Şimdi Ara

Philips DVP 5990 True High-Def Dvd Player (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
824
Cevap
2
Favori
90.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: freefall

az once hepsiburada dan sipariş ettim.. içerik oalrak scart veya hdmi kablosu yazmıyor gelince gorecegiz. ama sanirim sizinkilerden cok farklı olmaz.

umarım yarına elime ulaşır ki hafta sonu oynarım :D

HDMI kablosu çıkmıyor. Scart kablo bendeki kutudan çıkmadı ama deneme için bir başka kutuyu açtırdım onda çıktı bende onu aldım heralde benimki unutulmuştu. Sonuçta kutudan orjinal philips etiketli scart kablosunun çıkması gerekir.

bu arada satoyama arkadaşa: yukarıda bahsedildiği uzere aygıt mkv dosyalarını açamıyor..
  • Dün akşam yeni firmware'i denedim.Gerçeken süper iş çıkarılmış.Bir sürü renk seçeneği var.ancak 3.versiyonda altyazı daha güzeldi gibi.Bunda altyazıyı large olarak seçsen bile biraz ufak gibi geldi.
  • Dün akşam 5990 a V6 yazılımı yükledim.İlk defa usb ile firmware yüklüyorum.usb flash belleğimin içinde bir çok klasör ve V6 dosyası vardı.cihazı açınca tepsi dışarı çıktı kumandadan usb ye geçtim upgrade bulundu dedi.play a bastım flashı çıkardım.upgrade yapıldı.
    Bu yazılım gerçekten süper .divx de altyazının herşeyine müdahale edebiliyorsunuz.yukarı aşağı yeri,altyazının içinin rengi ,altyazının kenar rengi ve arka fonun rengini sarıdan mora kadar 8-10 renk arasından seçebiliyorsunuz.İlk defa altyazıda ileri ayarlara müsaade eden bir çelışma.Çok beğendim 5990 sahiplerine tavsiye ederim.
  • sayın theraptorx peşpeşe yazmışız.Ben renk ayarları ile bir hayli uğraştım.Ayarı tutturunca karakterler ve büyüklükleri öncekinden farklı değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: prosecutor

sayın theraptorx peşpeşe yazmışız.Ben renk ayarları ile bir hayli uğraştım.Ayarı tutturunca karakterler ve büyüklükleri öncekinden farklı değil.

Bende katılıyorum yazı büyüklükleri aynı.. Ben standart olanı kullanıyorum bence en büyük karakter bu sitilde. Birde çıkışı NTSC olarak ayarladımım 1.5 kat daha büyük oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: theraptorx

Bende çok merak ettim.Akşama fırsat bulursam deneyeyim. Yalnız 2 GB üstü filmleri bende açmadı. Sizlerde denediniz mi ?

prosecutor, 2 Gb üstü filmleri oynattığını belirtmişti. 5990 ı almamda bu özellik önemliydi :) umarım oynatır
  • quote:

Orjinalden alıntı: meselin

quote:

Orjinalden alıntı: theraptorx

Bende çok merak ettim.Akşama fırsat bulursam deneyeyim. Yalnız 2 GB üstü filmleri bende açmadı. Sizlerde denediniz mi ?

prosecutor, 2 Gb üstü filmleri oynattığını belirtmişti. 5990 ı almamda bu özellik önemliydi :) umarım oynatır

