Şimdi Ara

Philips DVP 5990 True High-Def Dvd Player (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
824
Cevap
2
Favori
90.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PePo -- 22 Ekim 2008; 12:57:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguz08

arkadaşlar v6 yazılımını yükledim.çok güzel versiyon valla ama bir ara seçeneklerde default kısmına dokunmuşum.bir baktım menü dilinde türçe seçenek kalkmış alt yazı dilini türkçe yapıyorum yazılar türkçe karakter içermiyor yardım edin noolur orjinal yazılımımı yüklemem lazım napıcam ben .......

Menüde gördüğünüz altyazı dili DVD için geçerlidir ve DVD filmlerde default olarak oynatılacak altyazı dilidir.
    Menü modifiye yazılımda İngilizce oluyor. Eğer divx altyazılarda Türkçe karakter göremiyorsanız, bunun nedeni bir ihtimal CP 1254 yani Türkçe olan modifiye yazılım sürümünü yüklememiş olmanız olabilir. Eğer öyleyse, v6 nın 1254 sürümünü yüklerseniz düzelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PePo -- 22 Ekim 2008; 14:51:30 >

• sorunu hallettim.v5 versiyonunu yükledim alt yazıdaki sorun düzeldi.teşekkürler....
  • quote:

Orjinalden alıntı: murattici

arkadaşlar hele şükür yarın 5990 alıyorum fakat şimdi de ses sistemi olmadan güzel olmayacak dedim ve almışken tam olsun diye ses sistemide istiyorum. 5990 dvd player lı ev sinema sistemi var mı ? sinema sistemi birarada satılanlardan mı almak lazım yoksa dvd player ile ses siteminni ayrı ayrı almak mı hangisi daha doğru ? ya da 5990 nın yanına ayrıca önerebileceğiniz radyolu (max~200 Ytl) ses sistemi ne önerirsiniz ? evet belki biraz konu dışı soru sordum ama 5990 sahiplerinin fikirleri önemli benm için.teşekkürler. saygılar.

evet arkadaşlar bu konuyu ben de merak ediyorum. 5990'ın özelliklerinde kompakt sinema sistemi var mı philips in?
  • v6 1254 türkçe firmware linkini verebilirmisiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: toggle

quote:

Orjinalden alıntı: murattici

arkadaşlar hele şükür yarın 5990 alıyorum fakat şimdi de ses sistemi olmadan güzel olmayacak dedim ve almışken tam olsun diye ses sistemide istiyorum. 5990 dvd player lı ev sinema sistemi var mı ? sinema sistemi birarada satılanlardan mı almak lazım yoksa dvd player ile ses siteminni ayrı ayrı almak mı hangisi daha doğru ? ya da 5990 nın yanına ayrıca önerebileceğiniz radyolu (max~200 Ytl) ses sistemi ne önerirsiniz ? evet belki biraz konu dışı soru sordum ama 5990 sahiplerinin fikirleri önemli benm için.teşekkürler. saygılar.

evet arkadaşlar bu konuyu ben de merak ediyorum. 5990'ın özelliklerinde kompakt sinema sistemi var mı philips in?

Var ancak yazılım sorunu var. Mod Türkçe altyazı yok sanırım

• quote:

Orjinalden alıntı: yakut

v6 1254 türkçe firmware linkini verebilirmisiniz

Mesajlarda yazılı öncekileri okuyun
  • arkadşalr, kullananlardan son yorumlar nedir? hometech ilşe karşılaştıranlar var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Plenus

arkadşalr, kullananlardan son yorumlar nedir? hometech ilşe karşılaştıranlar var mı?

Arkadaşım philips 5990'nın USB 2.0 olması bile yetiyor.Altyazılar desen muhteşem.Tek sorun film seyretmek için yeterli zaman bulamamak
  • arkadaşlar bu aleti alıcam fakat 4-5 ay sd tv kullanmak zorunda kalıcam
    sd tv için bu aleti almak saçma mı olur

teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: onoank

arkadaşlar bu aleti alıcam fakat 4-5 ay sd tv kullanmak zorunda kalıcam

teşekkürler

neden saçma olsun ya.. bu alet sanırım 4-5 aylık bişey değil uzun süre idare eder bizi.

peki fiyatlar ne durumda. pilips bayilerinda pahalı değil mi?
  • onoank, ben sd tv ile kullanıyorum sonuç mükemmel, upscale 700 mb avi de bile mükemmel sonuç veriyor tavsiye ederim
  • Philips DVP 5990 gayet şık, güzel ve kaliteli bir dvd player fakat almak istediğim diğer seçenek LG DV392 H idi, teknosada 1,5 ay önce denedim özellikle mp3 özellikleri bu cihazdan daha iyi geldi bana, çünkü yanlış hatırlamıyorsam LG 392 de mp3 albümleri oluşturabilniyordu, 5990 da böyle bişi yok ama görüntü kalitesi olarak hangisi iyi bilemiyorum farkı yanyana deneyemediğim için anlayamadım.

LG 392 H varken almadım, almak istediğimde hiç bir yerdede bulamadım, yani gözümde kaldı 392 h bu yüzden onuda bulursam belki alabilirim, inat yaptım belkide.. gerçi philips in video 12 bit, lg yi bilmiyorum, kullanım klavuzunda bile bit olayından bahsedilmiyor..

Şu anda 5990 ı arçelik plazma da kullanıyorum (HD DEĞİL) buna rağmen görüntü kalitesi Trimax 2236, trimax 8800, premier pht-55, Trident K-2306 dan daha iyi. Ama Premier pht-55 te mp3 karışık çalma özelliği var ve o cihazın fiyatı 5990 ın 4/1 kadar (pht-55 i 51 ytl'ye 5990 ı ise 184 ytl'ye aldım) sizce bu kadar fiyat farkına değermi bu cihaz?

