Şimdi Ara

Philips DVP 5990 True High-Def Dvd Player (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
824
Cevap
2
Favori
90.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: BuZZLuCK

quote:

Orjinalden alıntı: Dr.power

quote:

Orjinalden alıntı: Dr.power

quote:

Orjinalden alıntı: prosecutor

V6'ı indirdim akşama yükleyeyim.yeni özellik olarak eklenen ''Load ORG then all'' ne anlama geliyor?

'Load ORG then all' şu demek cihaz önce orjinal alt yazıyı yüklemek için arıyor bulamazsa ne kadar dosyada altyazı varsa hepsini yüklüyor bu 3 seçenekle menüde veriliyor. İsimle alt yazı aynı olma durumunu ortadan kaldırıyor (seçtiğiniz seçeneğe göre)

Son bir yazılım daha çıktı burada repeat tuşları sesi azaltıp çoğaltıyor

ben de v6 yazilimini yukledim ama repeat tuslari ile sesi azaltip artiramiyorum. sadece setup'tan volume'e girince ses ayarlarini yapabiliyorum.

cozum icin bi fikri olan var mi acaba? tskler

Ben henüz yüklemedim ama, v6'nın volume ayarlı ve volume ayarsız sürümleri ayrı ayrı mevcut. Herhalde siz volume ayarsız olanı indirdiniz.

• arkadaşlar hele şükür yarın 5990 alıyorum fakat şimdi de ses sistemi olmadan güzel olmayacak dedim ve almışken tam olsun diye ses sistemide istiyorum. 5990 dvd player lı ev sinema sistemi var mı ? sinema sistemi birarada satılanlardan mı almak lazım yoksa dvd player ile ses siteminni ayrı ayrı almak mı hangisi daha doğru ? ya da 5990 nın yanına ayrıca önerebileceğiniz radyolu (max~200 Ytl) ses sistemi ne önerirsiniz ? evet belki biraz konu dışı soru sordum ama 5990 sahiplerinin fikirleri önemli benm için.teşekkürler. saygılar.
  • bu aleti dün amerikadan getirdim.. önce voltaj dönüştürücü ile taktım malum türkiye 220 amerika 110 volt... kırmızı ışıgı yandı ama cd yerini falan dışarı çıkarmadı aleti açmadı.. hdmi kablosu yokdu evde baglamamışdım.. dedim acaba elektrik de bi sorun mu var.. adaptörsüz takim dedim ve olan oldu... sigortalar attı... tekrar açdım sigortaları aleti gene voltaj çeviricisi ile taktım hiçbi ışık yok... içini açdım aleti olan olmuş..elektirkli bobin olan yer sim siyah yandı.. acaba o parça degişse çalışırmı pahalımıdır....

birde aklıma takıldı hdmi kablosu yokdu diemi cd bölümünü dışarı çıkarmadı başda alet öyleyse boşuna yaktık aleti
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakkos

bu aleti dün amerikadan getirdim.. önce voltaj dönüştürücü ile taktım malum türkiye 220 amerika 110 volt... kırmızı ışıgı yandı ama cd yerini falan dışarı çıkarmadı aleti açmadı.. hdmi kablosu yokdu evde baglamamışdım.. dedim acaba elektrik de bi sorun mu var.. adaptörsüz takim dedim ve olan oldu... sigortalar attı... tekrar açdım sigortaları aleti gene voltaj çeviricisi ile taktım hiçbi ışık yok... içini açdım aleti olan olmuş..elektirkli bobin olan yer sim siyah yandı.. acaba o parça degişse çalışırmı pahalımıdır....

birde aklıma takıldı hdmi kablosu yokdu diemi cd bölümünü dışarı çıkarmadı başda alet öyleyse boşuna yaktık aleti

Geçmiş olsun arkadaşım. Olayın HDMI ile ilgisi yok. Cihazın açma kapamadaki cevap hızı biraz düşük, o sizi aldatmış olmasın? Kırmızı ışığın yanması standby' da olduğunu gösteriyor. Power tuşuna basıldığında kırmızı ışık sönüyor ve biraz gecikmeli olarak panelde yazılar yazıyor. Eject tuşu da biraz geç yanıt verebiliyor. Yazık olmuş gerçekten...

Bence bir Philips servisine götürüp sorun, tamir ücreti için inceleyip fiyat vermelerini isteyin. Yanan kısım kararmış olduğunu gördüğünüz parçayla sınırlı olmayabilir. Bu durumda yenisini almak daha ucuza gelebilir. Tekrar geçmiş olsun.