Oynatmadığınada ilişkin baya yorum var
  • yukarıdaki mesajda belirttiğim film 2 gb dan büyük.İşin püf noktası yüklemesinin biraz uzun sürmesi.Bu filmi oynat dedikten sonra ''load'' yazısı uzun süre kaldı, tam vazgeçecekken başladığını gördüm.Sonuna kadarda oynattı hatta ''goto'' ile ileri geri aldım sorunsuz geçiş yaptı.Sanırım index lemesi biraz uzun sürüyor.Bu durum 2 gb üstü filmlerde geçerli.(bu film usb bellekteydi)
  • Merhaba arkadaşlar. Ya ben 5980 modelini almayı düşünüyodum fakat hiçbiyerde bulamıyorum şimdi de 5990 modelinin hepsi burada . com da 175 ytl ye satıldığını gördüm. siz aldığınızda içinden HDMI kablosu çıktı mı ? bu modeli en uygun fiyata nerden almamı tavsiye edersiniz ? (izmir) ya da internetten almak güvenilir olur mu ? birde teknik olarak bir sorum; forumda yazılana göre altyazı seçme imkanımız varmış yani film adıyla altyazı adının aynı olması şart değilmiş galiba ve bu çok güzel bi özellik. ama benm çoğu altyazımda senkronizasyon sorunu var yani altyazı uçup gidiyor ama görüntü ve ses geride kalıyor. bilgisayarda yaptığımız gibi (cntrl + <- veya -> ) altyazıyı ileri veya geri alabiliyormuyuz ? cevaplarınıza göre bu modeli alıcam veya almayacam eğer alırsam da bana lütfen iyi bir firmware linki gönderiverin be :) biliyorum çok soru sordum ve çok şey istedim ama lütfen arkdaşlar :) Herkese şimdiden teşekkürler ve saygılar.

Aslına bakarsanız 1.5 ay sora askere gidiyorum, askerden geldiğimde belkide blueray playerlar ucuzlar, ya da belki de daha gelişmiş özelliklere sahip dvd playerlar çıkar, askerden döndüğümde mi alsam ne dersiniz :)

yok mu arkadaşlar bi cvp verecek olan ya :(

• quote:

Orjinalden alıntı: Dr.power

quote:

Orjinalden alıntı: satoyama

arkadaşlar bu cihaz 1080p bir mkv dosyasını açtığı zaman 100hz bi crt tv ye scarttan upscale olarakmı veriyor kalite nasıl olur

1. Bu cihaz mkv oynatıcı değil,
    2. 800X600 çözünürlülüğe sahip bir CRT televizyon 1080p çözününürlükteki bir filmi asla gösteremez

gösterir ama HD göstermez demek istedin heralde ayrıca mkv oynatmazsa avimi izliyorsunuz 1080p dosyaları

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Dr.power

quote:

arkadaşlar bu cihaz 1080p bir mkv dosyasını açtığı zaman 100hz bi crt tv ye scarttan upscale olarakmı veriyor kalite nasıl olur

1. Bu cihaz mkv oynatıcı değil,
    2. 800X600 çözünürlülüğe sahip bir CRT televizyon 1080p çözününürlükteki bir filmi asla gösteremez

gösterir ama HD göstermez demek istedin heralde ayrıca mkv oynatmazsa avimi izliyorsunuz 1080p dosyaları

Benim söylediğim HD veya BlueRay player olmadığı .. SD oynatıcının yapabileceği herşeyi yapıyor filmleri 1080p vermekte dahil destekleyen televizyonlarda CRT ler 800 - 600 desteği ile herhalde 400p civarında belki 320p dir tam hatırlayamıyorum. Filmleriniz bukatagoride değilse yani mkv değilse sd çözünürlükte oynatır 720x460 ...CRT için. progresive desteği varsa biraz daha iyi çözünürlüğe erişir

• 1-The.Lost.World.Jurassic.Park.(1997).TUC.DVDRip.AC3.XviD-UnSeeN.avi --2.18 gb

2-Jurassic.Park.(1993).TUC.DVDRip.AC3.XviD-UnSeeN.avi --2.18 gb

5990'ın 2 gb üzeri divx leri açtığını söylemiştim.Tekrar denedim.Her ikiside 2.18 Gbyt udf formatında yukarıdaki filmleri dvd üzerinde 5990 da oynattım.Anında oynattı.Alt yazılarınıda gösterdi.
    Ancak iki sesli divxlerde ingilizceyi okuduğunda sorun yok ama bir kaç denememde Türkçeye geçtiğimde geçiyor göründü ama ses gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prosecutor -- 10 Ekim 2008; 9:50:51 >
  • Yabancı forumlarda 2 Gb üstü bazı filmleri oynatmadığını okudum, divx ile ilgili benim anlamadığım ayrıntılardan bahsediyolar RIFF gibi. Aşağıda verdiğim linkte squash bu sorunun nasıl çözülebileceğini anlatıyor.