Ama O kadar şık bir görünüme sahipki cam plazma sehpası üstünde gören herkes ne kadar güzel şık diye iltifat ediyor. Buda beni hatlatıyor açıkçası

5990 ını görünüm, plastik kalitesi hemde kumandasının lg 392 den iyi olduğunu söyleyebilirim ama görüntü ve ses olayını yan yana ikisiyle deneme fırsatım olmadı. Tabi bunlar benim kişişel görüşüm hangisinin daha iyi olduğunu ise net olarak bilmiyorum.

5990 ı LG 392 H ile kıyaslayabilecek arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum

Teşekkür ederim

• bu arada önemli bir hatırlatma,
    Trimax 2236, trimax 8800 ve 7700, premier pht-55, Trident K-2306 nın açamadığı gösteremediği filmleri philips dvp5990da açamadı. bu filmler hd olmayan yüksek çözünürlüklü filmlerdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: burnout_revenge

Philips DVP 5990 gayet şık, güzel ve kaliteli bir dvd player fakat almak istediğim diğer seçenek LG DV392 H idi, teknosada 1,5 ay önce denedim özellikle mp3 özellikleri bu cihazdan daha iyi geldi bana, çünkü yanlış hatırlamıyorsam LG 392 de mp3 albümleri oluşturabilniyordu, 5990 da böyle bişi yok ama görüntü kalitesi olarak hangisi iyi bilemiyorum farkı yanyana deneyemediğim için anlayamadım.

LG 392 H varken almadım, almak istediğimde hiç bir yerdede bulamadım, yani gözümde kaldı 392 h bu yüzden onuda bulursam belki alabilirim, inat yaptım belkide.. gerçi philips in video 12 bit, lg yi bilmiyorum, kullanım klavuzunda bile bit olayından bahsedilmiyor..

Şu anda 5990 ı arçelik plazma da kullanıyorum (HD DEĞİL) buna rağmen görüntü kalitesi Trimax 2236, trimax 8800, premier pht-55, Trident K-2306 dan daha iyi. Ama Premier pht-55 te mp3 karışık çalma özelliği var ve o cihazın fiyatı 5990 ın 4/1 kadar (pht-55 i 51 ytl'ye 5990 ı ise 184 ytl'ye aldım) sizce bu kadar fiyat farkına değermi bu cihaz?

Ama O kadar şık bir görünüme sahipki cam plazma sehpası üstünde gören herkes ne kadar güzel şık diye iltifat ediyor. Buda beni hatlatıyor açıkçası

5990 ını görünüm, plastik kalitesi hemde kumandasının lg 392 den iyi olduğunu söyleyebilirim ama görüntü ve ses olayını yan yana ikisiyle deneme fırsatım olmadı. Tabi bunlar benim kişişel görüşüm hangisinin daha iyi olduğunu ise net olarak bilmiyorum.

5990 ı LG 392 H ile kıyaslayabilecek arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum

Teşekkür ederim

Aslında seçim size kalmış, Şöyleki,

Şahin arabaya binip de arabam var dersiniz..Beni idare ediyor dersiniz..
    Mercedes'ede biner benim arabam var da dersiniz.
    Bu yüzden karşılaştırmaları yaparken DVD taktım o da oynatı bu da oynatıyor gibi olmaktansa hangilerinin artıları var, ne kadar sürede bozulurlar, hangisinin görüntü kalitesi iyi, hangisinin malzemesi iyi bunları değerlendirmek lazım yani,
    sonuç olarak biri 1/4 fiyatta olabilir ancak aynı kalitedemi tartışılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.power -- 23 Ekim 2008; 13:59:28 >

• malum blu rayler ucuzladı bi blu ray writer alıp hd videoları blu ray formatına çevirip blu ray disc e kopyaşamak daha mantıklı
  • quote:

Orjinalden alıntı: caligula

malum blu rayler ucuzladı bi blu ray writer alıp hd videoları blu ray formatına çevirip blu ray disc e kopyaşamak daha mantıklı

ucuzladı derken
  • quote:

quote:

teşekkürler

neden saçma olsun ya.. bu alet sanırım 4-5 aylık bişey değil uzun süre idare eder bizi.

peki arkadaslar kusura bakmayin bayaa cahilimde
    bu bizim yillardir kullandigimiz tv ler sd oluyor degilmi?
    karisti kafamda
  • quote:

quote:

quote:

teşekkürler

peki arkadaslar kusura bakmayin bayaa cahilimde
    bu bizim yillardir kullandigimiz tv ler sd oluyor degilmi?
    karisti kafamda

ewet sd tv ler tüplü olarak bildiğimiz tvler.

• quote:

Orjinalden alıntı: burnout_revenge

Philips DVP 5990 gayet şık, güzel ve kaliteli bir dvd player fakat almak istediğim diğer seçenek LG DV392 H idi, teknosada 1,5 ay önce denedim özellikle mp3 özellikleri bu cihazdan daha iyi geldi bana, çünkü yanlış hatırlamıyorsam LG 392 de mp3 albümleri oluşturabilniyordu, 5990 da böyle bişi yok ama görüntü kalitesi olarak hangisi iyi bilemiyorum farkı yanyana deneyemediğim için anlayamadım.

Arkadaşım, Philips 5990'da da MP3 oluşturabiliyorsun.Kumandadan tek tuşla
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.