• şimdi aklımda soru işaretleri oluştu amerikadan getirsemmi diye

region olayı sorunu çözülebiliyor demekki ama arkadaşın dediği gibi update ler ve voltaj sorunları gözüküyor
    kararsız kaldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: PePo

Ben henüz yüklemedim ama, v6'nın volume ayarlı ve volume ayarsız sürümleri ayrı ayrı mevcut. Herhalde siz volume ayarsız olanı indirdiniz.

evet iki tane vardi, ben volume ayarli olani yukledigimi saniyordum ama tekrar kontrol edeyim. siz de yuklediginizde kontrol ederseniz sevinirim
  • bu cihazda HDCP var mı arkadaşlar? varsa divxleri upscale edemiyor olması lazım...
    ayrıca devre dışı bırakılabiliniyor mu?
  • yorumları okuduktan sonra 5990 almaya karar verdim.Kadıköy yada Anadolu yakasından hesaplı şekilde nerden alabileceğim konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: udenizli

yorumları okuduktan sonra 5990 almaya karar verdim.Kadıköy yada Anadolu yakasından hesaplı şekilde nerden alabileceğim konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim.

Kadıköy Gürsoy Ticaret'ten 170YTL ye alabilirsiniz. (Kadıköy Çarşısı'ndan Bahariye Caddesi'ne çıkan, beyaz eşyacıların bir arada olduğu Serasker Cad. üzerinde, sağda)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PePo -- 15 Ekim 2008; 13:15:35 >
  • arkadaşlar ürünüm bugün yapılmış olarak geldi... sapa saglam.. 45 ytl verdim elektirk parçasını degişmişler... artık 230 voltluk oldu alet... hiçbi çevirici takmadan kullanıyorum..... yardımlarınız için teşekkürler....

quote:

bu aleti dün amerikadan getirdim.. önce voltaj dönüştürücü ile taktım malum türkiye 220 amerika 110 volt... kırmızı ışıgı yandı ama cd yerini falan dışarı çıkarmadı aleti açmadı.. hdmi kablosu yokdu evde baglamamışdım.. dedim acaba elektrik de bi sorun mu var.. adaptörsüz takim dedim ve olan oldu... sigortalar attı... tekrar açdım sigortaları aleti gene voltaj çeviricisi ile taktım hiçbi ışık yok... içini açdım aleti olan olmuş..elektirkli bobin olan yer sim siyah yandı.. acaba o parça degişse çalışırmı pahalımıdır....

• quote:

arkadaşlar ürünüm bugün yapılmış olarak geldi... sapa saglam.. 45 ytl verdim elektirk parçasını degişmişler... artık 230 voltluk oldu alet... hiçbi çevirici takmadan kullanıyorum..... yardımlarınız için teşekkürler....

quote:

Çok sevindim, bu vesile ile 230V olmuş, güle güle kullanın...

• 220volt olmasi gerekmezmiydi?
    ayrica ne kadar guvenilir bir islem acaba.hangi parcayi degistiriolar merak ettim
  • HDCP için yorum yok henüz
  • quote:

Orjinalden alıntı: space_frog

HDCP için yorum yok henüz

Menude HDCP'ye dair herhangi bir seçenek bulunmuyor, bir uzaktan kumanda komutu vardır belki.
    Avilerin de upscale edildiği kanısındayım.
  • 5990 bugün geldi sonunda :)

önce 2 GB üstü filmler için denedim, mod yazılım yüklemeden 4 GB Kingston flash disk kullanarak bu filmleri oynatabiliyor

Alvin.And.The.Chipmunks.2007.BRRip.Xvid.AC3.PRoDJi.avi 1.45 GB
    I.Robot.2004.HDTVrip.XviD.DuaL-TrHD.avi 2.06 GB
    I.Now.Pronounce.You.Chuck.And.Larry.2007.HDRip.Xvid.AC3.PRoDJi.avi 2.19 GB

500 GB WD harddisk i fat32 formatladım 2.92 GB lik Titanic.BRRip.AC3.DUAL.XviD.avi dosyasını 10-15 dk içinde oynattı, arkadaşlar 5990 biraz zaman alsada (harici belleğin okuma hızına bağlı olarak) 2 gb üstü filmleri oynatabiliyo, avi lerin 2.dil seçeneğinde de sorun yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meselin -- 15 Ekim 2008; 20:28:41 >
  • quote:

HDCP için yorum yok henüz

Ban derken biz 5990 kullanıcılarını kastetmiyorsun galiba.Kastediyorsan ona göre yorum yazacağım
  • minik bir ikona mı takıldınız sayın yarbay?
  • quote:

minik bir ikona mı takıldınız sayın yarbay?

Arkadaşım önemli olan ikonun büyüklüğü yada küçüklüğü değil, taşıdığı anlamdır. Burada ben dahil arkadaşlar bildiklerini, izlenimlerini paylaşıyorlar.Yazılmayan bir konu üzerine soru sormanın şekli, yazana ve yazılana saygı gereği ban demek değl, "arkadaşlar bu konu hakkında bilginiz var mı" demek olabilir. Benden öte buradaki arkadaşlara saygı lütfen
  • burası bir forum ve forumlarda amaç paylaşımdır. sorduğum soru bence önemli bir soru idi... ve daha önce tartışılmamış...
    ban' ım ise cevabı bilip de paylaşmayanlar için idi
  • benimmerak ettiğim divx hd dosyları yani 720p lik olanları bu cihaz oynatıyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.