya çıkartılır.
    DVD Player kapatılır.
    DVP5990_12.bin içeren USB memory takılır.
    DVD Player açılır.
    Upgrade yapayım mı sorusunu sorunca PLAY tuşuna basılır. Tepsinin açılması, işlemin tamamlanması, playerin kendisini kapatıp yeniden açması beklenir. Bu sırada hiçbir tuşa dokunulmaz, USB memory çıkartılmaz
    DVD player yeni firmware ile açılınca, USB memory takılı olduğu için upgrade yapayım mı diye tekrar sorunca, power-off, yani kapatınız ve USB memory'yi çıkartınız. İşlem tamam.

Load ORG then all seçeneğini isterseniz kabul etmeyebiliyorsunuz, seçenekleriniz var.

Bir şey soracağım. Kumandadaki Volume + / - tuşları işe yaramıyor. Ancak bendeki Philips 5.1 çözücü sistem var, bu tuşlara basıldığında tepki veriyor (ama hiç bir işlev yapmıyor). Yani fiziksel olarak tuşlar sağlam.
    vb6rocod, firmware'e yama yapılırken neden bu tuşlara değil de, repeat - repeatAB tuşlarına görev veriyor, anlayabildiniz mi? Bende bu player yok demiş. Acaba volume + / - tuşlarının kodlarını mı bilmiyor? Aslında bu durum Philips'in kendi beceriksizliği.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asus535 -- 8 Ekim 2008; 20:12:58 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Asus535

Ben az önce DVP5990_12_vb6_v6_volume.rar dosyasının 1254 klasöründeki dosyayla güncelleme yaptım. CD yazmaktan bıktım, usb memory'den update yaptım:
    Varsa içindeki CD /DVD medya çıkartılır.
    DVD Player kapatılır.
    DVP5990_12.bin içeren USB memory takılır.
    DVD Player açılır.
    Upgrade yapayım mı sorusunu sorunca PLAY tuşuna basılır. Tepsinin açılması, işlemin tamamlanması, playerin kendisini kapatıp yeniden açması beklenir. Bu sırada hiçbir tuşa dokunulmaz, USB memory çıkartılmaz
    DVD player yeni firmware ile açılınca, USB memory takılı olduğu için upgrade yapayım mı diye tekrar sorunca, power-off, yani kapatınız ve USB memory'yi çıkartınız. İşlem tamam.

Load ORG then all seçeneğini isterseniz kabul etmeyebiliyorsunuz, seçenekleriniz var.

Bir şey soracağım. Kumandadaki Volume + / - tuşları işe yaramıyor. Ancak bendeki Philips 5.1 çözücü sistem var, bu tuşlara basıldığında tepki veriyor (ama hiç bir işlev yapmıyor). Yani fiziksel olarak tuşlar sağlam.
    vb6rocod, firmware'e yama yapılırken neden bu tuşlara değil de, repeat - repeatAB tuşlarına görev veriyor, anlayabildiniz mi? Bende bu player yok demiş. Acaba volume + / - tuşlarının kodlarını mı bilmiyor? Aslında bu durum Philips'in kendi beceriksizliği.

Ben hep USB den upgrade yaptım şöyleki.. Cihaz açılır DVD tepsisi boş olacak.. USB takılır upgrade bulunca play tuşuna basılır cd tepsisi açılır ve öylece tepsi kapanana kadar beklenir. tepsi kapanınca yükleniyor görünürken USB den bellek çıkarılır cihaz daha sonra resetlenir.

Şimdi ses olayına gelelim.. Kumandadaki bu ses tuşları çalışıyor ancak Philips TV de sesi açmak kapamak için. Bendeki TV de philips DVD kumandası işi görüyor.

• Volume tuşları konusunda bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. Bendeki Philips 5.1 decoderin ses ayarını değiştirmesi beklentisindeydim, demek ki Philips TV için ayarlıymış.
    Ben gene de USB belleği, uzun süre çıkartmamak taraftarıyım. Şu postu okuyun:http://forum.videohelp.com/topic355675.html#1885471

quote:

Ben hep USB den upgrade yaptım şöyleki.. Cihaz açılır DVD tepsisi boş olacak.. USB takılır upgrade bulunca play tuşuna basılır cd tepsisi açılır ve öylece tepsi kapanana kadar beklenir. tepsi kapanınca yükleniyor görünürken USB den bellek çıkarılır cihaz daha sonra resetlenir.
    Şimdi ses olayına gelelim.. Kumandadaki bu ses tuşları çalışıyor ancak Philips TV de sesi açmak kapamak için. Bendeki TV de philips DVD kumandası işi görüyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: Asus535

Volume tuşları konusunda bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. Bendeki Philips 5.1 decoderin ses ayarını değiştirmesi beklentisindeydim, demek ki Philips TV için ayarlıymış.
    Ben gene de USB belleği, uzun süre çıkartmamak taraftarıyım. Şu postu okuyun:http://forum.videohelp.com/topic355675.html#1885471

quote:

Uyarı için teşekkürler.. 10 a yakın firmware güncellemesi yaptım bu cihazda.. demek şansa bir şey olmadı cihazı kapatım belleği çıkarmak daha mantıklı

• Merhaba arkadaşlar. Ya ben 5980 modelini almayı düşünüyodum fakat hiçbiyerde bulamıyorum şimdi de 5990 modelinin hepsi burada . com da 175 ytl ye satıldığını gördüm. siz aldığınızda içinden HDMI kablosu çıktı mı ? bu modeli en uygun fiyata nerden almamı tavsiye edersiniz ? (izmir) ya da internetten almak güvenilir olur mu ? birde teknik olarak bir sorum; forumda yazılana göre altyazı seçme imkanımız varmış yani film adıyla altyazı adının aynı olması şart değilmiş galiba ve bu çok güzel bi özellik. ama benm çoğu altyazımda senkronizasyon sorunu var yani altyazı uçup gidiyor ama görüntü ve ses geride kalıyor. bilgisayarda yaptığımız gibi (cntrl + <- veya -> ) altyazıyı ileri veya geri alabiliyormuyuz ? cevaplarınıza göre bu modeli alıcam veya almayacam eğer alırsam da bana lütfen iyi bir firmware linki gönderiverin be :) biliyorum çok soru sordum ve çok şey istedim ama lütfen arkdaşlar :) Herkese şimdiden teşekkürler ve saygılar.

Aslına bakarsanız 1.5 ay sora askere gidiyorum, askerden geldiğimde belkide blueray playerlar ucuzlar, ya da belki de daha gelişmiş özelliklere sahip dvd playerlar çıkar, askerden döndüğümde mi alsam ne dersiniz :)

• arkadaşlar bu cihaz 1080p bir mkv dosyasını açtığı zaman 100hz bi crt tv ye scarttan upscale olarakmı veriyor kalite nasıl olur
  • az once hepsiburada dan sipariş ettim.. içerik oalrak scart veya hdmi kablosu yazmıyor gelince gorecegiz. ama sanirim sizinkilerden cok farklı olmaz.

umarım yarına elime ulaşır ki hafta sonu oynarım :D

bu arada satoyama arkadaşa: yukarıda bahsedildiği uzere aygıt mkv dosyalarını açamıyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: satoyama

arkadaşlar bu cihaz 1080p bir mkv dosyasını açtığı zaman 100hz bi crt tv ye scarttan upscale olarakmı veriyor kalite nasıl olur

1. Bu cihaz mkv oynatıcı değil,
    2. 800X600 çözünürlülüğe sahip bir CRT televizyon 1080p çözününürlükteki bir filmi asla gösteremez
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.