http://forum.videohelp.com/topic349792-30.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meselin -- 10 Ekim 2008; 10:26:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: prosecutor

1-The.Lost.World.Jurassic.Park.(1997).TUC.DVDRip.AC3.XviD-UnSeeN.avi --2.18 gb

2-Jurassic.Park.(1993).TUC.DVDRip.AC3.XviD-UnSeeN.avi --2.18 gb

5990'ın 2 gb üzeri divx leri açtığını söylemiştim.Tekrar denedim.Her ikiside 2.18 Gbyt udf formatında yukarıdaki filmleri dvd üzerinde 5990 da oynattım.Anında oynattı.Alt yazılarınıda gösterdi.
    Ancak iki sesli divxlerde ingilizceyi okuduğunda sorun yok ama bir kaç denememde Türkçeye geçtiğimde geçiyor göründü ama ses gelmedi.

peki aynı fımleri usb üzerinde oynatıyormu
  • selamlar. bende 5160 modeli var ve 2gb üstü filmleri dvd'de sorunsuzca oynatıyor. ama 3 gb üstü oynatmıyor. yani üst sınır 3gb.
    5160 modelinde oynatıyorsa 5990 modelinde de oynatması lazım bence. bu bahsedilen sorun usb'den oynatmama olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: murattici

Merhaba arkadaşlar. Ya ben 5980 modelini almayı düşünüyodum fakat hiçbiyerde bulamıyorum şimdi de 5990 modelinin hepsi burada . com da 175 ytl ye satıldığını gördüm. siz aldığınızda içinden HDMI kablosu çıktı mı ? bu modeli en uygun fiyata nerden almamı tavsiye edersiniz ? (izmir) ya da internetten almak güvenilir olur mu ? birde teknik olarak bir sorum; forumda yazılana göre altyazı seçme imkanımız varmış yani film adıyla altyazı adının aynı olması şart değilmiş galiba ve bu çok güzel bi özellik. ama benm çoğu altyazımda senkronizasyon sorunu var yani altyazı uçup gidiyor ama görüntü ve ses geride kalıyor. bilgisayarda yaptığımız gibi (cntrl + <- veya -> ) altyazıyı ileri veya geri alabiliyormuyuz ? cevaplarınıza göre bu modeli alıcam veya almayacam eğer alırsam da bana lütfen iyi bir firmware linki gönderiverin be :) biliyorum çok soru sordum ve çok şey istedim ama lütfen arkdaşlar :) Herkese şimdiden teşekkürler ve saygılar.

Aslına bakarsanız 1.5 ay sora askere gidiyorum, askerden geldiğimde belkide blueray playerlar ucuzlar, ya da belki de daha gelişmiş özelliklere sahip dvd playerlar çıkar, askerden döndüğümde mi alsam ne dersiniz :)

yok mu arkadaşlar bi cvp verecek olan ya :(

ben daha onceden defalarca hepsiburada com
    dan urun aldım hiç sorun cıkmadı..

Hatta bende siparş verdim bekliyorum 5990 ı..
    gelince paketten neler cıktıgını yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freefall -- 10 Ekim 2008; 11:49:23 >

• ben dun aldim bu urunu kadikoyden..en son firmware'i kurdum..gercekten cok guzel bir cihaz.usb buyuk kolaylik..altyazi sorunu da yok..2gb ustu filmleri denemedim ama..alan pisman olmaz gibi geliyor. 170 kaat ..9 taksit..aldigim yerin adi gursoylar'di galiba.
  • Bilgi için
    5992 Modelini bekleyen arkadaşlar vardı. 5990 'ın USB 2.0 olmadığını söyleyerek. Bugün bir yeni mod yazılım çıktı yazılım5990/5992_37 yani 5990 ve 5992 için tek yazılım.. Bence 5992 modelini beklemeyin 5990 ile aynı cihaz
  • Hep DivX performansı konuşuluyor bu cihazın DvD performansı nasıl
  • arkadaşlar bende bu üründen aldım philips 5990 yalnız wmv dosyasını oynatmıyor sanırım usbe den flashla oynatmayı denedim video görüntüsü desteklemiyor dedi nedmek buu anlamadım yardımcı olurmusunuzz
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.